Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Adımda Kibrit Çöpünden Uçak Yapın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok pisikopatca ama bi o kadar da gusel bi calısma. en kısa zamanda denicem[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Mesaj tarihi:
sinek yokki rtalıkta bu aralar yoksa denrim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
e öeh :) cani patiler bir bir ortaya çıkıyo[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
uçlarıda arıyla guclendircen fln[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
ya bu sineklreden kuş gribi kaparsak?[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

Gülü susuz,seni aşksız bırakmam...
Mesaj tarihi:
nıahah dün quadruple motorlu 3 tane uçak yaptım.. yanlız bu sinekler de amma dengesiz, kibritin ağırlığı eziyor zavallı sinekleri. Birde yazın yapıcaksınız bunu, bu sinekler üşüypr yoksa :D
Mesaj tarihi:
Biz bu sinekler yerine helikopter sineği koysak.Gerçek uçak hızında gider hiç olmassa:D.Edirnede çok helikopter sineği var ama kim edirneye gitcekki.
  • Yeni Oluştur...