Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın bana gircek

duende

Öne çıkan mesajlar

sizinki yine türkçe ben vizeyi düşünemiyom limit türev ingilizce olarak girecek haşırt tı bileckbord yani[signature][hline]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been river has been poisoned,
Only after the last fish has been caugt,
Only then you find that money cannot be eaten

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

abi daha çok erken ben sabah 2 de başları ders çalışmaya
hatta üni 1 mat. sınawına 2 bira içtikten sora sabah 4 te başladım sınawa.. o zaman dek hiç çalışmamıştım arkadaşlarım 1 hafta önceden başlamıştı sınawa çalışmaya ... inannın onlardan ii not hade kolay gelsin size .. ( kopya teşkilatını ii kurun :D:D )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
duende, 16 Ekim 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
başlığı met etmek yada girer girer demektense biriniz fonksiyon anlatsa bana:( yada [email protected] ekleyin msnden anlatın yaa
Hönk msn le olmaz bu iş[signature][hline]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been river has been poisoned,
Only after the last fish has been caugt,
Only then you find that money cannot be eaten

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

dua ette sadece yarın girsin, yarmadan da girebilir
ayyy
sustm[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah kalk erken. defterini birdaha gözden geçir. git okula. sınavdan önce 1-2 ezbere soru tipi göstersin arkadaşların sana. bolşans =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

lisenin değerini bilmek lazm[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

başlık beni bitirdi

fenlisesiysen çalışma
anadolu lisesiysen yarım saat bak
düzsen 2 3 saat çalışmanı tavsiye ederim

not ortalaması açısından[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...