s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 mesela ben yeni atlar vs... ekledim ama bunları nasıl spawn edecegim ( .add c_shire_red ) bunu summan yapıyorum fakat spawn edemiyorum yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barracudaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 axısın ıcıne eklemen lazım ayrı bır dosya olarak[hline]Barracuda Aslında Denizde Olmam Lazım Ama Iste Burdayım :) unı:132564241 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 yaa ben scriptin içine yazıyorum subsection vb. ama axisi açtığımda orda olmuyo nasıl ayarlıyacaız.[hline]Saygılarımla, Mine Storm Mavi Sakal Mine Storm, The Deli Dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 sinan www.pepelek.com/scripts kımsına daha rahat bir scp koyduk .spawn yazınca detayli menu cıkıyor oradan kolay yapabılırsınız.[hline]†Pepelek Sever† Icq:145913336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 cıkartmak ıstedıgın hayvanın scp si yok ondan kaynaklanıyor...[hline]†Pepelek Sever† Icq:145913336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 SCP si olmayan hayvanı nasıl .add komutuyla summon edebilir. Ilginc... O hayvanın ekli oldugu script spheretables.scp dosyasındaki [RESOURCES] kısmına eklersen kapatıp acıtıgında axis in gormesi gerekiyor.Axis spheretables.scp dosyasında kayıtlı olan scp leri okuyor sadece.[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 yukarıyı okumadınız sanırım?[hline]†Pepelek Sever† Icq:145913336 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: s_sinan, 01 Şubat 2003 19:14 tarihinde demiş ki: ( .add c_shire_red ) bunu summan yapıyorum alaala ...[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: jonq, 01 Şubat 2003 22:20 tarihinde demiş ki: said: s_sinan, 01 Şubat 2003 19:14 tarihinde demiş ki: ( .add c_shire_red ) bunu summan yapıyorum alaala ...[hline]*This is my gift and my curse* ne oldu cok mu ilginc bişi bu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Hayır. Neyse Gereksiz bir tartısma. Eklemek istedigin hayvanın scp sini spheretables.scp de resouces kısmına ekle sora axis i calıstır. Yada bu hayvanın kodlarını spherechars.scp dosyasına ( veya herhangi bir char dosyasına ) ekle.2 ci olarak worldgem yaratıyorsun belli komutları giriyorsun bu konuda nicotinee in hazırladıgı scp isine yarayacaktır sanırım ( indirip bakmadım ama tahmin ettigim gibi birseydir sanırım ) [hline]*This is my gift and my curse* [Bu mesaj jonq tarafından 02 Şubat 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: jonq, 02 Şubat 2003 12:06 tarihinde demiş ki: Hayır. Neyse Gereksiz bir tartısma. Eklemek istedigin hayvanın scp sini spheretables.scp de resouces kısmına ekle sora axis i calıstır. Yada bu hayvanın kodlarını spherechars.scp dosyasına ( veya herhangi bir char dosyasına ) ekle.2 ci olarak worldgem yaratıyorsun belli komutları giriyorsun bu konuda nicotinee in hazırladıgı scp isine yarayacaktır sanırım ( indirip bakmadım ama tahmin ettigim gibi birseydir sanırım ) [hline]*This is my gift and my curse* [Bu mesaj jonq tarafından 02 Şubat 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir] yanlıs anlama ama niye boyle bişi yazdın anlamadım ? yeni bişiler arıyorum ben biraz acemiyim ama inan elimde cok güzel script'ler var server bitince herkezin gormesi için bi gun 24 saat online yapacam baska amacım yok. cok sağol yardımların için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar