deathshower Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Selamlar Tv kartım Laconte bt878 (yanlıs yavmamısımdır umarım) evet cine5 i çözüyorum ama ses gelmiyo o programda bu karta uygun çalışan bir ses ve görüntü decoderi lazım nette o kadar arama yaptım kimisi çalışmıyo kimisi abuk sabuk hatalar veriyo yardım edeseniz sevinirim.Cablo Tvden baydım artık bi değişiklik olsun :) [signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [Bu mesaj deathshower tarafından 01 Aralık 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Cine 5 i çözmek için herhangi bir program kullanıyormusun ? Kullanıyorsan hangisi?[signature][hline]Palantis Admin Türkiye'nin İlk Web Based Online Frp Oyunu. İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Cine5 decoder diye bişi f2 ile çözüyosun falan çözmek için cok koaly ve basit ama ses yok ya :([signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bu konu kitlense iyi olur sanirim. cine* bu konunun tartisildigi sitelere karsi pek iyi davranmiyor. ozellikle paticik`in ultratv`den host edildigini dusunursek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 e o zaman biz bişiler çözmek için konusamıy caksan bu site neden war dediğin çok saçma o zaman bu insanlar cocukmu cine5 ile ilgili bişi arıyorum diye konumu kapatmam lazım[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 cine yi illegal bir bicimde izlemek icin bir yol ariyorsun. bunun bu site gibi yasal ve yurticinde hostingi olan bir site de konusulmasi bence tehlikeli. ama yoneticiler bilir en iyisini.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bir zamanlar "Moretv" vardı yanlış hatırlamıyorsam, onu dene.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar