SunBird Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Eee bence yavaştan yavaştan kendimizi yılbaşı havasına sokmak lazım diye düşünüyorum. Ne hediyeler alacaksınız , neler yapmayı planlıyorsunuz?[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!!
laverda Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu kafayla yılbaşında ne mi yapılır? sabaha kadar içilir..[signature][hline]laverda yalan oldu..
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 crimsona gidip död içi kadar yerde poho yapmayı düşünüyorum. şimdi düşündüm lan[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 :( bilmiyom lan!! Sadece bu sebepten ötürü özel günlerden nefret ederim beah.. Ne yapacağımı son ana kadar hiç kestiremem belirleyemem... PUGH![signature][hline]MONO(b)LOG
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 çok banal bi konu ya bu =/ 2006 ya girecez ondan sonraki sene 2007 ye.aman dikkat.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kişisel e gidip açılan topic e cevabımı yazarım[signature][hline]ABH
puritania Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yılbaşı dahil bikaç gün sevglimle olucam, en güzel hediye bnm için:) be ne alıcam bilemiyorum. yılbaşı gecesi de beraberiz terslik çıkmazsa, evde takılabiliriz:)[signature][hline]~wish you were here~
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 dur daha be abi bismillah vize haftası yemişim yılbaşını kafada bi ton nane var bu ara düşünürüz iki gün kala. Edit:2006 da sevgi esenlik ve barış istiyorum.:P [Bu mesaj Whiskey tarafından 03 Aralık 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
finch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 daha önce açıldı lan bu :)[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster <3 apathetic www.dudeband.com [Bu mesaj parker tarafından 03 Aralık 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yılbaşından önce benim doğum günüm var lan an itibariyle 7 gün kaldı[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 atlet, mavi çizgili pijama, mandalina, tv de dansöz, tombala, zeki müren çok eğlenecem çook :-P[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aahhh eski yilbaslari ahh...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 mümkünse bir seks partisi düzenleyeceğim şaka maka. Kızlar mızlar, değişik girelim bir kez de ya. Sıkıldım hep aynı şekilde girmekten.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben klasık olarak ailemle sonra arklarımla sonrada izmir pati ile dusunuorum tabi izmir patiden gelicek olurmu bılemem :)[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 aslında 30 aralıkta bi eğlence yapılıp 31 aralıkta iyice yorgun düşüp yeni yıla öle gibi girebiliriz[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Voys Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaşın meyhanesinde özel odada rakı sınırsız balık ve meze 8 tane dost..[signature][hline]Voic3 Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki; zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 valla dikey delikler açmak için sabit matkap istiyom ben. Kompresörüm yandı bide onada bi çözüm bulsak güzel olurdu tabi:([signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 henüz annemlere sölemedim ama arkadaşımda kalcam. onun annesi babası yurtdışında olcak biz de başka bi arkadaşın evine partiye gitcez edit: annemler izin vermezse de bizim clubda salak salak oturcam dansedenleri izlicem..[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere [Bu mesaj pogodi tarafından 03 Aralık 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Sanırım arkadaşlar ile Bursa Arapşükrü'ye gideceğiz,Rakılar,balıklar,çalgıcılar,dansözler ohhh....[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected]
Earenwen Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ufacık eve 20 kişi sığdırmak istiyorum ama herkezin erkek olup içmeye başladığını düşünürsek... hmm dansöz izlicem ben.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Boş boş oturcam yani ne bu telaş yaa. her sene var nası olsa:D Kutluycamda ne olcak:P Gerçi millet eğlence için bahane aradığından güzel bişiy ama yılbaşının tek sevdiğim yanı, haftaiçine denk gelirse okulların tatil olması(bu sene yılbaşı hangi güne gelio?)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Antalyada 5 yıldızlı bi otelde iş var ona gidicem daha sorada gece çılgın party ve kızlarla eelenejem lol[signature][hline]Kız Dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi Zor Fatihi TEK !
Öne çıkan mesajlar