Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara İçiyor musunuz? [Anket]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içiyorum ama çok çok azalttım
bazı günler hiç içmiyorum, bazı günler 1 2 dal[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
iciyorum[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Mesaj tarihi:
illet ya.. içiyoruz, bokunu çikarmaya megilliyiz kesmesem kendimi 2 pakete çikacam yakindir. hem para dayanmiyor hem de 2. yilda nefeste artik hiriltilar gelmeye başladi. agiz kokusu ve dolgu yapilan dişin sararmasini saymiyorum bile..

Ha avantaji nedir? sinirlenince süper, mutlu olunca süper, sigara muhabbeti için dişari çikmak falan süper, sigara için mola verip keyif çatmak süper. Ama özendirmiyim ben seviyorum içmeyi ama günde 5-6 dal içsem çok ideal olacak birakmakta istemiyorum işin asli[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
içiyorum..amanda ne güzel içiyorum...halkada yapıyorum...dumanı azımdan burnumada verebiliyorum...sona kalp yapıp içinden ok da geçiriyorum....
walla sewiyorum yaw bırakamam diil de bırakmam heralde....
Mesaj tarihi:
topic in sonunda sigara icenlerin sayısı icmeyenlerden daha fazla (ya da tam tersi) bu hesapla sigara icenler sigara icmeyenleri dover anafikri mi cıkacak acaba?
Mesaj tarihi:
içiyorum,bugun üşengeçlikten almadım ve 4 5 tane falan içtim,4 tanede sardım oyle içtim,iyiydim bugun[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
içmıorum dıkkat edersenız resımlerde pati izmir bulusmalarında nargile bile içmıorum heheh ama şaraba her zaman var:D[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır.
Mesaj tarihi:
efet[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Mesaj tarihi:
içmiyorum.... bıraktım aylar evel lanet olsun sigaraya.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...