Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın bana gircek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanı bu sıstemın gereğinı yapıcaz cunku baska kaçış yolu yok sewmesek de ıstemesek de bu bole...
ii çalışmalar sımdıden[signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
ya o değil de şu dersane yok mu tüm hayatımın içine tek başına sıçıo okulda neyse gırgır şamata eğlenioz da dersanede çok gereksiz tipler var o nedenle hayatım boyunca derslerden ve dersanelerden nefret etmişimdir ve halen etmekteyim[signature][hline]GALATASARAY
nileppezdel, 19 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
Napiim, öyleyim. :) Çalışamam ben bu mantıksız sistemin gereksiz derslerine, ne zaman düzgün sistem gelir, o zaman Nilep çalışır :)

Ama ÖSS'ye doğru çalışcam tabi :)

üstüne basa basa o gerizekalı kıt kafalı aptal manyak salak adamların kafasına bu sokulmalı![signature][hline] Loves are masturbating now..
Mesaj tarihi:
said:
duende, 19 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
bilgisayarım olmadıgı için nadiren bakabiliyorum patiye neysesonuc belli değil ama hoca sen az cok bişeyler yapmışsın dedi 2 alırım heralde

Keske bende mat.ten 2 alabılsem ya pFF...!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
ii idare eder hocam..edit:yarın bana da girecek gibi gözüküor..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon

[Bu mesaj malik tarafından 26 Ekim 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
başlık süper.. :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yarın bana da gircek kuiz var bizim :D

bu topik efsane benim için :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
vay be basligim hortlamis zaten bu pazar toplanti var ailem bana nelerin girdigini ögrencek...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
hoca kiyakmi hatami yapti bilmiyorum ama bana 41 yerine 49 vermis öyle yazmis nedense karnede :-)

topici pörtletmekteki amacim bu degil yarin matematikin 2. yazilisi var bu sefer daha hazirlikliyim fight the power ama yarin bana girmiycekmis gibi geliyor...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Mesaj tarihi:
yarın bana gene gircek

quiz var hiç çalılamdın[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
yarin herkese giricek gördüüm kadariyla, isallah bana da girmez :D cografya sinavi var ama kolay bosverin :P oylesine yazdim iste.[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy
ik hou van je pascal :) jeej
  • Yeni Oluştur...