AKI Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 solo adam kesiyorum 30 np geliyor. orc beni kesiyor 90 np gidiyor. 2 kişilik partyde 17 np geliyor :S bohoku çıktı. Linkler umarım dogrudur. SS The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Nps : 21X.XXX[Bu mesaj AKI tarafından 26 Kasım 2005 20:07 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj AKI tarafından 26 Kasım 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 linkler pek olmamis gibi :S[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma wtf o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 OLDU OLDU :D[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Nps : 21X.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Clanımdan bi arkadaşımada böyLe oLmuştu...Onada soLo 30 geliyodu Ama giden NormaLdi... Kısa bi süre sonra düzeLdi geçmiş oLsun kötü bi duruM... [Bu mesaj eMrE_uLTrAsLAn tarafından 26 Kasım 2005 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 stromm su ss leri karalama be dostum gozumuz gonlumuz acilsin .yeni ss pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 2 acıklaması olabilir bence ya lvl farkından dolayı oyuna yeni gelen bi sistem yada oyunun sapkınlıklarından biri daha :D 2.sık daha muhtamel tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 valla bug diyerek siteye yazdım bakalım ne cevap gelecek :D[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Nps : 21X.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ömrün yetmeyebilir cevabı gormek icin :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Gecen ay o hata Areste De Vardi Sanirim Bebnimde Dikkatimi Cekti ..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hayır np simgesi varken o olay oluyor sadece sag taraftaki np nin kasılması zor olsun die ama diger arkadasında öyle olmuyodur baska np simgesi olan biriyle dene sol taraf normal 50 gider 50 gelir fakat aylık sıfırlanan sag taraf öyle degil su np simgesi olayını dengelemek icin yapılan bi uygulama ama yinede bu simge olayını dahada tam cözemedim garip bişi :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 4 resimde de birisinin nick'i yaziyor. acaba kim? :P [Bu mesaj druenler tarafından 26 Kasım 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bu fazla oldu ozur dilerim [Bu mesaj druenler tarafından 26 Kasım 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 O 4 resimdekide arkadaş. BAna ss için yardım edio[signature][hline]Nick : The_sTRom Lvl : 70 Nation : El-Morad Arch Mage Clan : PositivE Server : Diez Nps : 21X.XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yani sonuc itibariyle olanlar normal np simgesi olan her playerde sag taraftan ölünce 90 gider kesinc 30 gelir :)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: AKI, 26 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: O 4 resimdekide arkadaş. BAna ss için yardım edio nick diyoruz, yani notice kisminda :D 4 ss 4 kill :P[signature][hline]Nick: Roguenler Lvl: 6x Nation: Orc Server: Diez Status: Satilik bedava kosp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evet cursethin dedigi gibi sag taraftan 90 inmiş ama soldan 50 inmiş soldaki nplere bakın^^[signature][hline]Düp Pilis, Aytım Pilis, Mani Pilis, CiBi Pilis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 lwl 70oldun ve bunu yeni gördün? O.o no comment ... sağ taraf ve sol taraf aynı diildir bildiğin gibi sağ taraf aylık kasılandır ve 50np earned yazdığı zmn sağ tarfa 50np eklemez ve öldüğün zmnda 50np gitceği yerde daha fazla gider... yıllardır olan bişe bu yani yenimi dikkati çekti neyse ....[signature][hline]__/) (o.O ) (> < ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet kanka öyLe 30 np gELiyo soLo adam kesersen eer ancak öLünce 90 gidiyo ben bi ayda 100k np kastım ama sağ taraf 50k idi[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : 13x.xxx nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 vall dicek bişey bulamıyorum hep buraya yaıyosun hemde saklıcak bişeylerin var[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben yanlışmı görüyom 50 np gelmiş sana işte[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 siz zaten yanlış ttarafa bakıyonuz diyer tarafa bakın 50 geliyo yan tarafa 30 geliyo[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Geçen Gün Bende Fark Ettim Sağ Taraftan FazLa GidiOr[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 rogu np transfer yapıyor ban pls.[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 5x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 konuyu uplıprum ama şuan beramusta sin ile solo adam alınca 20 np gelior ölünce 50 np gidior oO[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar