Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaza geldim ve bende çizdim ;)


Lothrodel

Öne çıkan mesajlar

ev ve ağaç biraz detaydan yoksun olmasına rağmen güzel ama

nehire biraz daha gerçekçilik katmalısın bence yerin engebeli olduğnu farzedersek (ki dağlık bir bölge) nehirin biraz kıvrıla kıvrıla akması gerekir.

Güneşe gelince dağların arkasından kendini göstermesi gayet hoş olmuş fakat güneşin ışımalarını çizerken belki biraz daha gerçekçiliğe önem verebilirsin örneğin düz ince çizgiler yerine güneşten çıktığı yerleri kalın ve gökyüzüne doğru ilerledikçe incelen bir form verebilirsin yani bir nevi üçgen. Hatta ben olsam o üçgenin bitiği yerleri düz olarak biraz daha uzatırım ve o çizginin aralarına silgi darbeleri atarak kesikli bir çizgi yaparım, bu emin ol resme hoş bir hava katacaktır.

Şimdi dağlara gelmek gerekirse bence biraz daha özenli çizmenin kimseye zararı olmaz. En azından silüeti doğru oturtsan çok şey farkeder. Bi de güneşin arasından belirdiği vadiyi diğer yandakilerden daha geniş tutsan sanırım daha hoş olur.

Renklendirmeye gelince tek renkler yerine ufak renk geçişleri yapmalısın bence, en azından yüzeyi(yani nesenelerin üzerinde durduğu alanı renklendirmen lazım bana kalırsa. Hatta dağların uçlarını beyaz geri kalanını kahverenginin koyu tonlarından açık tonlarına doğru ilerletebilir, evin olduğu yere gelene kadar yeşile döndürebilirsin.

Nehirdeki köprüye gelirsek, orada perspektifi iyi yakalamışsın mesela. Evle köprünün oranı bence uygun olmuş. Fakat o köprüden kimsenin geçebileceğini sanmıyorum açıkçası. Biraz daha mantıklı bir dizaynla köprüyü gerçekçi bir şekilde işleyebilirsin.

Ama unutma her kes böyle böyle başlar bir şeyler üretmeye sen asla hevesini yitirme ve burada hep beraber bir sanat ederi olmasa da hoş şirein bir şeyler yaratabiliriz :)

Evet psikopata bağladım :)[signature][hline]MEN HAVE FEELINGS TOO !
just kidding
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çizdim derken sanırım delirdim diyordu:)
ondan onun bakış açısından göremediğmizden bu ne ilkokul işi falan diyoruz:D[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...