Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Arkadaslar Oyunu Birakmayi Dusunmeyenler Normal ve Alt Karakteriyle Birlikte Isimlerini Yazarlarsa Cok Iyi Olur...Oyunda Kalanlarla Bişeyler Falan Yapariz Diye Aklima Geldi Kalanlari Bi Gorelim...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Hala oyundayım...[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar En harbi Spy Nge jedi'a hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sadece evet biz bir halt yedik özür diliyor geri adım atıyoruz demişler mi diye bağlanıyorum ara sıra. Ama Corbantis'deyim ben. Online 8-9 searchable char gorunce cikiyorum tekrar.[signature][hline]Corbantis-Dantooine (-4307 1537) YAKINSEHIR- Padawan/MBH-MR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben devam ediorm[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Eclipseden Ben varim ! beni genellikle naboo theed ve mustafar gezegeninde bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 cem_jedi nin oyuna başladığını gören SOE , çareyi NGE yi çıkartarak cem_jedi den kurtulmakta bulmuştur.. ama gelin görünki cem_jedi dışında bu oyunu oynayan kimse kalmayacaktır..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 heyd beah :) bende eclipsteyim.. bu akşam işallah toow alıcam..mustafar için yardım lazım zatii.. takılalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 arkadaslar karakter isimleri ve serverlari alirsak herkez icin faydali olacigina inaniyorum :) tunch sana diyicek soz bulamiyorum :P[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbushon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Corbantis'te Yakinsehir durdukca benim hesap da acik kalacak. Arada girip kolacan etmekten oteye gitmiyorum, o ayri konu. Camoka-Emekli armor ustasi-Corbantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capyZER Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 imzamda da yaziyo zaten:) corbantis--->hunlar--->yakinsehir master armorsmith--->abuz ZER bountyhunter--->capy ZER europer-farstar--->unguilded master armorsmith--->dasao IREAC eclipse--->unguilded--->newbie:D EVREN- PASHA---->comando lvl10 ya bu arada camoka..yakinsehirli olan....ya usta sen nerelerdeydin???..ismini cok duydum ama bi turlu tanismak mumkun olmadi...eskiden iyi armorsmith missin he???.....hehehe....benle yarista goriim:)..hunlarin gelmis gecmis en iyi armorcusu ben olucaaammm:P heheh!!saka bi yana 6083 ENERGY RESİSTLİ COMPOSİTE VE CRAFTED BOUNTY HUNTER ARMORLAR YAPİP SATTTIYDIM...SU ANDADA 7500 KINETIC 5500 ENERGY RESISTLI ARMORLARIM MEVCUT....REKLAM GIBI OLDU AMA BENDEN ONCE EN IYI ARMORCU BIO-TECH ARMORS...SONRA ABUZ ARMORS GELIR CORBANTISTE;) HEHEHE camoka bi tanisalim yaaa....[signature][hline]ZER FAMILY ARMORS C.O. on dantoine-yakinsehir(on corbantis) abuz ZER-master armorsmith-master carbineer-novice merchant capy ZER-master carbineer-yakinda master bounty hunter-novice combat medic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yaemun ---> Eclipse Genelde gece giriyorum.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbushon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben adi ustunde emekliyim kardes. Benim zamanimda Bounty Hunter armor falan yoktu. Ama madem bu isi simdi sen yapiyorsun, bu durum seni Hun guildinin en iyi armorcusu yapar herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 vay be benden başkada camoka varmış..kardeş ne zaman girdin ilk oyuna? ben eclipse aralık 2003 de girmiştim..zaten sen die baya bi benle konuşan olmuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbushon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Benim girisim 2004 basi, ama Corbantis'te oldugum icin karsilasmadik buyuk olasilikla. Eclipse'de senle konusan olduysa buyuk olasilikla beni Everquest'ten taniyorlardir. [Bu mesaj Tirbushon tarafından 01 Aralık 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar