Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın bana gircek

duende

Öne çıkan mesajlar

ya o değil de şu dersane yok mu tüm hayatımın içine tek başına sıçıo okulda neyse gırgır şamata eğlenioz da dersanede çok gereksiz tipler var o nedenle hayatım boyunca derslerden ve dersanelerden nefret etmişimdir ve halen etmekteyim[signature][hline]GALATASARAY

said:
nileppezdel, 19 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
Napiim, öyleyim. :) Çalışamam ben bu mantıksız sistemin gereksiz derslerine, ne zaman düzgün sistem gelir, o zaman Nilep çalışır :)

Ama ÖSS'ye doğru çalışcam tabi :)

üstüne basa basa o gerizekalı kıt kafalı aptal manyak salak adamların kafasına bu sokulmalı![signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 19 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki:
bilgisayarım olmadıgı için nadiren bakabiliyorum patiye neysesonuc belli değil ama hoca sen az cok bişeyler yapmışsın dedi 2 alırım heralde

Keske bende mat.ten 2 alabılsem ya pFF...!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
hoca kiyakmi hatami yapti bilmiyorum ama bana 41 yerine 49 vermis öyle yazmis nedense karnede :-)

topici pörtletmekteki amacim bu degil yarin matematikin 2. yazilisi var bu sefer daha hazirlikliyim fight the power ama yarin bana girmiycekmis gibi geliyor...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...