Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aspect of beast

oktayca

Öne çıkan mesajlar

neden bole bısey koymuslar ına gelınce
wsg de genellıkle bırıelrı karmasadan yararlanıp catıya fılan gırıyorsa buyuk ıhtımal once bunu hunter yakalar trackıng ıle yada druıd veya rogue eger bu aspect ı kullanıyorsanız mınmap de tabak gıbı gozukmezsınız ve asagıdakıler uyurken tepeden onlara ceeeee yapabılırsınız
yada AB de suya dalıp bunu acıp bıraz daha az ılgı cekersınız
denendı onaylandı
bunun dıısnda pek bı ıse yaramıyor anca bg de[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben bi kere shaman gankledim sora bide cesedine corpse camp yaptim (guildden priesti kesmisti lauk yardıma caarmisti oda) 3 seferde 1 rogue 1 hunter 1 warrior getirmis ben onu kesersek rogue ile warrior bana dalmaya kalktı kactim suya atladim nehrin kuytu bi yerinde aspect beast actim feign death,shadowmeld = mukemmel saklanan ben bulamadilar :D
Sosyal ağlarda paylaş

shadowmeld+aspect of the beast olayı bıtırıyor genelde[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

zaten AotB ile shadowmeld yapmaya gerek yok shadowmeldken görünmüyorsunuz trackingde..
Öyle bi nefr denecek ability yani..

AotB warsongla bayrağı alıp saklanmaya yarar, ya da rakibin defansında hunter ve druid varsa onlara görünmeden iş yapmaya yarar. ABdede kullanırım ben misal sudan gidip flag ninjalarken açarsın falan

Çok da bişeye yaramıyor tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

WSG de hordeların warmıll ın dıbınde bı mekan var trackıngle bıle mekanı bılmıyorsan ordakı herıfı bulmaya on ssat ugrasırsın aspect of the beast ıle oraya saklanırsan coook zor bulurlar[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...