Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock vs Mage

bejawe

Öne çıkan mesajlar

said:
muzcu, 29 Kasım 2005 08:50 tarihinde demiş ki:
ad3m ağzından bal damlıo. ben de şöle bi buff bekliom mage'e bakalım nolcak. palaları da çok beklettiler ama şimdi imba palalar :D

nede imba oldularya. anca imha ettiler palalari :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion

THE Wolf Brotherhood

[Bu mesaj jonywayt tarafından 29 Kasım 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epilepsy_Ray, 29 Kasım 2005 11:45 tarihinde demiş ki:
Butun vucudunuzu kaplayan demonic runeların verdiği o sıcaklık, içinizde yanan o ölümsüz ateşin veriği ısdırabı dısarı vurmak, cehennemden gelen zebanileri kontrol ederken aldıgınız sonsuz zevk, karanlık sanatların verdiği o heyecan... Ölüm mü? O da ne? Ölü olan bir şeyi zaten olduremezsin. Her warlock doğustan olüdür. Dogduğu zaman sadece ona bakın, aglamıyorsa o bir warlocktur...

Rp kısmı da çok guzel =)

uzun yıllar süt ve tağze yoğurtla beslendi bu yüzden koyunlara sempati duyar
gerektiğinde iyilikle gerektiğinde kötülükle savaşır ortamlara akmak uzmanlık alanıdır
bağzen düşmanlarını cehennem ateşi ile yaktı
bağzen yüreklerinde fırtına estirdi o bizden biri mahallemizin aoe cisi
büyü sanatını yaratan kişi ama muskayla falan işi olmaz
o hepimizin efsanesi o büyülerin efendisi meeeeee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Virtue-L, 29 Kasım 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
Yalnız coe cos çalışma prensipleri değişicek 1.9 da.
curse ler otomatik +5% dmg eklerken resistleri "-" yapamıyacak, yani sekansı tutturup 4k sb yollama devrine son

YAPMAAAA :)[signature][hline]herkes gosteri bitince aliyorum parayi sonra eve gidip sayiyorum zannediyo, yok oyle bi$ey,
makina var..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
porsuk, 29 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
said:
Epilepsy_Ray, 29 Kasım 2005 11:45 tarihinde demiş ki:
Butun vucudunuzu kaplayan demonic runeların verdiği o sıcaklık, içinizde yanan o ölümsüz ateşin veriği ısdırabı dısarı vurmak, cehennemden gelen zebanileri kontrol ederken aldıgınız sonsuz zevk, karanlık sanatların verdiği o heyecan... Ölüm mü? O da ne? Ölü olan bir şeyi zaten olduremezsin. Her warlock doğustan olüdür. Dogduğu zaman sadece ona bakın, aglamıyorsa o bir warlocktur...

Rp kısmı da çok guzel =)

uzun yıllar süt ve tağze yoğurtla beslendi bu yüzden koyunlara sempati duyar
gerektiğinde iyilikle gerektiğinde kötülükle savaşır ortamlara akmak uzmanlık alanıdır
bağzen düşmanlarını cehennem ateşi ile yaktı
bağzen yüreklerinde fırtına estirdi o bizden biri mahallemizin aoe cisi
büyü sanatını yaratan kişi ama muskayla falan işi olmaz
o hepimizin efsanesi o büyülerin efendisi meeeeee

ahuha çok iyi :))999

master of teh sheeps pwn u lolz[signature][hline]
power is when we have every justification to kill, and we don't.
Sosyal ağlarda paylaş

Magenin warlock u yenmesi için bu oyunu cidden iyi bilmesi gerek.. vede şansına 3-4 crit gelmesi gerek.. adama ne atarsan at 2 scubut 3k sb peti hs si.. ss i ..... bizde halal buff lancaz diye bekliyoruz taurenden beter olduk..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

glass cannon diye bir kavram duydunuz mu bilmiyorum ama,bazi mage'lerin cok damage deal ederken az hp'ye sahip olma secenegini uygun bulmasi normal,buna da kimsenin karismasini dogru bulmuyorum.
4.5k fireball vurabiliyorsan tabii ki HP dusuk olacak.Secimle ilgili.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dream_endless, 29 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
glass cannon diye bir kavram duydunuz mu bilmiyorum ama,bazi mage'lerin cok damage deal ederken az hp'ye sahip olma secenegini uygun bulmasi normal,buna da kimsenin karismasini dogru bulmuyorum.
4.5k fireball vurabiliyorsan tabii ki HP dusuk olacak.Secimle ilgili.

Sana annatamadilar galiba warlock da olebisi yok cunki ruin war adam 4k vuruorsa mageden genede fazla hpsi war olay bundan ibaret bunlari kiyaslioruz 4.5k vuruor vuramioru degil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 29 Kasım 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
PVP icin 4.5K damage verip de 1 chargeda olmek bir ise yaramaz. Zaten o buyuyu attirmazlar sana 3-3.5K hpyle =]

Bende onu soluorum adam 4k critliycek 3k hp olcak warriorun charge in ruzgarindan yere dusup olcek yok ole bisi sen istersen attigin buyu ile oldur ama wissy nin dedigi gibi buyulerinde bi casting time i war onu cikartana kadar oldururler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 29 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
o itemlarla magede nasi goremiyosun 4k + lari

Goruorsun o itemler bende war ornegin gearim crit gear 3 tane spell effectlerimi arttiran esyam bi tanede potion um war kendim yaptigim ha bide staff imla bi kac itemin ustunde spell dmg i arttiran war 28 chance ile crit vuruorum pyroblast ile duz 2.9k dmg gordum critsiz mage karakterim ile ama 4.2k da hpm war ben bu itemleri warlockda olsa ikisindede ayni hpler olur ama vurduklari dmg okuz gibi fark eder...(fark talent farki)
Sosyal ağlarda paylaş

Tek soulfirede bir mage indirdim daha önce gerçi adam 41 lvl dı ben 48dim ama olsun. Warlock casterlara karşı üstün ama paladinlere karşı cok zayıf manasız derecede hemde ama rp kısmına gelince o kadar sınıfla oynadım warlock gibisi yok mage rp ye gelince iş cok zayıf kalıyor= '' eee ben büyücüyüm Dalaran'da mage okulunda okudum iki yabancı dil bilirim su yemek yaparım sheep atarım sigara param cıksın yeter'' [signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock The Venture Co.

[Bu mesaj onurdolar tarafından 30 Kasım 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...