RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bu gün derste canım sıkıldı,bir Punk parça yazdım =) [spo1=RabbiT'd]HAYAT BİR DUDAK VER - Bu gün hayatı öptüm dudaktan Yanaklarım kızardı duş almam lazım Üşüdüm havadaki bu soğuktan Otun ateşi ile ısınamam. Cebimde ellibin belki yüzbin Burda duramam beni anla Bu mal yirmi gram bana otuz demiştin Malada sanada girsin kafam. Ayakkabılarım parçalandı olie atmaktan Müziğin sesini aç başım ağırdı Bıktım artık hep aynı salak karıdan Mesaj geldi okuyorum,çok sağlam yeni hatundan Dedi bana ki gel bana boynum ağırdı! Gidiyorum,koşuyorum,sevişiyorum! Hergün aynı yarın yokmuş gibi Uçuyorum,dokunuyorum,öpüşüyorum! Siyahta renkmiş meğer hayat bok gibi... Nedensizce,amaçsızca hala yaşıyorum! Sevgilimi pazarlayasım geliyor para için Kabuslarla,gerçekleri ayıramıyorum! Öpüyorum hayatı dudaktan sırf zevk için;hayat bir dudak ver bakayım bana!![/spo][signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Ga ham ga ham ben muhittin işte burdayım... Başlama yine kanka :yapma:[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Gaa hammm gaa haam :lol:[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 rex onune, hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 2005 püsküsü bu ne ya ben mi yazmışım bunu ezikliğe bak.. Ahuahuah!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 fak yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bu ne lan. Niye upladım ki ben bu topiki. Allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 rapimsi dicem değil punk hiç değil ama emoca hmm ağırdı ne acaba? boynum ağırdı kafam ağırdı? farklı bi yaklaşım olmuş dicem ama değil eskiymiş gerçi [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 15:14 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 inanılmaz bir çalışma. olağanüstü bir sarkastik tavır. her dizeyi hormon basmış adeta. devamını bekliyoruz. repu+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 rep sözleri bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bu şiiri BoneC okursa şahane olur gibi geldi bana. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 15:32 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bone benı okusa ben bile şahane olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 geçen gün sevgilimi pazarladım, baya para etti. gittim ot aldım. içtim falan. karanlık aldı sonra. uyumuşum gerisini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 asauhsduashd bune ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lol ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ahah muhittin ilk mesajımda da demişim zamanında yapma etme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ahaha amma ciddiye almışsınız bu çöpü ben bunu laf olsun torba dolsun diye yazmıştım maksat muhabbet olsun topic olsun taaaa 2005'in. uplayanda suç alalalala!.. LoL! İvy i anlamış ne olduğunu bunun. Ehehue.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 acayip iyi anlarım punk rap şarkılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 oha içim ürperdi be abi. sağlam sözler.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar