Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 bende onu diyorum alistiktan sonra hp nin onemi yok sen zaaflarini bildikten sonra oyunu oynamak kaliyor.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Hp nin önemi nası yok onu bi sorucam? 2 kişi ambushlayınca ölmeyebiliyosun. 2 warrior chargelayınca dayanabiliyosun. Enrage açılmadan TUF ile 867 MS vurabiliyo warrior.Hesaba girmiyecem. Charge da critlerse eger ms ww gg diye bi format var. Benimde 2.8 k ile ab de kill yapan arkadaşlarım var ama bi yanılgı içine girmeyelim. 1-Tabela is nothing, HLDM oynamıyoruz. 2- Biraz rank in artsın bak ne güzel boss raidi muamelesi görüyosun. Birazda tabelad göze bat , 3 kişi ambush luyor. 3k hp gerçekten bi şaka pvp için.Afedersinde 3k lar atın üzerinde ölüyo günümüzde, bırak show yapmayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 valla ben blink frost novayla falan kaçıyorum ha 2 3 tane rogue falan aynı anda saldırırsa veya 2 3 tane warrior aynı anda saldırıyorsa bana bu benim hatam demektir . Bir mage olarak benim olayım en az göze çarpan yerden , en kısa zamanda maksimum zararı vermektir . Eğer 2 warrioru üstüme çektiysem veya 2 rogueu üstüme çektiysem bu benim oyun stilimin yanlış olduğunu gösterir . Benim amacım zarar vermek zarar almak değil en iyi sta itemlarla bile 2 3 war 2 3 rogue beni saniylerde indirir . Ha 1 rogue veya 2 warrior saldırırsa sorun yok blink veya frost nova yapar , adamın canını inceler azsa öldürür değilse sheep yapar diğer beni farketmemiş adamlara zarar vermeye aynen devam ederim .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 rank 8 in sonundayim 9 yapip birakmayi planliyorum. gercekten her gun ayni seyi yapmak cok bayik. talentlarimi bile degistim farm yapmak icin epic mount aldiktan sonra 550gold borcum var. epicide saldiri takimina geciyim diye almistim pvp yi birakcam nerdeyse. neyse geciyorum rank atla muhabbetini her gun yani seyi yapip rank atlamakta problem yok insanlarin nasil rank 11 oldugunu gordum bizim guildde. 3k+ iyidir 3k-tehlikelidir 3.5k yeterlidir. ms yiyosan senin problemin yedirmiceksin kendine. show yapma falan oyle laflarada gerek yok. kendini oldurtuyosan kendi problemin paladin kadar dayanmasi lazim bi mage in. en azindan frostmage olarak ben oyleyim 2x ice block 2xnova coc vs. yeteri kadar ofansif ve defansif yonum var gerisi kullanmaya bakar. 1 mana shield ile +600hp oluyor zaten warriora karsi neyse ya bide onun muhabbetini yapamicam simdi.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Tek bişey söylüyorum. Piki! 3k stamina yeterl, zaten warrior a charge yaptırmıycaksın, rogue lar seni agro lamıycak , MS yemiyceksin. Eger bunları yaptırıyosan L2P Peki +250 spell dmg itemlardan 10% crit 4.4k hp ile bu dediklerini yapamayarak (yetenek yok naparsam yapim MS,ambush yiyorum) vede fire mage oynayarak hayatta kalıyorum bide güzel adam kesiyorum. Yalnız MS charge ve ambush u nasıl avoid ettiğinizi sormak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 valla ben de aynını soracaktim. ortama koca koca fireballlar yağdırırken nasil farkedilmeyeceksin ki.. ya da aoe yaparken.. rogue ve warrilerin işi zaten caster kesmek.[signature][hline] power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ya ben genelde çalıların arkasında sonra böyle tepelerin yamacında köprülerin altında güzel yerler buldum ab ve avde ordan yağdırıyorum genelde . Böyle güzel noktalar belirledim . Ha arada teketek yakladıklarındada bir warrior veya rogueu kesmek o kadar zor değil . zaten 1 fireblast 2 3 tanede fireball yiyipte ayakta kalan adamlar fire resisti olupta resisti tutanlar oluyor ; onlarda çok ender zaten bi müdet sonra bu tarz adamların adını da bilip direk sheep yapıyosun görünmüyolar ortamda sende kesmene bakıyosun . Bu tarz oynamak için iyi grup şart gibi bişey tabi önde warrior dalacak intimidating vs atacak sende bu süre içerisinde maksimum zararı vermeye bakacaksın . Şu an 1k vuruyor benim fireball dahada tam istediğim eşyalara sahip değilim .Herhalde 1.2 falan vuracak kafamdaki tüm epicleri aldığımda Hpnin yinede çokfazla olacağını sanmıyorum .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Birde şunuda eklemek lazım karşındaki takım yanda priest druid varken sana dalıyorsa zaten kaybetmeye mahkum oluyor genelde .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 frostmage oldugumdan dolayi kendimi stamina disinda korucak yollarim var o yuzden bunu diyorum. ice block ... blink... vs ya neyse tamam ole yani.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Nanette 1 v 1 degil bu. Ben beklerim gerekirse. Sana elbet blinki attirir benim takimim. Ben kosu yoluna atlarim AB buffla... Bahsettigim sey su ki karambolde o hp az. Mazallah atla ortama gelirken bir sap yersin. Cikana kadar basei gosterirler sana...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ayrica BG'de Ice Block yapan Mage = `Hey, bakin buradayim ben. Birazdan bu gececek ya. Hemen oldurun beni. Cok geliyor bu can bana..`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 arkadaşım life ın kaç 3k benim kaç 4.5k karşılastık yolda ben fire sen ice, benden kısa sürede benden 50% fazla dmg verebilcen mi? hayır, ben sana vururken ice seni ne kadar koricak? belli değil... edik=imla [Bu mesaj Virtue-L tarafından 30 Kasım 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bir mage olarak benim olayım en az göze çarpan yerden , en kısa zamanda maksimum zararı vermektir dunedoin maksimum zara katılıyorumda burda anlattığın hunterın ve roguen işlevleri[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Virtue-L, 30 Kasım 2005 16:40 tarihinde demiş ki: arkadaşım life ın kaç 3k benim kaç 4.5k karşılastık yolda ben fire sen ice, benden kısa sürede benden 50% fazla dmg verebilcen mi? hayır, ben sana vururken ice seni ne kadar koricak? belli değil... edik=imla [Bu mesaj Virtue-L tarafından 30 Kasım 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] eet bravo olayı yolda karşılaşma şeklinde 1v1 e çevirdin ya helal olsun.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 virtue. silencenovadan sonra 1.5kx2 frostbolt 1 cone of cold = 4.5k hp biliyo muydun? frostmage > firemage[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 2. frostboltu cast ederken csyi yeme de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ikinci frostbolt pom. atamaz cs[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: -Wissy, 30 Kasım 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Dueli bilmem de AB'de AV'de WSG'de Charge'i her sekilde yersin. Ve 3K Hp'ye Hit+Mortal Crit bakar. pardon ama warlockun 3k hp si olduguna nerden kanaat getirdin benim 5254 hp var gift of wild dahil yani 3k mı alsan bile deathcoil ardından...[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Sen giderken ben geliyodum, o frost nova range ine hiç giremeyebilirsin. 2.si ben olayı 1vs 1 e çevirmek amaçlı söylemedim. Olay dps ve survivability, ve muhtemelen son 3-4 ayı frost mage olarak oynadım pvp de.O yuzden ne konuştugumuda biliyorum. Bende frost>fire diye dolaşıyodumda, pvpde öyle değil, hp açıgını kapatmaz ice block, 1vs 1 2 vs2 istediğin class a karşı sana belli bi avantaj sağlar, ama amaç dmg vurmaksa fire bunu frost a göre çok daha iyi yapıyor bu bi gerçek. Frost un avamtajı kaç dmg vuracağını az çok kestirmek. Son patchlerden sonra coc un deli gibi resist ettiği için frost mageden vazgeçtim. Olayı özetliym bi kerede asıl argümanı : Stamina gerekli , çünkü : Herhangi bi class seni, gözünü açıp kapayamadan öldürebilir. Eger Max hp eşiğin belli bi düzeyin altındaysa, bu senin reaksyon unu , tüm stratejini etkiler. Vasat bi ambush 1.5 senin hp ni yarılarken, benimkini 1/3 oranında azaltıyo. Ice olmak bi nebze rahatlatır ama, senin insanı oldurmen için sana bi boost vermez yani. deli gibi ice mage oynadım , sende oyna fire mage end game pvp yap end game playerlarla, sonra gel bana anlat fire sux frost rlz falan sta yalan. Adama gülerler stamina lazım değil pvp için diyene. Git bak epic mage pvp setinde int mi var yoksa stamina mı var bonus olarak daha fazla? Stamina= int mage için Elmayla armutu karıştırmayın. Anlıyorum su anda 750 fb a ulaşmak için bi ton sta ve int feda etmişsin mavi itemlarla , ama kabullen insanlar 900 fb atıyo 3.6k hp ile. 3.6 900 evet ama 3k hp 750 = şaka Ben sana diyorumki frostken 4.4k hp 750 bolt atıyorum, sen bana gelmiş fire diyosun frost diyosun. fire frost ayrı mevzu, mühim olan stamina barajı BU 5 dakkada bir o baraj yokmuş gibi davranmak değil. Bu warrior sana her charge olusunda hayatta kalıp kalmama barajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Phlox, 30 Kasım 2005 00:19 tarihinde demiş ki: artık cos/coe resistleri eksiye düşürmüyo 1.9'da. yani 4k zor olcak biraz. ya ole olcakta genede ruin war ruin ahaha [Bu mesaj bejawe tarafından 30 Kasım 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 +5% dmg eklenicek bide curse ile dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: dream_endless, 30 Kasım 2005 02:02 tarihinde demiş ki: said: bejawe, 29 Kasım 2005 23:44 tarihinde demiş ki: Sana annatamadilar galiba warlock da olebisi yok cunki ruin war adam 4k vuruorsa mageden genede fazla hpsi war olay bundan ibaret bunlari kiyaslioruz 4.5k vuruor vuramioru degil... "sana anlatamadilar galiba" Kimsenin bana bir sey anlatmasina,benim de anlamama gerek yok,neyin ne oldugunu biliyorum. Ama senin anlayamadigin konu,mage'in zamana orantili damage ciktisinin lock'tan kat kat ustun bir durumda oldugu.Blizzard'dakiler,ya da mage oynayan yarim milyon insan gerizekali degil,5.5-6k hp'yle mage hizinda damage veren lock'lar olsaydi kimse maksimum 4.5k'ya cikan mage'le sidik sidik damage'lar vermeye ugrasmazdi.Mage class'i burst damage ustune kurulan bir class'tir,bir anda patlar,ardindan grafik tamamen dusus ivmesi gosterir,bu zaman zarfinda hayatta kalabilirse tekrar patlar.Oysa lock sabit hp'siyle sabit damage grafiginde gider.Hala anlayamamissin ki ruin lock'lar 5 SB'den 1'ini 4k critlemiyor.Bu hayallerle yasamaya devam edin,"ruin lock'lar 4k sb critliyormus!!!" Oysa bir mage'in damage ciktisi sabit bir sekilde 3k-4k arasinda gidip gelebilir.Bu sabitligi de trinket ve AP uzerine kuruyorum,demin bahsettigim burst damage yukari ivmesi,cooldown'da grafigin dusmesi ayni anlama geliyor. Napiyorum?Grubun arasina giriyorum,nova'liyorum,coc'luyorum,aoe spamliyorum,damage'imi cikariyorum,blink ile geri kaciyorum.HP'ye bu kadar kisa sure icerisinde ihtiyac var mi? Elbette ki var,ama benim burda alacagim damage,farkedilmem ile orantili.Yani 3.5k da olsa,4.2k da olsa,farkedilirsem kesin olurum. Ya da ne yapiyorum,range talent'lardan birini alip,olabildigince farkedilmeden uzaktan spamliyorum.Farkedildim,biri bana geliyor,sheepliyorum. "lock'in hp'siyle mage hp'sini kiyaslama" lock'in trinket'ten sonra Crowd Control yapabilme kabiliyeti herkesin malumu.Mage gibi CC class'inin o kadar HP'ye sahip olma luksu yok. 4.5k HP yapip 500'luk frostbolt atarsin,HW degilsen. 3.6k HP,6500 Manam var,800 frostbolt atiyorum,1750 critliyorum. AP yok,TOEP yok,Hero Charm yok. Mage dmg verme class'idir,survival class degil. Afedersin ama galiba wow un kendi forumlarini takip etmiorsun benim mage karakterimin itemleri adamda (trinketler bide potion)adamin vurdugu shadowbolt 5.5k benim anlatmak istedigim ustundeki gear a bakar gusel kardesim benim mage karakterimde 4.2k hp war fire mage im sheep attigim zaman eger itemlerime tiklarsam oldururum hayatimin dmg 3k pyro vurdum duz demek istedigim mage tabiki daha fazla dd ama daha kisa surede daha fazla dmg vurur dogru diorsun ama warlockdada seduction war hic bisi yapmadan 2 kere sb atabilirsin fear deat coil (orenginwar bunlarin hic biri mage de yok bi kere sansin war oda magede sadece tek bi sansin war sheep bu kadar yazmissin ama yanlis adama yazmissin cunki 9 aydir mage karakter oynuorum canim kardesim mage tabiki survival classi degildir ama buyuyu cast edebilmen icin "yasamak" zorundasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 "Benim charım senin charını döver". Warlock ve mage iki farklı class, birinin yapabildiği şeyi diğeri yapamıyor. Sonuçta birine warlock daha zevkli gelir, birine mage. Ben warlock'u "uberim 10k hpm var, 20k critlerimle 3 warrioru aynı anda alırım" diye oynamıyorum. Eğlenmek için oynuyorum. En başta warlock açma sebebim "uber crit plx kekek" diil, "feel teh demonic force mohahaha! *evilgrin*"di. Bi oyunu "gral olcam babtehkenk" amacıyla oynarsanız, "get a life d00d" derim. Bu benim düşüncem tabi ki. "Oyunu eğlence için oynamak ftw" diyerekten paragrafımı kapatanzi.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Ya birde insanlarda cok ii item olmadiklari icin zannediorlarki hp olmicak cok dmg vurucaksin tmm orasi birazcikda olsa dogru hp ile damage ters orantili ama ii itemlerde bunlari oranliyabiliorsun demek istedigim o (mage de) ama warlockda ole degil hp gitmen ve mage kadar olmasada dd hic yoktan trinketleri alman ve alchemist ise potion kullanarak mage den daha fazla hp ile toplamda mage kadar olmasada bi pyroblast bi fireball kadar dmg vurabiliorsun shadow bolt ile soul fire ile + bu dediklerimi cok kolay atabiliorsun warlockla seduction la fear ile hele birde nightfall in warsa (imba burada nightfall ile ruin gibi farkli buildlerdeki iki tane hayvani talenti alabiliorsun) %4 chance ne olucak diorlar yalan %15 %20 ile cikior nightfall bazi zamanlar 2 kere ciktigi oluor dahasi warmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 virtue mavi itemlarim bileklik yuzuk ve trinketlerim ve wandim. bilekligim zg friendlyde alinan epic gibi bisi zaten. sen baya kralmissin 4.5khp 3k mana ile oynuyosun heralde. pvp seti oyle bisey yani rezalet mana acisindan. manan bittiginde sopayla falan daliyosun heralde. giderken geliyoduk falan filan gec bunlari onemli olan oynadigin sure degil ondan aldigin verimlilik.4.5k la 750 frostbolt atiyosan criticin yok. bende 900 frostbolt atarim ama 5 critle gezerim. ice block demek hem defansta hem ofansta cok yararli. sen farkinda degilmissin demekki oynarken. senin attigin pyro fireblasttan 0 dmg alirim o bana 3 4k hit point getiri yapiyor zaten ki bunu 2 kere yapabiliyosun sende biliyosundur yani 4 ay frost mage oynamissin. o yuzden sende bana anlatma bunlari yani. 3.3k hp`m var pvp setimde. gayette guzel. frost fire mageler disinda cogu magele kapismamda aliyorum. tekrar diyorum. gear + SKILL [bu cok onemli] gerekir sadece stamina ile olacak sey degil.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar