Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bigilsayarin Kapanmama Sorunu!

DamienThorne

Öne çıkan mesajlar

Win2k isletim sistemi var , donanimda herhangi bir problem oldugunu sanmiyorum.Shut Down ettikten sonra bazen standby durumuna geciyor ve kapanmiyor yada bilgisayariniz kapaniyor dedikten sonra siyah bir ekran geliyor ve o sekilde kaliyor..Bende mecburen resetliyip power tusuna uzun uzun basarak kapatmak zorunda kaliyorum makineyi.Bu seferde her acilista bios a giriyor ilk olarak ve sinir bozuyor..Bu sorunla karsilasmis ve cozmus birileri vardir belki aranizda..[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

98 kullanıyorum bendede aynı problem oluyor.[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
hemen bir tavsiyede bulunayım... cafe işletiyorum bilgisayarlarımda öyle bir problem olduğunda şunu deniyorum, çoğu zaman oluyor, sizde de sanırım aynı şey vardır..

başlat > çalıştır > msconfig > gelişmiş

orada hızlı oturup kapanma ile ilgili bir seçenek var altlarda.. o aktifse deaktif, deaktifse aktif edip restart atın :-)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer üşeniyorsan ek program kullan; Aye Shutdown iyidir mesela, ayrıca free olan pek çok program da mevcut. Yalnız bunun zaman ayarlaması gibi avantajları var; 5 saat sonra, saat 21:00de, hede programı kapandıktan sonra vs...
www.ayesoftware.com

Free olarakta Karen's Show Stopperı kullanabilirsin.
www.karenware.com/powertools/ptstopper.asp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...