SunBird Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben iONiX mod diye bir mod kullanıyorum. Leecher olmayan yasal bir mod. Bu aralar biraz bocaladı. Bu yüzden sizler hangi modları kullanıyorsunuz ve tavsiye edebileceğiniz modlar nelerdir.[signature][hline]İmam : Parayı bulan bu yüce lidyalı kardeşimizi nasıl bilirdiniz. Cemaat : İYİ bilirdik!!!
Korax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 gokhan mode kullanıyorum valla gayette memnunum.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben de yıllardır Fincan Mod kullanıyorum. Gayette memnunum. En azından bir eklentiye ihtiyac oldugunda direk soyluyoruz begnedigimizi sikayetimizi soyluyoruz Fincan' a bir sonraki versiyonda istenen sekliyle gelebiliyor. Feedback soz konusu yani. http://www.e-sipa.de/fincan/eMule0.46a-Fincan-v5.2.rar adresinden indirebilirsiniz. Ama oyle hep bana nah sana mantıgında modlardan değil bastan soyliyim. Zaten karsıyım oyle modlara.
facundo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 abi upload verdıkden sonra ıstedın modu kullan fark edmez :) isterfıncan takıl ıster inox ıster extreme upload yoksa hıçbiri 5 para edmez :d
Öne çıkan mesajlar