Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Seduction coe + toep zg ----> soulfire = 3.4k crielemişti bikere. Ama ayni şahıs bizim tank defansive stance te ike berserking+crit ten sonra trinketlarla 6.2k vurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yalnız coe cos çalışma prensipleri değişicek 1.9 da. curse ler otomatik +5% dmg eklerken resistleri "-" yapamıyacak, yani sekansı tutturup 4k sb yollama devrine son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: muzcu, 29 Kasım 2005 08:50 tarihinde demiş ki: ad3m ağzından bal damlıo. ben de şöle bi buff bekliom mage'e bakalım nolcak. palaları da çok beklettiler ama şimdi imba palalar :D nede imba oldularya. anca imha ettiler palalari :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf Brotherhood [Bu mesaj jonywayt tarafından 29 Kasım 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Epilepsy_Ray, 29 Kasım 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Butun vucudunuzu kaplayan demonic runeların verdiği o sıcaklık, içinizde yanan o ölümsüz ateşin veriği ısdırabı dısarı vurmak, cehennemden gelen zebanileri kontrol ederken aldıgınız sonsuz zevk, karanlık sanatların verdiği o heyecan... Ölüm mü? O da ne? Ölü olan bir şeyi zaten olduremezsin. Her warlock doğustan olüdür. Dogduğu zaman sadece ona bakın, aglamıyorsa o bir warlocktur... Rp kısmı da çok guzel =) uzun yıllar süt ve tağze yoğurtla beslendi bu yüzden koyunlara sempati duyar gerektiğinde iyilikle gerektiğinde kötülükle savaşır ortamlara akmak uzmanlık alanıdır bağzen düşmanlarını cehennem ateşi ile yaktı bağzen yüreklerinde fırtına estirdi o bizden biri mahallemizin aoe cisi büyü sanatını yaratan kişi ama muskayla falan işi olmaz o hepimizin efsanesi o büyülerin efendisi meeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Virtue-L, 29 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki: Yalnız coe cos çalışma prensipleri değişicek 1.9 da. curse ler otomatik +5% dmg eklerken resistleri "-" yapamıyacak, yani sekansı tutturup 4k sb yollama devrine son YAPMAAAA :)[signature][hline]herkes gosteri bitince aliyorum parayi sonra eve gidip sayiyorum zannediyo, yok oyle bi$ey, makina var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: porsuk, 29 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki: said: Epilepsy_Ray, 29 Kasım 2005 11:45 tarihinde demiş ki: Butun vucudunuzu kaplayan demonic runeların verdiği o sıcaklık, içinizde yanan o ölümsüz ateşin veriği ısdırabı dısarı vurmak, cehennemden gelen zebanileri kontrol ederken aldıgınız sonsuz zevk, karanlık sanatların verdiği o heyecan... Ölüm mü? O da ne? Ölü olan bir şeyi zaten olduremezsin. Her warlock doğustan olüdür. Dogduğu zaman sadece ona bakın, aglamıyorsa o bir warlocktur... Rp kısmı da çok guzel =) uzun yıllar süt ve tağze yoğurtla beslendi bu yüzden koyunlara sempati duyar gerektiğinde iyilikle gerektiğinde kötülükle savaşır ortamlara akmak uzmanlık alanıdır bağzen düşmanlarını cehennem ateşi ile yaktı bağzen yüreklerinde fırtına estirdi o bizden biri mahallemizin aoe cisi büyü sanatını yaratan kişi ama muskayla falan işi olmaz o hepimizin efsanesi o büyülerin efendisi meeeeee ahuha çok iyi :))999 master of teh sheeps pwn u lolz[signature][hline] power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 o itemlarla magede nasi goremiyosun 4k + lari[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bariz mage'de de gorursun 4k+'lari,cok rahat. Midgetl,Joink diyorum,yeterli.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 3.3k hp ile joink çok gerçekçi bi örnek hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 pvp icin 3.3k iyi fena degil. bosslar gibi 32378237k koymuyo[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Iyi mi? 1 hit+1 mortal strike critical'da olen Mage iyi mi?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Magenin warlock u yenmesi için bu oyunu cidden iyi bilmesi gerek.. vede şansına 3-4 crit gelmesi gerek.. adama ne atarsan at 2 scubut 3k sb peti hs si.. ss i ..... bizde halal buff lancaz diye bekliyoruz taurenden beter olduk..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 4k baraj hp pvpde. 4k yı aşınca enrageli intercept ten sag cıkarsın, yoksa yeri öpüyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 glass cannon diye bir kavram duydunuz mu bilmiyorum ama,bazi mage'lerin cok damage deal ederken az hp'ye sahip olma secenegini uygun bulmasi normal,buna da kimsenin karismasini dogru bulmuyorum. 4.5k fireball vurabiliyorsan tabii ki HP dusuk olacak.Secimle ilgili.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 PVP icin 4.5K damage verip de 1 chargeda olmek bir ise yaramaz. Zaten o buyuyu attirmazlar sana 3-3.5K hpyle =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: dream_endless, 29 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: glass cannon diye bir kavram duydunuz mu bilmiyorum ama,bazi mage'lerin cok damage deal ederken az hp'ye sahip olma secenegini uygun bulmasi normal,buna da kimsenin karismasini dogru bulmuyorum. 4.5k fireball vurabiliyorsan tabii ki HP dusuk olacak.Secimle ilgili. Sana annatamadilar galiba warlock da olebisi yok cunki ruin war adam 4k vuruorsa mageden genede fazla hpsi war olay bundan ibaret bunlari kiyaslioruz 4.5k vuruor vuramioru degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: -Wissy, 29 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki: PVP icin 4.5K damage verip de 1 chargeda olmek bir ise yaramaz. Zaten o buyuyu attirmazlar sana 3-3.5K hpyle =] Bende onu soluorum adam 4k critliycek 3k hp olcak warriorun charge in ruzgarindan yere dusup olcek yok ole bisi sen istersen attigin buyu ile oldur ama wissy nin dedigi gibi buyulerinde bi casting time i war onu cikartana kadar oldururler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Darklight1903, 29 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: o itemlarla magede nasi goremiyosun 4k + lari Goruorsun o itemler bende war ornegin gearim crit gear 3 tane spell effectlerimi arttiran esyam bi tanede potion um war kendim yaptigim ha bide staff imla bi kac itemin ustunde spell dmg i arttiran war 28 chance ile crit vuruorum pyroblast ile duz 2.9k dmg gordum critsiz mage karakterim ile ama 4.2k da hpm war ben bu itemleri warlockda olsa ikisindede ayni hpler olur ama vurduklari dmg okuz gibi fark eder...(fark talent farki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tek soulfirede bir mage indirdim daha önce gerçi adam 41 lvl dı ben 48dim ama olsun. Warlock casterlara karşı üstün ama paladinlere karşı cok zayıf manasız derecede hemde ama rp kısmına gelince o kadar sınıfla oynadım warlock gibisi yok mage rp ye gelince iş cok zayıf kalıyor= '' eee ben büyücüyüm Dalaran'da mage okulunda okudum iki yabancı dil bilirim su yemek yaparım sheep atarım sigara param cıksın yeter'' [signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. [Bu mesaj onurdolar tarafından 30 Kasım 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 artık cos/coe resistleri eksiye düşürmüyo 1.9'da. yani 4k zor olcak biraz.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 warlocka nerf geliyor desene :) iyi ki yeni karaktere geçmeye karar vermişim CoS/CoE cok işe yarıyordu ya hakkaten üzüldüm bak[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: Darklight1903, 29 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki: pvp icin 3.3k iyi fena degil. bosslar gibi 32378237k koymuyo Shoot kill yapariz Joink e lol Virtue ile ben[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 mage vs felhound deseniz daha yerinde olur. felhoundlu warlock kendinden 6 lvl üstteki mage i rahat alabiliyor. warlock un ilacı hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Warlock'un ilaci Berserker Rage.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 3.3k hp`m var pvpde manam hp den once bitiyor. kullanmayi bildikten sonra 4.5k ni oyle bi emerimki farkina varmazsin :) var bazi mageler konustugum 4k+ hp si var ama bitiyo yani. hp o kadar onemli degil pvpde cabuk oldurmek onemli.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar