Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

What is this?

Arloth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Şimdi arkadaşlar üstkomşunun çocuğu dotayı çok sevdi, onada yüklememi istedi fuckat (böghh) nalet oyun hata veriyor.Önce kopya wc3ü kurdum, üstüne orjinal wc3:tft (ortaya karışık yapmışız ne iş demeyin =) ), masaüstündeki wc3:tft ikonuna çift tıkladğım zaman wc3ün demosu başlıyor demo bittikten sonra veya demoyu herhangi bir tuşa basarak geçer isem pc şöyle bir hata veriyor

Dedim acaba ilki kopya olduğundan mıdır diye, her iki oyunuda denetim masası/ekle kaldırdan komple sildim emin olmak için program filesa baktım wc3 klasörü yoktu.Bi arktan orjinal wc3ü bulup bunu yükledim, üstüne benim orjinal tft yi.Demoyu verdikten sonra veya geçerisem demoyu yine aynı hatayı veriyor...

Nedir bu, nasıl giderilir?

Kurmaya çalıştığım pc Ibm marka bir bilgisayar 512mb ram, win xp, p4 1.8 ghz ve geforce 6200 vardı yani sistem yeterli, h-d dede yeterli alan vardı daha baya...

Memory mi doldu acaba diye pc ye restart attım tekrar denedim ama nafile yine aynı hata...
[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-

[Bu mesaj Arloth tarafından 30 Kasım 2005 10:12 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
abi galiba ekran kartında bi problem olacak...
tam hatırlamıyorum aynı mesaj mıydı ama bende de zamanında ööle bi problem olmuştu...[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat |
Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz:
Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz.
Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer;
Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz.
Mesaj tarihi:
@lethe hayır başka oyunlarda bir problem yok

@geffen oyunlar doğru sırası ile kuruldu orda bi problem yok, bi patchi denicem...

[Bu mesaj Arloth tarafından 30 Kasım 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eheh ya arkadaşlar yorumlarınız ve yardımlarınız için gerçekten teşekkürde kaç yıldır var bu oyun hiç mi bu hata ile karşılaşan veya soran olmadı anlamıyorum ki![signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
tam hatırlamıyorum cok zaman geçti ustunden yanlıs olabilir ama ekran kartının sürücüsünü güncellemiştim bi de sinirlenip oyunun orjinalini almıştım bilg formatı da atıp tekrar kurunca babalar gibi çalışmıştı ama çok fazla ugrasmıstım haberin olsu :)[signature][hline]"Every creature will taste death"
  • Yeni Oluştur...