Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknoloji Televizyonu - Spesiyal Programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
SideWinder, 24 Kasım 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
çok güzel bir haber. oyundan da tanıdığım baracus'e buradan sevgilerle; uc'de yapılacak olan toplantıya, içerisinde birçok türk oyuncu barındıran hajnal guildi olarak yüksek sayıda katılımcı ile geleceğiz.

gorüşmek üzere.

Oylemi yapcakmısız :) benim niye haberim yok.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
horde ve alliance beraber olalım bir yerde el sallamak istiom ben kameraya euheuah
Allianceda Sineclipse guildi olarak bizde aktivitenin oldugu yerde oluruz muhtemelen
[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion

[Bu mesaj tunca tarafından 28 Kasım 2005 07:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hordelar kötü degildir.Yayını sunan arkadaşımıza burdan sesleniyorum.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Mesaj tarihi:
hangi server bl mi *
magtheridona gelin de size udead warriorumu gösteriyim :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du

[Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Kasım 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bunlar ne diyo yaa herkesi kendi forumlarına yoneltiyolar burda koskoca pati wow forumları varken...cıkcıkcık....[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Mesaj tarihi:
valla söyledim elemanlara kesmeyin etmeyin onlarda türkdür kardeşimizdir die hatta okudu eleman yayında yazdıgımı ama söz geçiremedim malesef :)[signature][hline][b](EU) Magtheridon
OmeN
[b](EU) Burning Legion
Toraman -
Catch
Mesaj tarihi:
oraya ilk geldim takildi bilgisayar. arada guardlarla lvl 9 elemanin teki daliyodu. bide hunter. rorixle hunteri kestik. sonra dedim biniyim mounta yaniniza geliyim siz dagilmadan. aman tanrim sanki millet ofke kustu gaza gelmis insanlar toplulugu :D.kactim bende ilerde o lvl 9 u gordum kestim heh.sonra 1 shaman ve 1 warrior beni sm ye kadar kovaladi nerdeyse ordaki gole geldik kestiler. bende westerne geri dondun ad ye faction kasmaya.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

• Yeni Oluştur...