Tears Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Arkadaşlar nick imide yazıyorum oyundaki nick im ya Zalim olucak yada Quatro bu ikisinden birini seçicem :) Münkün olduğunca karizma türkçe nick ler le oynıyalım ki türkler olarak ağırlığımızı koyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ok ya bi dl edemedim oyunu iki saattir 30 dk diyo bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Valla oyun kesin patlıcak ben paralı olsada oynamayı düşünüyodum zaten bedava olursa harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bende varım nickim assam olur aklınızda olsun :)[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Birazdan açılıyo sanırım yada açıldı. Az önce baktım server listesi fln boşdu şimdi bidaha giriyim dedim bi patch daha yayımlamışlar. Bu arada saat 02:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 download ettim patcler yüklüo hayırlı ugurlu olsun oyuna girince sizi unutmayacagim arkadaslar size ilgi verecegim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 inmiyor yahu yarım kalıp duruyor[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 :(:(:(Bu oyun yine cekilmez hale gelmeye basladi:(Sürekli disconnect veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadaşlar lütfen bilgi verin plz..........acc yi nasıl alcaz. ben resimlerde hintli falan görüom biz sadece çinli mi olabilecez lütfen arklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Subx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 İndirebileceğimiz bir link varmı? Offical sitedeki link çalışmıyor oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 officialdan indirdim ben , oyunu sabah oynadım chaRI lvl 5 yaptım bu saatte mal korelilerin istilasından oynayamıyoruz ya hayret bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 abi lütfen cvp verin siteye üye olduğumuz zaman aynı şifreyle oyuna mı girioz yoksa başka bi yerden acc mi açcaz lütfen sölein...............plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aynı şifreyle giriyorsun arkadaşım id fln soruyo ya işte aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ok saol arkadaşlar silkroada kaydolanlara msn veriim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 henüz bir nick te bulamadım......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tifosie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Şimdi beta aşamasındamı ona göre indiricem charlar falan silinecekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 unable to connect due to server bla bla ... unable to connect due to server bla bla ... unable to connect due to server bla bla ... unable to connect due to server bla bla ... disconnected from server ... herkeste boylemı henuz gıremedım oyuna ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 GW'de reklamını yapıyorlar, bi bakmak lazım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya ben zorladım girdim ama sıkıldım biraz çıktım gece giricem artık bi party yapalım ya içim bayıldı gavurlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 girdim ben de nick bleakhnaut şu anda yukardaki water ghost yerine gidicem söliim görürsen seslen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Karakter yaratma ekranına giremediğim için tam karar vermedim ama Solufain yada Ecm Despana görürseniz benim :D[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Cillop diye bi hatun actım cokda guzel oldu ... sadece 30 dk oynayabıldım ılk 30 dk kısmı ,grafıklerı ve combat hareketlerını (kılıc sallama vs) oldukca begendım ... yanlız 30 dk sonra dc oldu zaten gıremıyoz :( ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 10 oldum ben de günde 5 lvl atlıorz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 yaw cok deisik oldum simdi gw den aliskanlik warrior yanina healer skilleri acip dalmak fikri ile basladim fakat baktım olmuyo elemental yapmayi planliorum fakat reskill yapacagim adam varmi yoqsa güzelim skill pointler bosami gitcek reskillciyi bulan varmı :D bu arada nick small. oyunda ne yapacagimi bilemez durumdayım yani 2ci prof. secelim mi yoqsa tek prof la mi kasalim. bilen veya fikri olan varmi [Bu mesaj noma tarafından 10 Kasım 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sanırım lvl 20 de reskill olabiliyormuş. lvl 20 yapıp görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar