caglaryilmaz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Deniyeceğim,hadi bakalım:)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 o uçakların ön kanatlara 4 sinek yapıştırıp arka tarafa da turbo motoru koyalım (örümcek yapıştıralım) bence dehşet hızlı gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Arkaya örümcek yapıştırırsak belki arkasında ağ bırakır, böyle renkli duman salan gösteri uçakları gibi havada yazı filan yazılır belki (Ehehe uçtum bayaa heralde:P)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yada kibrit kutusunun altına 6-8 tane karafatma yapıştırsak üstünede 4 tane ip iplerin bi ucu kibrit kutusuna diğer ucuda arının bacağına bağlasak hem havada hem karada gitse aracımız nasıl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: sunthewitch, 07 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki: yada kibrit kutusunun altına 6-8 tane karafatma yapıştırsak üstünede 4 tane ip iplerin bi ucu kibrit kutusuna diğer ucuda arının bacağına bağlasak hem havada hem karada gitse aracımız nasıl olur. Olldu... Yanına da 2 tane karides bağlıyalım sudada yüzsün[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: nuwanda, 11 Ekim 2005 17:42 tarihinde demiş ki: cok pisikopatca ama bi o kadar da gusel bi calısma. en kısa zamanda denicem haha cok guzel özetlemiş :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csweb4 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 çok süper taktik. böcekler sinekler çevremde cirit atıyo. ev arkadaşımla öldürmekten bıktık. sırtlarına birşeyler yükleyip, ayaklarına birşeyler bağlarsak belki bir işe yararlar :) denemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: ShadowFury, 07 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: said: sunthewitch, 07 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki: yada kibrit kutusunun altına 6-8 tane karafatma yapıştırsak üstünede 4 tane ip iplerin bi ucu kibrit kutusuna diğer ucuda arının bacağına bağlasak hem havada hem karada gitse aracımız nasıl olur. Olldu... Yanına da 2 tane karides bağlıyalım sudada yüzsün çağın mucizesi ekonomik amfibi taşıt yaptınız, tebrikler...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yapıp video ya alcam sonra koyarim buraya. bu hayvanlara cok sinir oluyorum su kıs vakti bile havalandirmak icin cami aciyorum iceri bi tane giriyor sonra sabahlari yuzunuze konuyo hep uyandiriyo bide burnuna falan giriyo onun acaip bi hissi var kasıntı mı tiksintimi ne bole uyaniyosnuz ..kovuyosun ama gelip aynı yere konuyo hayvan ya ... yani gel beni direk oldur dio halbuse kacsa oldurmicem.Mesela ben odamda orumcek falan oldurmem bi sineklere kılım bide kalorifer bocegi gorursem direk olduruyom cogalmasin die.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: CravingReaver, 10 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki: said: ShadowFury, 07 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: said: sunthewitch, 07 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki: yada kibrit kutusunun altına 6-8 tane karafatma yapıştırsak üstünede 4 tane ip iplerin bi ucu kibrit kutusuna diğer ucuda arının bacağına bağlasak hem havada hem karada gitse aracımız nasıl olur. Olldu... Yanına da 2 tane karides bağlıyalım sudada yüzsün çağın mucizesi ekonomik amfibi taşıt yaptınız, tebrikler... müthiş mucidiz biz ;) yakıt kullanmadan yapıoruz ne elektrik enerjisi ne güneş enerjisi böcük enerjisi rullz patentini alalım shadowfury :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :) güzel valla da eskiden dediklerinizi zati hayvanlarla yaptılar :) ama bu sinek fikir güzelmis :) eglence olur zati zararlı mahlukatlar[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeAmo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bu ne ya böyle çok iğrenç ama bi okadar da zevkli.. eheh :)[signature][hline]Life Is a Game... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben denemicem şans ya, o kadar uğraşırım sonra sinekler anlaşamazlar biri sağa biri sola uçmak ister benim uçağım uçamaz olur biliyom ben başıma gelecekleri![signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Uçmuyor, benim sinekler hemen su koyuverdi. Yere çakıldı alet. Sinekler küçüktü ondan sanırım. Güvercinle yapsak bu olayı sağlam uçak olur. Hem çok yükselince görebiliriz ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sinek toplamaya başladık... :D[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Janitschar, 11 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Bir de uçarken kibritin ucunu yakıcan, yanıcak uçarken ahaha ohoo guzel olur yanarlı donerli:)[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 chemicaldan bekliyoruz hadi chem[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 aslında şu helikopter böceklerinden kullanıp dikey inip kalkabilen versiyonunu yapsak, al sana yeni nesil ulaşım teknolojisi:p...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Ya helikopter dedinizde aklıma geldi Böyle mesela hafif bi kağıt parçasına kibrit çöpünü iple filan bağlasak, sonra da; -> sineğin doğrultusu , I kibrit, O da iple bağladığımız nokta olarak düşünürsek -> -> I I O I I <- <- şeklinde bağlarsak böyle sinekler ileri uçmaya çalıştıkça birbirlerini çevirirlermi? Bu pervanede helikopter gibi dönüp uçarmı?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 abi amma kasmışınız hea.. pervane olayı falan über olmuş yani..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bunun karıncayla Tır yapma versıyonunuda bulmak lazım[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ee hadi abi yokmu hiç yapan şu olayı. sinek bulamıyorum ben etrafta yoksa yapacam..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bende bulamadım sinek yav.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Yazın ben bunlarla coşarım heralde... Aslında kibrit yerine sivri bi kürdan kullanıp, bi de uçağı saldıktan sonra gıcık olduğum birinin ensesine bal sürme yöntemini deniycem... Kamikaze rulz:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar