Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farmlayarak para kazanmak için en iyi yer

Ringeril

Öne çıkan mesajlar

onları 1-2g ye satıcan ah de kapış kapış giderler[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

winterdaki daemonlari hic bir melee class tek basina kesemez. potionfalan icerim diyosaniz ictiginiz potiona degmez ondan dusucek drop. 1400goldluk eye of shadow dustu 300golda. ama bir ranged char kesebilir rahat rahat. 2 mage oldumu tadindan doyulmaz.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

hıı evet ya onlar oyle.
Aslında orada cathedrala bir magele giricen.Sende de heal varsa super.
içeri girip çekicen herkezi dışarıya geberticen =)[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

Winterspring'teki, ateş lejyonunun azeroth dünyasında kalan 2-3 loncasından biri olan hederine demonlarını melee olarak tek başına kesmek gerçekten çok zor... Daha doğrusu imkansız... Yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi ranged klaslar kesebilir... Dün burayı farmlarım düşüncesiyle :) gittim druidimle... The eye of shadow düşürmek gibi bir düşümcem yoktu... Sadece ne gibi dropları olduklarını merak ediyordum... Ress druid olarak kullanmadığım özelliğim kalmadı bu demon arkadaşlara karşı... İnnervate dahil her büyümü kullandım ve yaklaşık üç dakika süren bir müsabaka sonunda öldürmeyi başardım :) Yeşil bir item çıktı ama arkama dahi bakmadan çekip gittim :) Uğraşılmaz gerçekten... Ama aynı şey bir mage için geçerli değil... Dün mage arkadaşın biri çok rahat kesti bunları ve combat en fazla 1 dakika sürdü... Frostbolt ve frost nova kombosunu kullanarak kendisine yaklaştırtmadı bile... Ranged dövüşten başka bir şansınız yok (eğer tek kişi dövüşülecekse) zira bu arkadaşımızın dps'si aşırı güçlü ve hızlı :) Sanki outlands'taki yeni yaratıkların böyle vuracağını bize göstermek ister gibiler :)[signature][hline]"The Wolf Brotherhood"

My Hero, Shan'do Stormrage...
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası kiting ile ne kadar sürer bilmiyorum kesmesi ama ciddi anlamda solo kesmesi kolay değil melee olanları. Scubbus teyzeler zaten hunter için problem değil çok fazla. Pete resist daya git saydır. Ama melee amcalar peti kurdan niyetine yir sonra seni yakalarsa :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

tyr's hand cok kalabalik serverlarda cinli isgalinde.
biz gold farmerlara raid yapardik zamaninda.

onun harici winterspringdeki demonlar iyidir ama zor sololamak.
ungorodaki elementala benzeyen bidilari farmlayip living essence cikarabilirsin, veya essence of air/water farmlayabilirsin. elemental fire farmlayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 28 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
said:
Darklight1903, 28 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki:
epic dusurmek icin

Epic'ler world drop.

hadi canim ? :D
sen world ustunde kasmiyor musun :)

[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 28 Kasım 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bizde nanette ile nerde farm yapalım derken bu winterdeki highborne lere mi ne takıldık.. boyle 3-4 tur attık taa dipteki bi mobdan krol blade düşürmüştük.. hemen sattık sonra bana epic aldık.. hey gidi gunler..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...