Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Size bir soru :)

pegasus_end

Öne çıkan mesajlar

bravo tebrikler bildiniz,kotu dusunen arkadaslarada su dip notu duseyim,bir gun cok buyuk hayal kirikligiyla karsilasacaksiniz :D(alintidir)[signature][hline]why should i start to talk why??
there is a rat in my kitchen what i am gonna do...boom boom

[Bu mesaj pegasus_end tarafından 01 Aralık 2005 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pegasus_end, 01 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
bravo tebrikler bildiniz,kotu dusunen arkadaslarada su dip notu duseyim,bir gun cok buyuk hayal kirikligiyla karsilasacaksiniz :D(alintidir)

hocam benim hayatım hayal kırıklıkları üzerine kurulmuş zaten
gerisi de yalan[signature][hline]laverda yalan oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 01 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
fıkrası vardı bunun

Anı mıydı fıkramı?Neyse hadi bize bir iş biri bunun fıkrasını yada anısını bulabilir mi ödül olarak bir post alcak-fıkrayı attıı-[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

ee erkeklik organı 6 kattan fazla buyuyor.en azından boy olarak[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pegasus_end, 01 Aralık 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
Insan vucudunda uygun sartlarda gercek buyuklugunun 6 katina ulasan organin ismini ve bu sartlari soylermisiniz.

said:
Spastik_Serce, 01 Aralık 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
bağırsaktı benim bildiğim o.

bağırsağın uygun şartları ne oluyor onu mrk ettim ben? bol bol nohut- kuru fasülye yiyince falan mı?[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matematik, 01 Aralık 2005 23:49 tarihinde demiş ki:
Ehehe tahrik olunca bi taraftan baarsak uzayıp çıkıyomuş. 6 katına ulaşıyomuş. o_O

Ha benimki 6 katına ulaşıyo valla. Soğukta büzüşmüş haliyle uygun ortamda coşmuş halini karşılaştırınca 6 kat oluyo.

sordukmu arkadaş benim pipim seninkini döver yada nedir bu çıkaralım hadi cetvelleri[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...