punishment Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bilmiorm kaçınız bilio bu oyunu ama ben kesinlikle oynaın derim...eskiden acaip oynardım modası geçince bıraktım demin indirdim ve kaldıım yerden dewam ettim ...:)oynayanlar bilir ama oynamayanlarda mutlaka indirsin derim ben ..indrmek için http://www.cgarchive.com/Game.php?view=49 e bakabilirsinz merak etmein temiz site...[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hatırlamaz mıyız ne oyundu peh. sanki bu konu konuşulmuştu gibi hatırlıyorum da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bide hexenimiz vardı ayrıca oyy oyy[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Buradan indirin Ben oynamamıştım, indiririm artık :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 blood cok guzel ama bide hexen ve heretic vardir ki, bi bulsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Aynı yerden heretic'i de indirebilirsin Anason.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 var vidyolarını severdim[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: nileppezdel, 29 Kasım 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Buradan indirin Ben oynamamıştım, indiririm artık :-) iide arkadaşım ben yukarda bu adresi wermiştim ztn:)[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: GE-TA, 30 Kasım 2005 14:54 tarihinde demiş ki: Aynı yerden heretic'i de indirebilirsin Anason. saol hoca ama orda demo versiyonu indirilebiliniyor ne yazikki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Heretic Heretic II Hexen Blood Bu 4 oyun sevdiğim ilk FPSlerden. Tam sürümüne sahip olanlar varsa bi yardım eder artık =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 ya ben blood ı RTS diye hatırlıyorum.. oyu nbasında haritadan başlıcaıgmız yeriseçerdik..sonra sırayla böyle aritayı alırıdk gibin. böyle golemlerle mana toplar golem üretir belli binaları golemlerle ele geçirip o binalarda golemleri ünitelere çevirirdik.. "not enough manah'" tarzında saniye bası cıkan bi ses vsvs vardı :P. o deil mi? golem golem herşey golem tam hatırlayamadan tiksindim bak oyundan bianda :)[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Blood Diablo gibi olması gerekiyor.Tek adam üstten görünüş.[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hatırlıyorum baya korkutucu bir oyundu.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 karizma adamdi caleb vesselam .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hexen ilk cıktıgında bilg im kaldırmıyodu ne kadar uzulmustum :D[signature][hline]I want your Soul Soul Collector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Untmayın blood'ın altında FEAR'ı yapan adamlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Arkadaşlar saçmalamaylım blood benim bayıldığım bi bilgisayar oyunuydu ozamanki şartlarda p 2 266 makinelerde bile kasabiliyodu 3DFx iniz olmazsa.. Oyunun konusuna gelince biz kötü adamdık polisler fln hep peşimizde vampir avcıları fln. Oyun çok iyi hatırlıyorum "TREN" de başlıyordu. Ki bu tren muhabbetinin geleceğide oldu: Half - Life ın tanıtım starting i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: NeroWarden, 01 Aralık 2005 09:02 tarihinde demiş ki: Blood Diablo gibi olması gerekiyor.Tek adam üstten görünüş. o dediğin blood xxx di. Sadece blood olan Fps.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hayret boyle guzel bir oyun icin ustten oynanan oyun tanimlamalari . facia ahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar