Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Adımda Kibrit Çöpünden Uçak Yapın

Pluton

Öne çıkan mesajlar

said:
sunthewitch, 07 Kasım 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
yada kibrit kutusunun altına 6-8 tane karafatma yapıştırsak üstünede 4 tane ip iplerin bi ucu kibrit kutusuna diğer ucuda arının bacağına bağlasak hem havada hem karada gitse aracımız nasıl olur.

Olldu... Yanına da 2 tane karides bağlıyalım sudada yüzsün[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nuwanda, 11 Ekim 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
cok pisikopatca ama bi o kadar da gusel bi calısma. en kısa zamanda denicem

haha cok guzel özetlemiş :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 07 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
said:
yada kibrit kutusunun altına 6-8 tane karafatma yapıştırsak üstünede 4 tane ip iplerin bi ucu kibrit kutusuna diğer ucuda arının bacağına bağlasak hem havada hem karada gitse aracımız nasıl olur.

Olldu... Yanına da 2 tane karides bağlıyalım sudada yüzsün

çağın mucizesi ekonomik amfibi taşıt yaptınız, tebrikler...[signature][hline]...Nevermore...
Sosyal ağlarda paylaş

yapıp video ya alcam sonra koyarim buraya. bu hayvanlara cok sinir oluyorum su kıs vakti bile havalandirmak icin cami aciyorum iceri bi tane giriyor sonra sabahlari yuzunuze konuyo hep uyandiriyo bide burnuna falan giriyo onun acaip bi hissi var kasıntı mı tiksintimi ne bole uyaniyosnuz ..kovuyosun ama gelip aynı yere konuyo hayvan ya ... yani gel beni direk oldur dio halbuse kacsa oldurmicem.Mesela ben odamda orumcek falan oldurmem bi sineklere kılım bide kalorifer bocegi gorursem direk olduruyom cogalmasin die.[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CravingReaver, 10 Kasım 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
said:
ShadowFury, 07 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
said:

Olldu... Yanına da 2 tane karides bağlıyalım sudada yüzsün

çağın mucizesi ekonomik amfibi taşıt yaptınız, tebrikler...

müthiş mucidiz biz ;) yakıt kullanmadan yapıoruz ne elektrik enerjisi ne güneş enerjisi böcük enerjisi rullz patentini alalım shadowfury :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya helikopter dedinizde aklıma geldi

Böyle mesela hafif bi kağıt parçasına kibrit çöpünü iple filan bağlasak, sonra da;
-> sineğin doğrultusu ,
I kibrit,
O da iple bağladığımız nokta olarak düşünürsek

->
->
I
I
O
I
I
<-
<-

şeklinde bağlarsak böyle sinekler ileri uçmaya çalıştıkça birbirlerini çevirirlermi? Bu pervanede helikopter gibi dönüp uçarmı?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Yazın ben bunlarla coşarım heralde...

Aslında kibrit yerine sivri bi kürdan kullanıp, bi de uçağı saldıktan sonra gıcık olduğum birinin ensesine bal sürme yöntemini deniycem... Kamikaze rulz:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...