sir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yere bakıyordu zaman Yere bakıyordu saatler Herşey yere batıyordu.. Kendine baktın ve dünü gördün Bir başka tınıydı dudaklarında titreyen Sanki bişeyler değişecekti Ama aslında yarınlar da dünün tekrarına gebeydi Ayağımın yanına bir pamuk düştü Ben daha uçmayı öğrenememiştim Sense başka dünleri bugün zannediyordun.. Güldün..o ne yaraydı öyle yüzünde! Bekledim ben hep, önemsiz olan da buydu zaten Sen tutabiliyordun ateşi Kalbime de çarpmıştın, evet Küllerimi alıp, kopamadığın dünlere üflemiştin Kendi içine baktın, aynanda ben savruluverdim Bana baktın, ben yoktum yerimde Yerde bir parça pamuk kalmıştı sadece.. O da yere bakmaktaydı.. Herşey yere batmaktaydı... madem insanlar eskileri daha çok seviyo, buyrun, 09.11.2001 :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 emegine saglik ama sanki biraz kopuk olmus yani ben biraz duygu boslugu gordum gibi,bunlar benim kisisel tespitlerimdir[signature][hline]why should i start to talk why?? there is a rat in my kitchen what i am gonna do...boom boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ılgınc ve guzel[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: sir, 02 Aralık 2005 00:51 tarihinde demiş ki: Güldün..o ne yaraydı öyle yüzünde! oy. güzelmiş.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 2. ve 3. kıtalar arasında kopukluk var gıbı ama genel olarak guzel bı şıır olmus :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar