Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara İçiyor musunuz? [Anket]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alkol almadığım zamanlar içmiyorum, alkolüde haftasonu falan içiyorum ondada 1-2 tane abarmadan 15 sene sürekli içtim son 1.5 senedir bıraktım anca arada böyle kaçamaklar oluyo işte
Mesaj tarihi:
içmiyorum[signature][hline]l am a nice shark,
not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
Mesaj tarihi:
içmiorum[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki:
Gelin tanış olalım,
Aylardan da Kasım.
Rira ediyorum canım patilerim
Biraz uslu olalım.
Israr edersen eğer cıvıtıcam diye
Çok dikkat et baş harflere
Mesaj tarihi:
içmiyorum ![signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
denedim sevmedim..icmiyorum..mutluyum icmemde heralde bu sattten sonra.[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Mesaj tarihi:
sigara iciyorum : benzeyen bir sey daha war ondan ıcıyorum yalan yok[signature][hline]Selfish ones who think this world revolves for them around their games and illusions they give nothing but their hands are always out to take I wish you misery now, desolation! I'll be your doomsayer,motherfucker
Your doom awaits you !!!

Mesaj tarihi:
içmiyorum[signature][hline]Voic3
Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki;
zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var
Mesaj tarihi:
2 3 günde bir[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
İçmiyorum; alkolik olup geberirim ama sigaraya ağzımı bile sürmem.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
  • Yeni Oluştur...