Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Emin olun,geldiğinizde orası pek sakin olmayacak : )[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SideWinder, 24 Kasım 2005 15:53 tarihinde demiş ki: çok güzel bir haber. oyundan da tanıdığım baracus'e buradan sevgilerle; uc'de yapılacak olan toplantıya, içerisinde birçok türk oyuncu barındıran hajnal guildi olarak yüksek sayıda katılımcı ile geleceğiz. gorüşmek üzere. Oylemi yapcakmısız :) benim niye haberim yok.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 digiturkte yokmu ya =) bende 33 rog charımla gelirim...tabi hacklendikten sora itemları gitti geride almadım ama olsn =) takılırım öle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Baracus size canlı bağlanmak için birde telefon falan veririmisin. Ordan "en büyük Hugo" tadını yakalarız belki.[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Lancelion, 24 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Emin olun,geldiğinizde orası pek sakin olmayacak : ) hehehehe raid time![signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 program esnasinda kullanacaginiz bilgisayarlar saglamdir umarim, 5fpsle seyircilere rezil olmayin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 horde ve alliance beraber olalım bir yerde el sallamak istiom ben kameraya euheuah Allianceda Sineclipse guildi olarak bizde aktivitenin oldugu yerde oluruz muhtemelen [signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion [Bu mesaj tunca tarafından 28 Kasım 2005 07:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hordelar kötü degildir.Yayını sunan arkadaşımıza burdan sesleniyorum.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Azeroth tarihi ögrenin de komik duruma düsmeyin lütfen[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 geçen programı indirebileceğimiz bir link var mı?[signature][hline]Revhas - EU Burning Legion - Paladin Glagnus - EU Burning Legion - Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sapıtmayın da UC veya IF önünde, arkadaşça eğlenelim..[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 şimdi ifte buluşanlar ne yapacak ben onu anlamadım ucyemi gidicez beraberce[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende bi level 1 undead açıp basarım sizi uc de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hangi server bl mi * magtheridona gelin de size udead warriorumu gösteriyim :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Kasım 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cintoniq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 uc önünde bekliyorum su anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya Digiturk'te yok mu bu Technology Channel? Bütün kanalları tektek geçtim bulamadım.. KabloTV falanda yok; izleyemeyecekmiyiz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yawf sunu büyütmek yok mudur bole kucuk goccuk olimy[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bunlar ne diyo yaa herkesi kendi forumlarına yoneltiyolar burda koskoca pati wow forumları varken...cıkcıkcık....[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 offf programı basıyodum yetişemedim tam program bitti kalabalıga daldım censercration açtım oldum Lianna[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sanırım seni mage sandı sunan arkadas yada o baska biriydi :)[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 "Kabalığa daldım, consecration açtım, öldüm" E-penis grew by 20%...[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: mADmaXimus, 29 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: offf programı basıyodum yetişemedim tam program bitti kalabalıga daldım censercration açtım oldum Lianna lol eleman gittikten sonra aramıza dalan senmiydin :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hayir o bendim kaplanli :D bide rorix vardi kucuk bi char galiba mage HUAHAUHA cok komikti ya :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 valla söyledim elemanlara kesmeyin etmeyin onlarda türkdür kardeşimizdir die hatta okudu eleman yayında yazdıgımı ama söz geçiremedim malesef :)[signature][hline][b](EU) Magtheridon OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oraya ilk geldim takildi bilgisayar. arada guardlarla lvl 9 elemanin teki daliyodu. bide hunter. rorixle hunteri kestik. sonra dedim biniyim mounta yaniniza geliyim siz dagilmadan. aman tanrim sanki millet ofke kustu gaza gelmis insanlar toplulugu :D.kactim bende ilerde o lvl 9 u gordum kestim heh.sonra 1 shaman ve 1 warrior beni sm ye kadar kovaladi nerdeyse ordaki gole geldik kestiler. bende westerne geri dondun ad ye faction kasmaya.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar