oktayca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Aspect of beast ne işe yarıyo ya? yazan yazıyı anlayamadım ben?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Track humanoid olayı var ya,hunterlarda,druidlerde ve roguelarda var sadece bildiğim kadarıyla. Aspect of the beast açınca,track humanoid yapan biri seni görmüyo minimapte. Böyle hatırlıyorum yani yanlışsa kusra bakma[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 track humanoid sadece hunterlarda var =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 oha druid ve rogue da da mı varmış.. ben en çok bi hunter öldürdükten sonra açarım.. veya bi hunter dan intikam alırken :)[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 druid cat form da var[signature][hline] [Bu mesaj rahatsiz tarafından 01 Aralık 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 tamamen doğru o işe yarıyor bende diyodum niye böyle bişi koymuşlar :D bilmiyodum walal rogue ve dru da olduunu.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 neden bole bısey koymuslar ına gelınce wsg de genellıkle bırıelrı karmasadan yararlanıp catıya fılan gırıyorsa buyuk ıhtımal once bunu hunter yakalar trackıng ıle yada druıd veya rogue eger bu aspect ı kullanıyorsanız mınmap de tabak gıbı gozukmezsınız ve asagıdakıler uyurken tepeden onlara ceeeee yapabılırsınız yada AB de suya dalıp bunu acıp bıraz daha az ılgı cekersınız denendı onaylandı bunun dıısnda pek bı ıse yaramıyor anca bg de[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yok ben bi kere shaman gankledim sora bide cesedine corpse camp yaptim (guildden priesti kesmisti lauk yardıma caarmisti oda) 3 seferde 1 rogue 1 hunter 1 warrior getirmis ben onu kesersek rogue ile warrior bana dalmaya kalktı kactim suya atladim nehrin kuytu bi yerinde aspect beast actim feign death,shadowmeld = mukemmel saklanan ben bulamadilar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 shadowmeld+aspect of the beast olayı bıtırıyor genelde[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 zaten AotB ile shadowmeld yapmaya gerek yok shadowmeldken görünmüyorsunuz trackingde.. Öyle bi nefr denecek ability yani.. AotB warsongla bayrağı alıp saklanmaya yarar, ya da rakibin defansında hunter ve druid varsa onlara görünmeden iş yapmaya yarar. ABdede kullanırım ben misal sudan gidip flag ninjalarken açarsın falan Çok da bişeye yaramıyor tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 track hidden ile goruosun shadow meldleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 WSG de hordeların warmıll ın dıbınde bı mekan var trackıngle bıle mekanı bılmıyorsan ordakı herıfı bulmaya on ssat ugrasırsın aspect of the beast ıle oraya saklanırsan coook zor bulurlar[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Rogueda 6.his olarak var :)[signature][hline]|nebula|'da bir depresif manyak... Şimdi Burada o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar