Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Av yerleri

tom

Öne çıkan mesajlar

Bildiginiz hızlı ve çok exp veren yerler varmıdır. Maximum kaç xp aldınız,

Tatooine- mos eisley'de thuglar var 3 lü spawn oluyor loot edince hemen yenisi geliyor 370 exp veriyor tavsiye ederim. Çok hızlı spawn ve iyi exp(en azından benim için, daha iyi yerler olabilir) ayrıca loot da fena değil, locked container çıkıyor ki 1500 altına hemen satılıyor bazaarda. Treasure map ve terzilerin kullanacağı skill kağıtları çıkıyor(terzi onları kullanarak bonuslu elbise yapıyormuş) expert olmak herhangi bir skillde burası için yeterli. advanced iseniz yine aynı yerde 150 xp li başka spanwlar da var.

benim aldığım max exp 1260 idi, sizde sizinkileri soyleyin de daha iyi yerler varsa görelim.

[Bu mesaj tom tarafından 11 August 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lok gezegeni..alabilecegin minimum xp 600-700,max ise 3k-5k.

Ben Kimo dragondan 4k rifle 5k Squad Leader ve 400 combat xp aldım(lokta).

(Kimo dragon dedigim şey 20k HAM i olan bir yaratık)
Ancak tabi grupla gidilmesi gereken bir yer.

[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr

[Bu mesaj codmaster tarafından 11 August 2003 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

araya sıkıştırıyım dedim
dark jedi masterların spawnı için degişken diyolar
bazı kişilerde genelde aynı yerde çıkıyo diyolardı

neyse ben geçenlerde nabooda dolaşırken gordum bi tane tabi pek yaklaşamadım :) 30k ham gorunce insanın istegi olmuyo yakına gitmeye :P

neyse waypoint -6747 -516 ( server kettemoor )
eger serverlarda spawn noktaları fark etmiyosa nabooda bu verdigim waypointte halen dark jedi master olabilir ( tabi milletin dedigi gibi spawn noktası sabitse )

hani konu av ya o yuzden yazdım :) avlarsınız işte

ps: tame edilen ve dayanıklı yaratıkların yasadıgı gezegenleride yazabilirmisiniz hazır konu avken ( ben dathomiri biliyorum bi tek dayanıklı yaratıklar konusunda )
Sosyal ağlarda paylaş

evet combat 1/10 ve tusken fortta fena deil xp toplamak icin kendiniz oldururseniz 2-3k adam basi alabilirsiniz ortalama gecede 25 - 30 k yapip cıkiyoruz oradan tabi oto sigortayi kapatirlarsa oldugunuz yere dikkat etmek te fayda var.

sufi kusura bakma dun gece xp ler uctu bir kurtcuk yuzunden sabah 4.5 kadar ugrastim arayamadim seni kismetse bu aksama.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ayni sorun yüzünden ben de bu sabah biraz uğraştım.
işin tuhafı nav kurulu makinada. bi bakıyorum bir mesaj: böcüklendin!..
üleyn o zaman ben seni niye kurdum? böcüklendiğimi söylemen için mi? o kadarını ben de görüyorum...
oldum olası güvenmedim şu antivirus programlarına zaten.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 12 August 2003 12:31 tarihinde demiş ki:
hehe ayni sorun yüzünden ben de bu sabah biraz uğraştım.
işin tuhafı nav kurulu makinada. bi bakıyorum bir mesaj: böcüklendin!..
üleyn o zaman ben seni niye kurdum? böcüklendiğimi söylemen için mi? o kadarını ben de görüyorum...
oldum olası güvenmedim şu antivirus programlarına zaten.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003

nav a pek gerek yok norton internet security i kur daha cok ıse yarıyo ne gırebılıyolar ne cıkabılıyolar, hatun icq yu acamayınca kapatmis nis i ve o arada yemısız lavugu tobe tobe..
symentecte ana sayfada wblast.exe mi ne temizleme programi var orada microsofttakı bu konuyla ılgılı makaleye lınk var oradan da ms patchini de yaparsan sırtın yere gelmez , kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...