FoR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadslar siteden login olabiliyormusunuz..oyuna girdigim carla siteye neden login olamiyorum bi aciklama yaparmisiniz tx..
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 site ye şuan log olunamıor. Ancak psw reset edinilebilir.[signature][hline] Casa Bonita xD VashTheStampede'in imzasından alıntıdır; "Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: ShadowFax, 01 Aralık 2005 23:26 tarihinde demiş ki: site ye şuan log olunamıor. Ancak psw reset edinilebilir. psw reset edildi ama invailed psw dior oyuna girerken o şifre neden acaba :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bende şu uyarı çıkıyo 'Information does not match account. Password not reset.' mailim doğru olduğu halde... ve oyuna eski şifremle giremiyorum :([signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 61 Shadow Knight Clan: Djinn Server: Ares
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gene yapcakları işi zıçtılar walla adam akıllı oyun oynanmaz Yeni server geldi aresteki itemler darma duman oldu şimdi böle maile gelen şifre char invailed psw dior daha ne diyem :S[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 İlginç bi durum ben mail adresimi yazdım şifre geldi. Gelen şifre ile siteye login oldum benden gizli soru ve cevabını oluşturmamı istedi. Üste de yeni kullanıcağım passwordu yazdım oldu :)[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 55 / 52 Race: Mage / Rogue Clan: Yok / __sVc__
FoR Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 arkadslar siteden login olurken mailime gelen sifreyle login oluorum ancak oyuna girerken eski sifreyle login oluorum..ayrica siteye login oldgumda benden yeni sifrenizi belirleyin diye bi yer de cikmior..
indream Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 peh 1 oyunda bu kadarmı saçma hatalar olabilir. Şifre değiştirdim gayet güzel şifrem sıfırlanıp mailime geldi. Rastgele oluşturuşmuş şifrem ile siteye login olup rastgele olan şifremi değiştirdim mail yazdım gizli soru vesaireyi doldurup tamam aga ok plis dedim. Oyuna yeni şifremle girmedi :) Eski şifremle girdim 1 saat sonra dc oldum ve 2 saattir elimde olan 3 adet şifrenin hiçbirisi ile oyuna veya webe giremiyorum. Forget password ise doğru girdiğim userid ve maile yalan diyor. Sanırım beklemeliyim.
tosun_pasa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yine iki elleriyle bir sey yapamadilar anlasilan. siteye girmek istediginizde e-mail adresinizi istiyor direkt (daha sifre degistirmek istemeden) verdim, once bir sey olmadi sonra "database error, please try again later" dedi. eyvallah dedim, sonra geliriz. bir sure sonra oyuna gireyim dedim "invalid password" dedi. siteye de girilmiyor, forgot password zimbirtisi da bilgiler tutmuyor diyor.. eehh.. hep ayni sey. yine beklemek lazim duzeltilsin diye. o yuzden tavsiyem siteye girmeye calismayin bir sure. o degil char'i saticaktim yarin ne guzel :/[signature][hline]yeşil vadiii... iyidir..... lütfü de iyidir.
SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ŞİFREMi değiştirdim hersey tamamdı gırdım ama 1 saat sonra gırdım ınvalıd dıyor ??? clan baskanı hemde char ne yapabılırız ? !!!!!!!!!!!!![signature][hline]server:Ares Level 61 %76 lvl dustum bug yuzunden... Elemental lord Np:52k
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 simdilik hic bisey forgotten password duzelince mail'ine alirsin pw'ni sonra tekrar degisdirirsin.. ama Su anda forgotten password calismiyor .. herseyi dolduruyorsun mail'e sifre gelmiyor..[signature][hline]I miss You
Öne çıkan mesajlar