Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Npc Spawn edebilme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela ben yeni atlar vs... ekledim ama bunları nasıl spawn edecegim ( .add c_shire_red ) bunu summan yapıyorum fakat spawn edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Mesaj tarihi:
SCP si olmayan hayvanı nasıl .add komutuyla summon edebilir. Ilginc...

O hayvanın ekli oldugu script spheretables.scp dosyasındaki [RESOURCES] kısmına eklersen kapatıp acıtıgında axis in gormesi gerekiyor.Axis spheretables.scp dosyasında kayıtlı olan scp leri okuyor sadece.[hline]*This is my gift and my curse*
Mesaj tarihi:
said:
jonq, 01 Şubat 2003 22:20 tarihinde demiş ki:
said:
s_sinan, 01 Şubat 2003 19:14 tarihinde demiş ki:
( .add c_shire_red ) bunu summan yapıyorum

alaala ...[hline]*This is my gift and my curse*

ne oldu cok mu ilginc bişi bu ??
Mesaj tarihi:
Hayır.
Neyse Gereksiz bir tartısma.

Eklemek istedigin hayvanın scp sini spheretables.scp de resouces kısmına ekle sora axis i calıstır. Yada bu hayvanın kodlarını spherechars.scp dosyasına ( veya herhangi bir char dosyasına ) ekle.2 ci olarak worldgem yaratıyorsun belli komutları giriyorsun bu konuda nicotinee in hazırladıgı scp isine yarayacaktır sanırım ( indirip bakmadım ama tahmin ettigim gibi birseydir sanırım )

[hline]*This is my gift and my curse*

[Bu mesaj jonq tarafından 02 Şubat 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
jonq, 02 Şubat 2003 12:06 tarihinde demiş ki:
Hayır.
Neyse Gereksiz bir tartısma.

Eklemek istedigin hayvanın scp sini spheretables.scp de resouces kısmına ekle sora axis i calıstır. Yada bu hayvanın kodlarını spherechars.scp dosyasına ( veya herhangi bir char dosyasına ) ekle.2 ci olarak worldgem yaratıyorsun belli komutları giriyorsun bu konuda nicotinee in hazırladıgı scp isine yarayacaktır sanırım ( indirip bakmadım ama tahmin ettigim gibi birseydir sanırım )

[hline]*This is my gift and my curse*

[Bu mesaj jonq tarafından 02 Şubat 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]

yanlıs anlama ama niye boyle bişi yazdın anlamadım ? yeni bişiler arıyorum ben biraz acemiyim ama inan elimde cok güzel script'ler var server bitince herkezin gormesi için bi gun 24 saat online yapacam baska amacım yok.
cok sağol yardımların için
  • Yeni Oluştur...