Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknoloji Televizyonu - Spesiyal Programı

monas

Öne çıkan mesajlar

said:
SideWinder, 24 Kasım 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
çok güzel bir haber. oyundan da tanıdığım baracus'e buradan sevgilerle; uc'de yapılacak olan toplantıya, içerisinde birçok türk oyuncu barındıran hajnal guildi olarak yüksek sayıda katılımcı ile geleceğiz.

gorüşmek üzere.

Oylemi yapcakmısız :) benim niye haberim yok.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lancelion, 24 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
Emin olun,geldiğinizde orası pek sakin olmayacak : )

hehehehe raid time![signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

horde ve alliance beraber olalım bir yerde el sallamak istiom ben kameraya euheuah
Allianceda Sineclipse guildi olarak bizde aktivitenin oldugu yerde oluruz muhtemelen
[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion

[Bu mesaj tunca tarafından 28 Kasım 2005 07:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 29 Kasım 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
offf programı basıyodum yetişemedim tam program bitti kalabalıga daldım censercration açtım oldum

Lianna

lol eleman gittikten sonra aramıza dalan senmiydin :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

oraya ilk geldim takildi bilgisayar. arada guardlarla lvl 9 elemanin teki daliyodu. bide hunter. rorixle hunteri kestik. sonra dedim biniyim mounta yaniniza geliyim siz dagilmadan. aman tanrim sanki millet ofke kustu gaza gelmis insanlar toplulugu :D.kactim bende ilerde o lvl 9 u gordum kestim heh.sonra 1 shaman ve 1 warrior beni sm ye kadar kovaladi nerdeyse ordaki gole geldik kestiler. bende westerne geri dondun ad ye faction kasmaya.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...