Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Zenit [ UEFA ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beşiktaşlı olmadıgım ve beşiktaşı sevmedigim halde bjk yi tutuorum ama .. başarılar bjk ye..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
kalbimiz beşiktaşla bugün...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Beşiktaş bunu alırsa yükselişe geçebilir.Bu gece hepimiz zenciyiz.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
Mesaj tarihi:
başarılar kara kartallara tüm türkiye bu gün siyah beyaz herkes bu gün beşiktaşlı 4-0 kazanırız[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

Mesaj tarihi:
said:
2pacAmaruShakur, 01 Aralık 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
başarılar kara kartallara tüm türkiye bu gün siyah beyaz herkes bu gün beşiktaşlı 4-0 kazanırız

maç başlamadan bitti ;)
bugüne kadar şu skor tahminleri tuttaramadın ama bugün tutturursun inşallah :)[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
said:
2pacAmaruShakur, 01 Aralık 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
başarılar kara kartallara tüm türkiye bu gün siyah beyaz herkes bu gün beşiktaşlı 4-0 kazanırız

abi cenabetlik yapma ya:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
said:
Loli-pop, 01 Aralık 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
beşiktaşlı olmadıgım ve beşiktaşı sevmedigim halde bjk yi tutuorum ama .. başarılar bjk ye..

artı olarak umarım bu maçı kazandıktan sonra lige de iyi bir dönüş yapar , ligin heyecanlı hale gelmesi için .[signature][hline]HOROZLU SPOR
GAGA LARIZ ...
Mesaj tarihi:
said:
tony_montana, 01 Aralık 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
beşiktaş çakar zenit bakar...

ağzından bal damlıyo =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
İbrahim Akın neler kaçırıyor öyle?[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki:
rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.
  • Yeni Oluştur...