Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı 2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eee bence yavaştan yavaştan kendimizi yılbaşı havasına sokmak lazım diye düşünüyorum. Ne hediyeler alacaksınız , neler yapmayı planlıyorsunuz?[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz.
Cemaat : İYİ bilirdik!!!
Mesaj tarihi:
crimsona gidip död içi kadar yerde poho yapmayı düşünüyorum.

şimdi düşündüm lan[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
yılbaşı dahil bikaç gün sevglimle olucam, en güzel hediye bnm için:) be ne alıcam bilemiyorum. yılbaşı gecesi de beraberiz terslik çıkmazsa, evde takılabiliriz:)[signature][hline]~wish you were here~
Mesaj tarihi:
dur daha be abi bismillah vize haftası yemişim yılbaşını
kafada bi ton nane var bu ara düşünürüz iki gün kala.

Edit:2006 da sevgi esenlik ve barış istiyorum.:P

[Bu mesaj Whiskey tarafından 03 Aralık 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yılbaşından önce benim doğum günüm var lan

an itibariyle 7 gün kaldı[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
mümkünse bir seks partisi düzenleyeceğim şaka maka.
Kızlar mızlar, değişik girelim bir kez de ya.
Sıkıldım hep aynı şekilde girmekten.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
ben klasık olarak ailemle sonra arklarımla sonrada izmir pati ile dusunuorum tabi izmir patiden gelicek olurmu bılemem :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Mesaj tarihi:
aslında 30 aralıkta bi eğlence yapılıp 31 aralıkta iyice yorgun düşüp yeni yıla öle gibi girebiliriz[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
arkadaşın meyhanesinde özel odada rakı sınırsız balık ve meze 8 tane dost..[signature][hline]Voic3
Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki;
zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var
Mesaj tarihi:
henüz annemlere sölemedim ama arkadaşımda kalcam.
onun annesi babası yurtdışında olcak biz de başka bi arkadaşın evine partiye gitcez

edit: annemler izin vermezse de bizim clubda salak salak oturcam dansedenleri izlicem..[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere

[Bu mesaj pogodi tarafından 03 Aralık 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Boş boş oturcam

yani ne bu telaş yaa. her sene var nası olsa:D Kutluycamda ne olcak:P

Gerçi millet eğlence için bahane aradığından güzel bişiy ama yılbaşının tek sevdiğim yanı, haftaiçine denk gelirse okulların tatil olması(bu sene yılbaşı hangi güne gelio?)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Antalyada 5 yıldızlı bi otelde iş var ona gidicem daha sorada gece çılgın party ve kızlarla eelenejem lol[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
  • Yeni Oluştur...