Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Warrior icin SM Farm en güzeli[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Şimdi huntrla girdim SMye çok keyfili oluyor ama silver dısında lootlar pek dusuk geldi fiyat olarak :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 onları 1-2g ye satıcan ah de kapış kapış giderler[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 winterdaki daemonlari hic bir melee class tek basina kesemez. potionfalan icerim diyosaniz ictiginiz potiona degmez ondan dusucek drop. 1400goldluk eye of shadow dustu 300golda. ama bir ranged char kesebilir rahat rahat. 2 mage oldumu tadindan doyulmaz.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yok soulbound dediklerim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hıı evet ya onlar oyle. Aslında orada cathedrala bir magele giricen.Sende de heal varsa super. içeri girip çekicen herkezi dışarıya geberticen =)[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Winterspring'teki, ateş lejyonunun azeroth dünyasında kalan 2-3 loncasından biri olan hederine demonlarını melee olarak tek başına kesmek gerçekten çok zor... Daha doğrusu imkansız... Yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi ranged klaslar kesebilir... Dün burayı farmlarım düşüncesiyle :) gittim druidimle... The eye of shadow düşürmek gibi bir düşümcem yoktu... Sadece ne gibi dropları olduklarını merak ediyordum... Ress druid olarak kullanmadığım özelliğim kalmadı bu demon arkadaşlara karşı... İnnervate dahil her büyümü kullandım ve yaklaşık üç dakika süren bir müsabaka sonunda öldürmeyi başardım :) Yeşil bir item çıktı ama arkama dahi bakmadan çekip gittim :) Uğraşılmaz gerçekten... Ama aynı şey bir mage için geçerli değil... Dün mage arkadaşın biri çok rahat kesti bunları ve combat en fazla 1 dakika sürdü... Frostbolt ve frost nova kombosunu kullanarak kendisine yaklaştırtmadı bile... Ranged dövüşten başka bir şansınız yok (eğer tek kişi dövüşülecekse) zira bu arkadaşımızın dps'si aşırı güçlü ve hızlı :) Sanki outlands'taki yeni yaratıkların böyle vuracağını bize göstermek ister gibiler :)[signature][hline]"The Wolf Brotherhood" My Hero, Shan'do Stormrage... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Feral build li bi druid olarak gayet rahat kesiorum winterspringdeki elite demonları,kasılmıorum diebilirim[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Açıkcası kiting ile ne kadar sürer bilmiyorum kesmesi ama ciddi anlamda solo kesmesi kolay değil melee olanları. Scubbus teyzeler zaten hunter için problem değil çok fazla. Pete resist daya git saydır. Ama melee amcalar peti kurdan niyetine yir sonra seni yakalarsa :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet blaze feral druidle cok guzel farm yapiliyor ne guzel ya :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 melee içinde armor ve stamina dayarsın pete :) ama işte hem resist hem armor hem stamina seçince bu kere pet skillerini alamıyosun çıkmaz oluyo :([signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Pete gereken tek skill growl gerisini stam armor ve resist dayıcan tank petlerde :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 eee 1.00 hızlı brokToth un peşine nie koşalımki o zaman :) rank 6 bi bitte ve claw varsa pette lvl 60 mage iyi şeyler düşünmez bence :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 PvE icin diyorum. PvP pete zaten neden growl veresin ki :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 he ya oda doru :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Tyr's Hand supermis. Ben bunu yeni cozdum. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Keyifli yer orası ama çok kalabalık oluyor. Birde o yolda gezen sürü halindeki courier amcalara yakalanmamak lazım :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Darklight1903, 28 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki: epic dusurmek icin Epic'ler world drop.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 tyr's hand cok kalabalik serverlarda cinli isgalinde. biz gold farmerlara raid yapardik zamaninda. onun harici winterspringdeki demonlar iyidir ama zor sololamak. ungorodaki elementala benzeyen bidilari farmlayip living essence cikarabilirsin, veya essence of air/water farmlayabilirsin. elemental fire farmlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 En temizi valla un goro living essence farmı. Yanid rop rate dusuk belki ama onun yanında temiz para bırakıyorlar ve öldürmesi çok kolay. Gunde 1 tane water essence dusurup onu air transmute ediyorum kaarlı oluyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ama WOWdaki item drop diger oyunlara gore çok düşük bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Felwood da kuzeyde gölün cevresindeki water elementallari kesmenizi öneririm,bir saatte 4-5 tane essence of water cok rahat düsüyor = min 35g...günde 30 tane essence of water düsüren adam tanıyorum burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Qui, 28 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki: said: Darklight1903, 28 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki: epic dusurmek icin Epic'ler world drop. hadi canim ? :D sen world ustunde kasmiyor musun :) [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 28 Kasım 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bizde nanette ile nerde farm yapalım derken bu winterdeki highborne lere mi ne takıldık.. boyle 3-4 tur attık taa dipteki bi mobdan krol blade düşürmüştük.. hemen sattık sonra bana epic aldık.. hey gidi gunler..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 peki lvl 42 farm alani nereler olmali ?[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Msn : [email protected] icq : 141418181 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar