Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bigilsayarin Kapanmama Sorunu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Win2k isletim sistemi var , donanimda herhangi bir problem oldugunu sanmiyorum.Shut Down ettikten sonra bazen standby durumuna geciyor ve kapanmiyor yada bilgisayariniz kapaniyor dedikten sonra siyah bir ekran geliyor ve o sekilde kaliyor..Bende mecburen resetliyip power tusuna uzun uzun basarak kapatmak zorunda kaliyorum makineyi.Bu seferde her acilista bios a giriyor ilk olarak ve sinir bozuyor..Bu sorunla karsilasmis ve cozmus birileri vardir belki aranizda..[hline]
Mesaj tarihi:
98 kullanıyorum bendede aynı problem oluyor.[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hemen bir tavsiyede bulunayım... cafe işletiyorum bilgisayarlarımda öyle bir problem olduğunda şunu deniyorum, çoğu zaman oluyor, sizde de sanırım aynı şey vardır..

başlat > çalıştır > msconfig > gelişmiş

orada hızlı oturup kapanma ile ilgili bir seçenek var altlarda.. o aktifse deaktif, deaktifse aktif edip restart atın :-)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers.
Mesaj tarihi:
bu olaya sebep olan baya baya baya sebep var. Bunların listesi ve çözümü Windowsun Yardım dosyalarında mevcut.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Mesaj tarihi:
http://download.com.com/3001-2344-10155564.html

Slawdog Smart Shutdown fena deil.

Benim evde bi tane var poweroff 3.0 diye hatırlıorum ama bulamadım download.com da. O çok iyi bişi.[hline]This Cat Scratches Free.
  • Yeni Oluştur...