Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Emin olun,geldiğinizde orası pek sakin olmayacak : )[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin-
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: SideWinder, 24 Kasım 2005 15:53 tarihinde demiş ki: çok güzel bir haber. oyundan da tanıdığım baracus'e buradan sevgilerle; uc'de yapılacak olan toplantıya, içerisinde birçok türk oyuncu barındıran hajnal guildi olarak yüksek sayıda katılımcı ile geleceğiz. gorüşmek üzere. Oylemi yapcakmısız :) benim niye haberim yok.[signature][hline]
BoaCh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 digiturkte yokmu ya =) bende 33 rog charımla gelirim...tabi hacklendikten sora itemları gitti geride almadım ama olsn =) takılırım öle :p
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Baracus size canlı bağlanmak için birde telefon falan veririmisin. Ordan "en büyük Hugo" tadını yakalarız belki.[signature][hline]Retired Commander
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Lancelion, 24 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Emin olun,geldiğinizde orası pek sakin olmayacak : ) hehehehe raid time![signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 program esnasinda kullanacaginiz bilgisayarlar saglamdir umarim, 5fpsle seyircilere rezil olmayin. :p
tunca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 horde ve alliance beraber olalım bir yerde el sallamak istiom ben kameraya euheuah Allianceda Sineclipse guildi olarak bizde aktivitenin oldugu yerde oluruz muhtemelen [signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion [Bu mesaj tunca tarafından 28 Kasım 2005 07:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Hordelar kötü degildir.Yayını sunan arkadaşımıza burdan sesleniyorum.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Azeroth tarihi ögrenin de komik duruma düsmeyin lütfen[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior
revhas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 geçen programı indirebileceğimiz bir link var mı?[signature][hline]Revhas - EU Burning Legion - Paladin Glagnus - EU Burning Legion - Priest
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Sapıtmayın da UC veya IF önünde, arkadaşça eğlenelim..[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 şimdi ifte buluşanlar ne yapacak ben onu anlamadım ucyemi gidicez beraberce[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 bende bi level 1 undead açıp basarım sizi uc de :D
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hangi server bl mi * magtheridona gelin de size udead warriorumu gösteriyim :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Kasım 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya Digiturk'te yok mu bu Technology Channel? Bütün kanalları tektek geçtim bulamadım.. KabloTV falanda yok; izleyemeyecekmiyiz yani?
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 yawf sunu büyütmek yok mudur bole kucuk goccuk olimy[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bunlar ne diyo yaa herkesi kendi forumlarına yoneltiyolar burda koskoca pati wow forumları varken...cıkcıkcık....[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 offf programı basıyodum yetişemedim tam program bitti kalabalıga daldım censercration açtım oldum Lianna[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 sanırım seni mage sandı sunan arkadas yada o baska biriydi :)[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 "Kabalığa daldım, consecration açtım, öldüm" E-penis grew by 20%...[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: mADmaXimus, 29 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki: offf programı basıyodum yetişemedim tam program bitti kalabalıga daldım censercration açtım oldum Lianna lol eleman gittikten sonra aramıza dalan senmiydin :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 hayir o bendim kaplanli :D bide rorix vardi kucuk bi char galiba mage HUAHAUHA cok komikti ya :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria.
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 valla söyledim elemanlara kesmeyin etmeyin onlarda türkdür kardeşimizdir die hatta okudu eleman yayında yazdıgımı ama söz geçiremedim malesef :)[signature][hline][b](EU) Magtheridon OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 oraya ilk geldim takildi bilgisayar. arada guardlarla lvl 9 elemanin teki daliyodu. bide hunter. rorixle hunteri kestik. sonra dedim biniyim mounta yaniniza geliyim siz dagilmadan. aman tanrim sanki millet ofke kustu gaza gelmis insanlar toplulugu :D.kactim bende ilerde o lvl 9 u gordum kestim heh.sonra 1 shaman ve 1 warrior beni sm ye kadar kovaladi nerdeyse ordaki gole geldik kestiler. bende westerne geri dondun ad ye faction kasmaya.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria.
Öne çıkan mesajlar