Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 evet bi fikri olan varmI?[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Ben reboot atınca gidiyor iğrenç şey. Sonra tekrar geri geliyor. Bi daha atıyorum. Bi daha geliyor. Öyle işte.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bende hiç lag yok hatta bazen 100-150 ms le oynuyorum. internet bağlantın ve bilgisayarın hakkında bilgi verebilirsen belki birşeyler söyleyebiliriz diye düşünüyorum.[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) ** Vangel Clan: Wearehistory ** --------- Lvl: 63 ** 5x Class: Berserker Hero ** Troll Warrior Nation: Karus ** Horde Server: Diez ** Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Büyüğü küçüğü yok , lagın tek sebebi telekomun hatları ve yurt dışı bağlantıları, hatta blizzadın donwloader'ının bile bizdeki yavaşlığı o yüzden. 2 Aydır türkiye dışından başlanıyorum ve inanamıyorum, Ankarada 500-750 ping arasında gezen, İzmirde 350-600 arasında dolaşan latency burda 75 üstüne çıkmadı daha, ortalamam 30 larda (evet yazıyla otuz , ben bile inanamıyorum) ve en komiği latency 75 olunca milletin "laaaaaaaaaaaaaaag" diye ogrimarı innetmesi oluyo. Ve blizzardın downloaderı ile 2 kere patch bi kere test serverını indirdim ve ortalam indirme hızım 150kb/s nin altına hiç düşmedi. Yani işin türkçesi bizim türkiyedeki lagın düzelmesi tüm hatların bağlantıların yenilenmesi gerek ki pek mümkün görünmüyor. 2 hafta sonra dönüyorum ve tek üzüldüğüm konu o laglı bağlantıya geri dönüyor olmam.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar