blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Hiçbiri ağlatmadılar beni barış mançonun katip arzuhalim kadar.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo!
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 anathema fragile dreams beni çok kez derin nefes aldırırken öksürtmeyi başarmıştır.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 anathema çok duygulaniorum şu son günlerde![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Natural_Jedi, 09 August 2003 03:08 tarihinde demiş ki: anathema çok duygulaniorum şu son günlerde! tamam opeth bende aynı hisleri paylaşıyorum seninle.. lol ne biçim cümle bu[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 09 August 2003 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Craven tarafından 09 August 2003 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 imza yapsakmı?[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 demon of the fall the drapery falls bu olaya son noktayı koyar bence.[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 6
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 duygu istiyosan Opeth de, ve bu duygu melankoli ise damnation i dinliceksin yok harbidne duygulanmak istiyosan arcane in dedikleri superdir tabi ki :) Nectar da bi de I swear I will always love you diye bogurur Mikael abi, olurum[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Duygulanmak istiyosan Nihat Doğan - Varoşların Prensiyim dinliyceksin.... adam klipte ağlıyo abi gururum ekmeğim suyumdur derken pauhauha[hline]ö?
aente Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 anathema lost control yada one last goodbye öldürmez ama süründürür,yok olma egilmi göstertir..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: karpuz, 09 August 2003 10:47 tarihinde demiş ki: Duygulanmak istiyosan Nihat Doğan - Varoşların Prensiyim dinliyceksin.... adam klipte ağlıyo abi gururum ekmeğim suyumdur derken pauhauha[hline]ö? onu klibiyle birlikte alacaksın damardan amanınnn ahah[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Enteresan bi şekilde Queen -You Don't fool me beni çok hüzünlendiren bi şarkıdır.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 black sabbath - N.I.B. de beni hüzünlendirir nedenini anlamadım[hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 09 August 2003 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Your love for me has just got to be real before you know the way I'm going to feel I'm going to feel I'm going to feel bölümü heralde.. Bende de aynı etkiyi yapıyıo. Nası ses varsa bezemenkte..[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim.
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 evet aynı bölüm :) [hline]I'm back , man...... www.hayalkent.net/freestyle
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ama Angelica olayını hala anlayabilmiş değilim ya şarkı ağlatmıyo ama öyle bi acı hissediyosunki için kavruluyo böyle..........çok ilginç.....ama 1 damla yaş süzdürmüyo...belki biraz ağlıyosun ama acısı daha çok.........bence yani[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..."
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 kıraç - yıllar sonra him - gone with the sin tarkan - unutmamalı barış manço - dağlar dağlar burçin - neredesin sen Aldırma Gönül MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbulda Funda Arar - Seni Düşünürüm dinlerim ara sıra duygulanmak için..
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Oh bea türkçe yazan biri çıktı saol bone.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com Tüm inandığım şeyler altüst oldu. Şaftım kaydı. Rot-balans ayarım gitti.Nooooo!
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ben echo 95 elveda diyorum bulursanız bir dinleyin ben angelicayı da dinledim ama elveda dan sonra beni hiç etkilemedi tavsiye ederim( Eğer bulamazsanız aşağıdaki linkte var yalnız sağ tık save as target demek gerekiyor) www.acilarincocuklari.cjb.net[hline]Elros Lúinwë Nevermind
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 You say you love me but you look for more. what else are you looking for all? I'm just a foolish kazanova. If you look at other chicks, I'll show you what it means what it means what it what it what it what it abi bu şarkıyı dinleyince ağlıyorum :([hline]There's a heaven above you baby...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 aynen :lol:[hline]You are not bad afterall, You just dress bad.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 abi eer bunalım mode istiosanz dinlicenz tek albüm anathema - alternative 4 tamamıyla miker atar adamı...[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b]
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 %100 ağlatma garantili Hammerfall - Always Will Be.[hline]8-) Launvatar da Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC
aente Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 cradle of filth-slepless(anathema cover) bi garip hüzünmü korkumu anlayamadım.. anathema deep sentenced-killing me killing you[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sentenced direk full bunalımda yani müzik olarak mikmio adamı :p dark tranquillity - haven albümü de bence baya hüzünlü 1 albüm[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b]
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 foolish kazanova yi dinledikce petek dincoz un eurovision da bizi temsil edecegini hatirlar aglarim...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end
Öne çıkan mesajlar