Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Biri teoriyi kafada kurup altına einstein'ın adını yamamış bence.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Fistan, 26 Kasım 2005 00:21 tarihinde demiş ki: ben bi hikaye bilirim oda gauss'un hikayesi... fizik hocası anlatmıştı 1. sınıftayken.kendisi profesör. gauss bi gün şamata yapmış heralde ders esnasında hocası buna tenefüste 1 den 1000 e kadar olan sayıları toplamasını istemiş. gauss dayım hemen bulmuş formulu n(n+1)/2 demiş gitmiş öğretmenler odasına hocaya göstermiş. böle böle anlatıyodu hoca ama biz koptuk dinleyemedik tamamını... bende böle biliyorum ya kolpa gibi gelmişte olmaz değil yine[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 o gauss olayını ben de duydum bizim üni. de doru demek ki. ama bu prof.ların bazıları manyak manyak şeyler anlatıyo her zaman da inanasım gelmiyo :p ilgi çekici olsa da bazıları. mesela bizim dinamik hocası trafik problemini akışkanlar mekaniği mantığıyla düşündüğünden bahsederken sınıf kes lan geyiği falan susturduydular herifi hehehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaTANiC-X Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 biraz zevkli bi olay ama çok uzun özetleymedin mi?yaw nessse olay ne peki[signature][hline]TOdaY SaCRED daY dEaD bODİeS eVerYwhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Fistan, 26 Kasım 2005 00:21 tarihinde demiş ki: ben bi hikaye bilirim oda gauss'un hikayesi... fizik hocası anlatmıştı 1. sınıftayken.kendisi profesör. gauss bi gün şamata yapmış heralde ders esnasında hocası buna tenefüste 1 den 1000 e kadar olan sayıları toplamasını istemiş. gauss dayım hemen bulmuş formulu n(n+1)/2 demiş gitmiş öğretmenler odasına hocaya göstermiş. böle böle anlatıyodu hoca ama biz koptuk dinleyemedik tamamını... Aynı olayı bende yüksek matematik dersinde bi Proftan dinlemiştim.Süperötesi[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bunu da bizim hocamız anlatmıştı, matematikçinin biri italya kıyılarında yaşayan köpekbalığı nüfusunun artış ve azalmasını diferansiyel denklemle modellemiş vakt-i zamanında. savaş zamanı bütün balıkçılar askerdeymiş, bu yüzden balık artmış, balık artınca köpekbalığı da artmış falan sorun olmuş. devlet adamdan böyle bişey istemiş.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 dif. denklemlere kılım ben.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 evet ya türevini alıyosun sonra niye geriye dönüyosun. insana tükürdüğünü yalattırıyolar en cok o koyuyo[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 fizikte tek sevdiğim şey dif denk olabilir :P[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: sir, 26 Kasım 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yok ya baya dindar bi yahudi einstein. tanrı zar atmaz demiş hatta, kendi teorisini inkar etmişti :) Benim bildiğim Einstein yaratıcı kavramına inanınır. Tanrı zar atmaz demiştir fakat bizim bildiğimiz türden bir Tanrı'ya inanmaz. Hatta "Cezalandırıcı Tanrı kavramına inanmam" demiştir kendisi..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Sly-One, 26 Kasım 2005 00:15 tarihinde demiş ki: lan o zaman tanrı var mıdır? yoktur. şeytanın yokluğuna tanrı deriz hehe. ayrıca einstein ateist diye biliyorum einstein ateist deil oldukca dindar biriydi.[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ilk soran öğrenci kim merak ettim .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nerden biliyorsun din kitabı mı var. belki fake dindardı. ben öyle biliyorum dedim zaten doğrusu bu demedim yeter :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 26 Kasım 2005 00:39 tarihinde demiş ki: ilk soran öğrenci kim merak ettim . wright kardeşin biri ya da.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 26 Kasım 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Sly-One, 26 Kasım 2005 00:39 tarihinde demiş ki: nerden biliyorsun din kitabı mı var. belki fake dindardı. ben öyle biliyorum dedim zaten doğrusu bu demedim yeter :p gecmiste yasayan insanlarla ilgili bilgiyi nerden aliyorsun inanıp inanmadıklarını ya da neler yaptıklarını? bu da oyle iste. bana ne ya isterse inanmasın =p[signature][hline]kitty:) kitty kitty kittyyyy ik hou van je pascal :) jeej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 boyle bişi buldum.. said: Einstein'a göre evrenin işleyişinde, şans, ihtimal gibi belirsizliklere yer yoktu. Tanrı'ya inanıyor musunuz? sorusuna şöyle cevap verir: Var olan her şeyin uyumlu bir birlikteliğinde ortaya çıkan Tanrı'ya evet ; ama insanların günlük işleriyle ilgilenen, cezalandırıcı veya mükafatlandırıcı Tanrı'ya hayır. burda[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 26 Kasım 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 profesör de maxwell'miş[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 obaaaa diyorum einstein amcaya :) saygıyla eğiliyorum[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sagan ustanın da öle bi hikayesi wardı:Garajımdaki ejerha[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gerçekse tebrik ederim şahsen :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Sly-One, 26 Kasım 2005 00:40 tarihinde demiş ki: said: 2pacAmaruShakur, 26 Kasım 2005 00:39 tarihinde demiş ki: ilk soran öğrenci kim merak ettim . wright kardeşin biri ya da. okula baq maşşalah kaç puan la girilyo acaba[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 AOBP dahil mi hariç mi[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 buyrun benım[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ayrıca dünyanın en zeki insanı Einstein değil 210 ( yanılmıyorsam ) IQ su ile Goethe dir[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Önce "hadi len" dedim de, Einstein'ın gençliğinde çok katı bir dindar dönem geçirdiği doğru. Ayrıca ortaokul terk ettikten sonra isviçreye gidip okul gibi bir yere kabul ediliyordu, profesörü olması da mümkün yani. Ancak bilemeyeceğim, sallamasyon olma ihtimali çok yüksek geliyor.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar