Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokarım böyle hayata

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

tavsiye etmiyorum dönüş çok sancılı ve acı verici olacaktır hatta sonraki günler daha beter bi işkence haline gelicek benden söylemesi sen idare et başka türlü olmuo zaten en kötü üniv de ayrı eve çıkarsın itiraz etmezler sen de kafanı dinlersin :)[signature][hline]"Every creature will taste death"
Sosyal ağlarda paylaş

Nese şimdi cevap vereyim :

1. Ergenlik dönemini geçeli uzun zaman oldu
2. Konular biraz daha karmaşık anlatılmaz eğer burada anlatırsam özel hayatım kalmaz :P
3. Ben zaten 10 yaşımdan beri tek başıma yaşıyorum hangi ailenin değerini anlıycam onu düşündüm lol
4. Sinirle alınan bir karar değil tartışılmış alınmış bir karar
5. Ama gitmedim kardeşimi terk etmedim babamla tek başına o yüzden oda gidene kadar biraz daha kalmaya karar verdim bla. bla. bla.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arma, 02 Aralık 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
Bende bişeyler yapacam böle hayata ama annemle kardeşim var.

bende babamı döverdim ama dua etsin ki babam o yüzden dövmüyorum[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Babamda olsa bana vuramaz. eğer birlikte yaşıyorsak birbirimize saygımız olmalı. Baban o senin döverde severde lafına uyuz olurum oldum olası. Nereye dövüyor tey tey hem bizi sormadan bu dünyaya getiriyor, üstüne bizi dövücek hea lol :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 02 Aralık 2005 11:04 tarihinde demiş ki:
Babamda olsa bana vuramaz. eğer birlikte yaşıyorsak birbirimize saygımız olmalı. Baban o senin döverde severde lafına uyuz olurum oldum olası. Nereye dövüyor tey tey hem bizi sormadan bu dünyaya getiriyor, üstüne bizi dövücek hea lol :)

+1 ya hele de belli bi yaştan sonra insan kaldıramıyor böyle bi şeyi.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dayak olayına karsıyım, annem bazen ufak kardesime vuruyor cezalandırmak amacıyla, ortaliği birbirine katıyorum. evet "babadır annedir dover de sever de" düşüncesine katıl-m-ıyorum. Anne-baba hakkı buyuktur, ödenmez bunu biliyorum ama sana vurmaya yeltenebiliyorsa bişeyleri konusmanın zamanı gelmiştir.[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Sosyal ağlarda paylaş

bence kızını dövmeyen dizini döver ama zamanında :). bir de erkeklere dayağa kızlara olduğundan 3 kat daha karşıyım...[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 02 Aralık 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya niye birine az birine cok? kızlarda gurur daha mı az? ustelik işin fizikselliğini düşünürsen kızlar daha fazla damage aliyor.[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Sosyal ağlarda paylaş

nedeni çok basit, oğlunu dövmeye kalkıp da işin sonunda dayak yiyen birden fazla baba tanıyorum. ben babanın kendi iyiliği için dedim, belli bi yaştan sonra gücü gücü yetene oluyor biraz babaya saygı tokadı yumruğu yiyince ortadan kalkıyor. ha sonra evi terk ediyor ikisi de pişman oluyor.

damage olayına baba açısından bakmalı bi de.

kızları dövenleri de kınıyorum. ama erkek evladını dövenleri şiddetle kınıyorum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.

[Bu mesaj zarek tarafından 02 Aralık 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

25-26 yaşında evlata baba eli kalkmaz zaten. Kalkarsa ya babanın ruh hastası olması lazım, yada evladın çok büyük bir halt yemiş olması gerekir.[signature][hline] Evvel zaman içinde kalburmu ne işte neyse
ayayekokocambo, prawler'ın kız araması üzerine demiş ki:
bilader sevişelim?

Sonra Prawler şöyle cevap vermiş:
olmaz

ama ayayekokocambo vazgeçmemiş ve demiş ki:
pls?

We Prawler bir teklifi daha geri çevirmiş:
ı ıh

Sosyal ağlarda paylaş

bende ustteki dusunceyi paylasıyorum. ama Ruh hastasi biraz agir oldu galiba.[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...