DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Win2k isletim sistemi var , donanimda herhangi bir problem oldugunu sanmiyorum.Shut Down ettikten sonra bazen standby durumuna geciyor ve kapanmiyor yada bilgisayariniz kapaniyor dedikten sonra siyah bir ekran geliyor ve o sekilde kaliyor..Bende mecburen resetliyip power tusuna uzun uzun basarak kapatmak zorunda kaliyorum makineyi.Bu seferde her acilista bios a giriyor ilk olarak ve sinir bozuyor..Bu sorunla karsilasmis ve cozmus birileri vardir belki aranizda..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 norton av. varsa o benim bilgisayarın kapanmamasına yol açıyodu W9X'de ama XP ye geçince kalmadı bişey.[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Norton yokh.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 98 kullanıyorum bendede aynı problem oluyor.[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 up! tekrar aynI sorun![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoLyDarK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Bence Bios tan yapıyor Bazen GeneLde power magemant menusunden deneyin bide[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 hemen bir tavsiyede bulunayım... cafe işletiyorum bilgisayarlarımda öyle bir problem olduğunda şunu deniyorum, çoğu zaman oluyor, sizde de sanırım aynı şey vardır.. başlat > çalıştır > msconfig > gelişmiş orada hızlı oturup kapanma ile ilgili bir seçenek var altlarda.. o aktifse deaktif, deaktifse aktif edip restart atın :-)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 kazaa veya imesh sebep olabilir bende de oluyordu bi ara.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 bu olaya sebep olan baya baya baya sebep var. Bunların listesi ve çözümü Windowsun Yardım dosyalarında mevcut.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Eğer üşeniyorsan ek program kullan; Aye Shutdown iyidir mesela, ayrıca free olan pek çok program da mevcut. Yalnız bunun zaman ayarlaması gibi avantajları var; 5 saat sonra, saat 21:00de, hede programı kapandıktan sonra vs... www.ayesoftware.com Free olarakta Karen's Show Stopperı kullanabilirsin. www.karenware.com/powertools/ptstopper.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 http://download.com.com/3001-2344-10155564.html Slawdog Smart Shutdown fena deil. Benim evde bi tane var poweroff 3.0 diye hatırlıorum ama bulamadım download.com da. O çok iyi bişi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar