FR0ST Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ranking adresi [spo1=adres]http://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ilk 20 clan :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 marijuana 61 Elemental Lord 4417 bööööö nasıı yaa 4417 np mi var[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 CamthalionTasardur 62 Elemental Lord 12333 ıyyyyyyyyyyy bu ne yyaaaaaaaaafffffff[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 uykum geldii yatıyorum ama bazılarının kirli çamaşırları ortaya çııkıyoorr galibaa zuahahahaha clan memberlerinide görebiliyoruz : )[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbaros67 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: ChALLeNgE, 02 Aralık 2005 04:57 tarihinde demiş ki: uykum geldii yatıyorum ama bazılarının kirli çamaşırları ortaya çııkıyoorr galibaa zuahahahaha clan memberlerinide görebiliyoruz : ) [/quote :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben bakamadım bi türlü ama :S[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:120k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ItemList Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bende bakamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ahahaha demekki ilk 20 clan içinde iseniz np hakkında yalan söylemeyin ahaha bkz:marijuana clana gelirken 260k dedi asgnkjsadgnsagfasd [spo1=lool][/spo][signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ItemList Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nihaha bişi sorcam benim clanım yok np imi göstermezmi :D ben görünsün istiom ama neyse kitiese girem bare ^^ bide şu linki pastelesene suraya benimki girmior normal playerden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 valla ben ilk 20 clandan baktım eh 2. clanda olunca :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 çoğunun maskesı düştü :)))) yok 100 k ya kasıyorum yok ben 200 yaptım tabı tabı :) gorundu hersey polı tebrık :))[signature][hline]server:Ares en komıgıde marıjuana yuksek soleyıp clanlara gırıp ne olcakkı ? [Bu mesaj SeCTioN tarafından 02 Aralık 2005 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Allah aşkına Beramus Freedom un listesine bakın, Salvatore yememiş içmemiş klan bug a yüklenmiş. :) Ben 70 te saymayı bıraktım, adamlara başlı başına bir data base serverı lazım valla. ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Informer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sende ares uknighted a bak 130 kişi temiz[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Informer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 freedom 142 kişiymiş gratz :dasdhaskjdad :DD[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kitties tt 9m np var yuh be yuh. benim nickimn de olacıgı da 31k ile ama böhühü bıraktım oyunu :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 areste birde karuslar zayıf derler külahımı bulayım ona mail atsınlar :/[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… angelusy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kişi sayılarını clan olarak nasıl gördunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: BlackBox1, 02 Aralık 2005 09:52 tarihinde demiş ki: Allah aşkına Beramus Freedom un listesine bakın, Salvatore yememiş içmemiş klan bug a yüklenmiş. :) Ben 70 te saymayı bıraktım, adamlara başlı başına bir data base serverı lazım valla. ;) Freedom 142 JusteriniBrooks 200 Kisi .. Sanırım sen JusteriniBrooks Clanındaydın yanlıs bilmiyosam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Joey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: NAYTONLAYN, 02 Aralık 2005 10:25 tarihinde demiş ki: areste birde karuslar zayıf derler külahımı bulayım ona mail atsınlar :/ tabiiki çok sağlam adamlar var Karusta ama bide şu yönden bak CZ de bi karusa 456465465 tane el morad düşüo . El morad ta 40 lvl olan cz ye gidio ben hemen hemen 7 aydır cz deyim ama gelgelelim öldürdüğüm n00b karus mikatarı en fazla 3 yada 4 tür. El morad ta aptal çok desek daha yi olur. eline mirage +1 alan cz de keşke bizede çıksa öyle tipler. Ama şuda bi gerçek karus ta takdir ettiğim kişilerde var[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 51 lvl ama manyak combo yapıo :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: ChALLeNgE, 02 Aralık 2005 04:42 tarihinde demiş ki: CamthalionTasardur 62 Elemental Lord 12333 ıyyyyyyyyyyy bu ne yyaaaaaaaaafffffff ben hicbizaman cok npim oldugunu solemedim niye bu kadar kastin ki kendini ?[signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: NAYTONLAYN, 02 Aralık 2005 10:25 tarihinde demiş ki: areste birde karuslar zayıf derler külahımı bulayım ona mail atsınlar :/ kim demis o lafi ?[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Marl0_on, 02 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: said: ChALLeNgE, 02 Aralık 2005 04:42 tarihinde demiş ki: CamthalionTasardur 62 Elemental Lord 12333 ıyyyyyyyyyyy bu ne yyaaaaaaaaafffffff ben hicbizaman cok npim oldugunu solemedim niye bu kadar kastin ki kendini ? ne biliyim :D ben gözümde büyütmüşüm seni büyütecek bişey yokmuş sanırım :) kasıntımı hoşgör[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D [Bu mesaj ChALLeNgE tarafından 02 Aralık 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 o np yi de 2 gunden fazla surmedi kasmam.. ve sadece cz ye gidevbilcek kadar ii bi bilgisayarim yok ve su an icin ii bi bilgisayarim olsa bile cz ye np kasmak icin gitcek vaktim yok[signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN [Bu mesaj Marl0_on tarafından 02 Aralık 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 anlıyorum seni[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben bakamadım bi türlü ama :S[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:120k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bende bakamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ahahaha demekki ilk 20 clan içinde iseniz np hakkında yalan söylemeyin ahaha bkz:marijuana clana gelirken 260k dedi asgnkjsadgnsagfasd [spo1=lool][/spo][signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 nihaha bişi sorcam benim clanım yok np imi göstermezmi :D ben görünsün istiom ama neyse kitiese girem bare ^^ bide şu linki pastelesene suraya benimki girmior normal playerden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 valla ben ilk 20 clandan baktım eh 2. clanda olunca :D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %10 Np:115k+ Clan:Sacred Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 çoğunun maskesı düştü :)))) yok 100 k ya kasıyorum yok ben 200 yaptım tabı tabı :) gorundu hersey polı tebrık :))[signature][hline]server:Ares en komıgıde marıjuana yuksek soleyıp clanlara gırıp ne olcakkı ? [Bu mesaj SeCTioN tarafından 02 Aralık 2005 09:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Allah aşkına Beramus Freedom un listesine bakın, Salvatore yememiş içmemiş klan bug a yüklenmiş. :) Ben 70 te saymayı bıraktım, adamlara başlı başına bir data base serverı lazım valla. ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 sende ares uknighted a bak 130 kişi temiz[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 freedom 142 kişiymiş gratz :dasdhaskjdad :DD[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kitties tt 9m np var yuh be yuh. benim nickimn de olacıgı da 31k ile ama böhühü bıraktım oyunu :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 areste birde karuslar zayıf derler külahımı bulayım ona mail atsınlar :/[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kişi sayılarını clan olarak nasıl gördunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: BlackBox1, 02 Aralık 2005 09:52 tarihinde demiş ki: Allah aşkına Beramus Freedom un listesine bakın, Salvatore yememiş içmemiş klan bug a yüklenmiş. :) Ben 70 te saymayı bıraktım, adamlara başlı başına bir data base serverı lazım valla. ;) Freedom 142 JusteriniBrooks 200 Kisi .. Sanırım sen JusteriniBrooks Clanındaydın yanlıs bilmiyosam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: NAYTONLAYN, 02 Aralık 2005 10:25 tarihinde demiş ki: areste birde karuslar zayıf derler külahımı bulayım ona mail atsınlar :/ tabiiki çok sağlam adamlar var Karusta ama bide şu yönden bak CZ de bi karusa 456465465 tane el morad düşüo . El morad ta 40 lvl olan cz ye gidio ben hemen hemen 7 aydır cz deyim ama gelgelelim öldürdüğüm n00b karus mikatarı en fazla 3 yada 4 tür. El morad ta aptal çok desek daha yi olur. eline mirage +1 alan cz de keşke bizede çıksa öyle tipler. Ama şuda bi gerçek karus ta takdir ettiğim kişilerde var[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Geçen CZ de ::PunK:: diye birini gördüm 51 lvl ama manyak combo yapıo :D Bence Ares te pelerinli clanlar clana alsın kaçırmasın bu charı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: ChALLeNgE, 02 Aralık 2005 04:42 tarihinde demiş ki: CamthalionTasardur 62 Elemental Lord 12333 ıyyyyyyyyyyy bu ne yyaaaaaaaaafffffff ben hicbizaman cok npim oldugunu solemedim niye bu kadar kastin ki kendini ?[signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: NAYTONLAYN, 02 Aralık 2005 10:25 tarihinde demiş ki: areste birde karuslar zayıf derler külahımı bulayım ona mail atsınlar :/ kim demis o lafi ?[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Marl0_on, 02 Aralık 2005 12:18 tarihinde demiş ki: said: ChALLeNgE, 02 Aralık 2005 04:42 tarihinde demiş ki: CamthalionTasardur 62 Elemental Lord 12333 ıyyyyyyyyyyy bu ne yyaaaaaaaaafffffff ben hicbizaman cok npim oldugunu solemedim niye bu kadar kastin ki kendini ? ne biliyim :D ben gözümde büyütmüşüm seni büyütecek bişey yokmuş sanırım :) kasıntımı hoşgör[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D [Bu mesaj ChALLeNgE tarafından 02 Aralık 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 o np yi de 2 gunden fazla surmedi kasmam.. ve sadece cz ye gidevbilcek kadar ii bi bilgisayarim yok ve su an icin ii bi bilgisayarim olsa bile cz ye np kasmak icin gitcek vaktim yok[signature][hline]CamthalionTasardur A_FEW_GOOD_MAN [Bu mesaj Marl0_on tarafından 02 Aralık 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 anlıyorum seni[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar