Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Sabah Fecii bir şekilde kalktım..Rüyada Ölüyordum ama aşırı rezil bir şekilde...Ölüyorum;ruhum çıkıyor ve benim başımda ağlayanları-mezarımı vs vs..GÖrüyorum...Fakat nasıl öldüğümü-ölüm anını hatırlıyamıyorum...Ciddi Ciddi Rezalet bir şeydi..Halen Etkisindeyim... Mezarıma gelip bir bir ağlayanlara diyorum "Ben ölmedim buradayım" diye ama kimse duyamıyor ve göremiyor beni..Herkezi umutsuzca izliyorum...Ardından sevdiğim ama bana hiç bir zaman yüz vermeyen ve satan aşık olduğum kişiler geliyor...Bazıları Çok kötü olmuş,ağlamaktan gözleri fecii derecede kızarmış... Daha sonra herkez dağılıyor..Nefes aldığımı hissetmiyorum kimse kalmıyor mezarımın başında..Yağmur başlıyor bense mezar taşımın başında oturup tek tek gözyaşı döküyorum. Sessiz sessiz uçarak sevdiğim insanları ziyaret ediyorum,dost dediklerim 1-2 saat sonra unutuyorlar...Delice Sevdiğim kız odasında tek başına oturup günlüğüne "Neden?" diye büyük harflerle yazılar yazıyor..Annem Babam Çok kötü bir şekilde ağlıyorlar...Bağırarak diyorum "Ben Buradayıııııııııım" Ağlamayın! Kesin artık! diye...Ama duyan yok...Sap sap Aynı Cs de ölünce duvarların içinden geçme ve herkezi görme modunda dolaşıyorum...Gece boyunca Hiç gezmediğim yerleri geziyor-dünyayın binbir türlü yerine gidiyorum...Sabah olurken gene "hayalet" olarak servise biniyorum...Konuşulanlara kulak veriyorum vs vs... Nerdeyse Yüzyıl sürüyor böyle..Ama hiç bitmiyor! .İnanamıyorum halen...Resmen ölmek...Simulasyon... Gün Gelecek "Bunun" Gerçeğini yaşayacağım...Nasıl olursa olsun... ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 olur boyle seyler "kabus goruosun, uyan lan hiyar!" diyince gecio... yani en azindan ben kabuslardan hep boyle uyaniorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ulan oyle olume can kurban :P hayalet olucaimi bilsem oliim direk :P tek koyan o sewdiin kizin neden ? yazmasi falan ehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ben zorla gözlerimi açarim ama buda eglenceli bir o kadarda üzücü bir rüya olmus.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Uffff....Koyması ne demek YIKTI RESMEN! Hiç yüz vermiyordu,iplemiyor bakmıyordu bile ama günlüğüne "NEDEN?" (dahasıda varda özele kaçıyor) yazması Harbi harbi koydu... ps:Başlık Rüyada Ölmek Olacak :/[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 abi rüyan o duruma gelince dizginleri eline alıcaksın, ama uyanarak değil, madem hayaletsin, tadını çıkar! giremediğin yerlere git, görmek istediğin göremediğin şeyleri gör ^_^[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 abi manyaq ruya gormussun yalnız ben bole ruya yane uzun fılan gormeyelı aylar seneler oluyo dolu dolu 1 kere ruya gordumugumu hatılıyorum yakın zamanda yazındı sanırım ama ya annanem fılan olsaydı yanımda sorardım ne demekmıs dıye ama bılmıyorum ::) nese kotu bır hısdır ruya da olsa[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Halfmumi, 22 Şubat 2003 21:27 tarihinde demiş ki: ...Sap sap Aynı Cs de ölünce duvarların içinden geçme ve herkezi görme modunda dolaşıyorum... ...Resmen ölmek...Simulasyon... diyorum bu yeni nesil değişti diye de anlatamıyorum :-) Tanımlamaları yiyim. Geçenlerde kediyle konuşuyorduk birisi ile ilgili bir şeyler anlatırken "herifin default ayarı bu" demişti. İşin komik tarafı bende ilk başta normal karşılayıp konuşmaya devam etmiştik.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 fizban o cok tehlikeli. Tecrubeyle sabit bi yerden atliorum die yataktan atliyabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 mumi aslında bu bir rüya değil tam olarak gerçeklik payı çok yüksek seneler sonra göreceksin.. Bu arada çıkarları olmadıktan sonra insanlar yaşarken sallamıyorlar öldükten sonra mı sallaaycaklar seni timsah gözyaşları hepsi... Ben yaşıyorum bunu şu anda tek farkı yaşıyor olmam neye üzülüyorsun ki boşver?[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: fedaykin, 22 Şubat 2003 21:47 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 22 Şubat 2003 21:27 tarihinde demiş ki: ...Sap sap Aynı Cs de ölünce duvarların içinden geçme ve herkezi görme modunda dolaşıyorum... ...Resmen ölmek...Simulasyon... diyorum bu yeni nesil değişti diye de anlatamıyorum :-) Tanımlamaları yiyim. Geçenlerde kediyle konuşuyorduk birisi ile ilgili bir şeyler anlatırken "herifin default ayarı bu" demişti. İşin komik tarafı bende ilk başta normal karşılayıp konuşmaya devam etmiştik.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ eheh abi kelimeler yetmeyince el kol hareketleri-mimik hareketleri hesabı ... :) En mükemmel o olay anlatıyor..Csdeki gibi duvarlardan geçiyordum böle...Duvarları Wallhack stili görebiliyordum geçmeden önce :) Yanlız Lafa koptum:Herifin DEfault Ayarı bu :) Lol[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben de uzun zamandir hatirlamiorum ruyalarimi 3 senedir falan.. arada sirada hatirladiim oluo.. yanniz gecen sene kotu bisi geldi basima. basket oynuodum ruyamda. adama blok koymak icin olabilicek en elverisli goruntuydu. ben de dolayisiyla koymak icin zipladim.... ayagimi kalorifere wurmanin acisiyla bairarak uyandim gecenin bi yarisi...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: fizban, 22 Şubat 2003 21:56 tarihinde demiş ki: bi gün hayatımın en bomba rüyaısnı görmüştüm. arkadaşta bol miktarda hexen falna oynamıştık galiba ne hatırlamıyorum. nese, rüyamda canavar üstümüze üstümüze geliyo, böyle yeşil bi renkte. nese, kaçıyoruz canavardan, ama sora farkediyorum ben rüyada olduğumu, diyorum atiyim kendimi balkondan aşağı, ne de olsa rüyadayım. [6. kattaydı sanırsam ev] attıktan sora uyandığımda canımın yandığını hissettim :)[hline]fighting for peace is like screwing for virginity Bana şu şekilde oluyor abi... Merdivenlerden çıkarken ayağım kayıyor havada uçarak kafamı basamaklara çarpıyorum beynim patlıyor .. aniden uyanıyorum.. of[hline]Exprerience my dead side KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 geçen gün bi kabus gördüm süperdi Ghaldszar ın edebiyat bölümüne yazdığı edgar allan poe hikayesini okumuştum yatmadan önce rüyanın sonunda ölüyorum değişik bi rüyaydı başları da bi ayrı olay ama sonu korkunç eehhe rüyamdaki senaryonun başrol oyuncusu olan kadını görüyorum gömülmüş ağzı kapalı kolları deli gömleği gibi birşeyle bağlanmış debbeleniyor sonra görüntü kararıyor görüntü tekrar geldiğinde o kadının gözünden görüyorum kollarım bağlanmış gömülmüşüm kollarımı hareket ettirmeye çalışıyorum olmuyor. sonra uyanıyorum (aslında uyanmıyorum rüyamda uyanıyorum) kollarımı hareket ettirmeye çalışıyorum ama olmuyor ! tamam öldüm dedim. sonra uyandım uyandığımda kollarımı bir süre hareket ettiremedim kollarımın üstüne yatmışım nası becerdiysem tutulmuşlar ejhej 10 saniye falan sonra kollarımı hareket ettirebildiğimde rahat bi nefes aldım :)[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben yazın 24/7 uo oynadıgım zaman ruyamda yattıgımda mutlaka dewam edıyorum adam kesıyorum paso ama bıtmıyo olay ryamda bır mutlu oluyorum ınanamazsınız ruya bıtınce uzuluyorum zatı uyanınca 3 dk kahvaltı yuz yıkama sonra dewam ama kurtuldum sanıırım uo dan pis uo ::) bu bı ara cs yı 24/7 oynadıgımda oluyodu ama o fazla guzel olmuyodu ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 abi şey olur, kısa süreli yatıyor olsoanız bile birden rüya görmeye başlarsınız, mesela düşersiniz o koısa anlık rüyada, ve birden kaydığınızı hissedersiniz. Sinirlerle ilgili bir şey, beyinciğe sizin kayıp düştüğünüzü söylüyor, beyincik bu nedenle dfengeyi sağlamak için sıvıyı hareket ettiriyor, ama asloında sabit durduğunz için, sıvı kayınca siz kayıyorsunuz.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben 2 gün evel bi kabus görmüştüm. biri arkamdan beni vurmuştu. kurşun tam sırtımın ortasına saplandı. ama ne kadar kasarsam kasiyim kollarım o noktaya ulaşmıyodu. tam bi yolunu bulup kurşunu çıkarıodum uyandım. ve feci sırtım ağrıyodu uyandığımda ehe.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Volfied, 22 Şubat 2003 21:40 tarihinde demiş ki: abi rüyan o duruma gelince dizginleri eline alıcaksın, ama uyanarak değil, madem hayaletsin, tadını çıkar! giremediğin yerlere git, görmek istediğin göremediğin şeyleri gör Volfied var ya konuyu görünce hemen yazacaktım rüyamı bide sen diyince bole dayanamıyom: Geçen yaz hayatımdaki en zevkli rüyamı görmüştüm. İlk defa rüyamda uyanmamak için allahıma yalvarıyodum. Olay şole; Rüyaya pijamalarımla bizim bi alt sokakta başladım. Bizim apartmana doğru baktım ve onun yerinde kocaman bir bina ben direk ağlıyorum. Sonra kendi kendime "olum bu rüya keyfine bak diyorum" ve sonrası hayatımdaki en zevkli dakkilar gibi... Hagi ile aynı dolmuşa binipte, bilerek dolmuş şoförünü direksiyon başından atmaya kadar aklıma gelebilecek herşeyi yaptığımı hatırlıyorum. Okula gidiyorum, sonra uçaktan atlıyorum sanki rüya bi hafta sürüyo... Bide okulu simsiyah (hani uo'da bi siyah vardı adını unuttum nese en siyahından işte anlayın) oluyo pencerelerde nazgüller felan çıkıyo... (O aralar onu okuyodum) Harbi çok eğlenceli ama uyanınca bütün gün üzülmüştüm...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 lol madonnanın klibi gibi Die Another Day :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Rüya içerisinde uyanma olayı var eğer rüya içerisinde uyanırsan(fiziksel olarak değil ama bilinç olarak) o zaman rüyanı kontrol edebilirsin. Bana çok oldu bu kendi isteklerim doğrultusunda rüyamı kontrol etmiştim :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ppuahuha zaten gerçekte anlamıyo onun rüya olmadığnı .. rüya içinde söylüyo bunu kendine[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Disappear, 22 Şubat 2003 23:04 tarihinde demiş ki: said: McFrenzy, 22 Şubat 2003 22:46 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 22 Şubat 2003 21:40 tarihinde demiş ki: abi rüyan o duruma gelince dizginleri eline alıcaksın, ama uyanarak değil, madem hayaletsin, tadını çıkar! giremediğin yerlere git, görmek istediğin göremediğin şeyleri gör Volfied var ya konuyu görünce hemen yazacaktım rüyamı bide sen diyince bole dayanamıyom: Geçen yaz hayatımdaki en zevkli rüyamı görmüştüm. İlk defa rüyamda uyanmamak için allahıma yalvarıyodum. Olay şole; Rüyaya pijamalarımla bizim bi alt sokakta başladım. Bizim apartmana doğru baktım ve onun yerinde kocaman bir bina ben direk ağlıyorum. Sonra kendi kendime "olum bu rüya keyfine bak diyorum" ve sonrası hayatımdaki en zevkli dakkilar gibi... Hagi ile aynı dolmuşa binipte, bilerek dolmuş şoförünü direksiyon başından atmaya kadar aklıma gelebilecek herşeyi yaptığımı hatırlıyorum. Okula gidiyorum, sonra uçaktan atlıyorum sanki rüya bi hafta sürüyo... Bide okulu simsiyah (hani uo'da bi siyah vardı adını unuttum nese en siyahından işte anlayın) oluyo pencerelerde nazgüller felan çıkıyo... (O aralar onu okuyodum) Harbi çok eğlenceli ama uyanınca bütün gün üzülmüştüm...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 abi abartmayin ya ruya bilincsiz oluyorsunuz utanmasan roma cagina gidip romayida yaktim diyyeceksin[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] Abicim ben zaten rüyamda rüyamı kontrol ettiğimi solemedim. Sadece rüyamda rüyamı kontrol ettiğimi gördüm. Sonuçta anlattıklarım hiç abartma yok rüyadır olur bole saçmalıklar. Rüyamda romaya gidipte yakmakta da imkansız değil yane :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ben rüyamda hiç ölmedim ama çok yaklaştıgım olduydu hep son anlar aşırı yavaşlıyor sonra rüya bitiyor mesela bir binadan aşağı düşüyorum ama bitmiyor yere hiç çarpmadan sürekli düşüyorum falan sonra bi şekilde uçmaya başlıyorum acaip bişi birde uo da bütün gün pklık yapıp herkes ikesip yatınca rüyamda uo oynadıgımı görüyorum ama nedense rüyamda hiç beceremiyorum:P paso kesiyorlar :) birde yatmadan önce kendimi şartlayıp rüya görmek istedigim bi konuad uzun süre düşünür isem o olayla ilgili istedigim ayrıntılarıda içeren bir rüya görebiliyorum[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmetboy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 abi benim rüyama peri gelmişti beni allah ın önüne götürmüştü çok güseldi Muahauaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 said: Disappear, 22 Şubat 2003 23:16 tarihinde demiş ki: abi yani ruya icinde uyanabilirsin banada oldu ruyadayim gibi hissettigim kalktigimda boyle birseyi hatirladigim ama canim istedigi zaman yoldan gecene 2 tokat atamadim ruyamda...[hline]Oh My God They Killed Kenny ! You Bastards![/b][/i] Anlatamadım galiba, rüyamdaki ben rüya olduğunu farkedio gine rüyamdaki ben rüyayı kontrol ettiğini sanıyo, o mesela adamın birine tokat atmayı istiyo ve atıyo ben sadece izliyorum . Ama sonuç olarak ben kontrol edebilseydim bi kaç ekleme dışında yapmak istediklerimin nerdeyse hepsini yaptım (ordaki ben) :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar