SunBird Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben iONiX mod diye bir mod kullanıyorum. Leecher olmayan yasal bir mod. Bu aralar biraz bocaladı. Bu yüzden sizler hangi modları kullanıyorsunuz ve tavsiye edebileceğiniz modlar nelerdir.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gokhan mode kullanıyorum valla gayette memnunum.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben de yıllardır Fincan Mod kullanıyorum. Gayette memnunum. En azından bir eklentiye ihtiyac oldugunda direk soyluyoruz begnedigimizi sikayetimizi soyluyoruz Fincan' a bir sonraki versiyonda istenen sekliyle gelebiliyor. Feedback soz konusu yani. http://www.e-sipa.de/fincan/eMule0.46a-Fincan-v5.2.rar adresinden indirebilirsiniz. Ama oyle hep bana nah sana mantıgında modlardan değil bastan soyliyim. Zaten karsıyım oyle modlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 abi upload verdıkden sonra ıstedın modu kullan fark edmez :) isterfıncan takıl ıster inox ıster extreme upload yoksa hıçbiri 5 para edmez :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar