Syn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abooow sırf popuplardan kurtulmak için firefoxa geçtm onuunda bişini bulmuşlar ara sıra popup açılıo annamadm.Yok kumarmış yoq wallpaper vs.Bunnarı nasıl engelleriz??[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Valla bende sadece kumar pop2up'ı açılıyo. Diğerlerinin hepsini başarıyla engelliyor. O da bi sitede bi kere çıkıyor. Defalarca kapatıp girsem de tekrar açılmıyo. Hem update et, firefox ona da çakar ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende hiç açılmıyo nıhaha[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! [Bu mesaj RayCharles tarafından 31 Ekim 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 firefox kullanıorum 1 tane bilem açılmıyorr...... ne güzel dimi[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Onlar Javascriptten zıplıyorlar[signature][hline]darkening
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ordakini dl mu edelim ?[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 adblock[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
loop Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bende hiç bir popup açılmıyordu fakat popup block pencerisinin sürekli görünmesinden rahatsızlık duyuyodum, ve galiba yanlışlıkla block özelliğini kapattım. Şimdi bakıyorum ama bulamıyorum onun ayarı nerede acaba ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
loop Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Tools>optionus>web features>block popup windows seçeneği de işaretli...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
Öne çıkan mesajlar