Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük boy oyun posterlerini nerden sipariş edebilirim ?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Beyler poster almak büyük boyut nasıl bulabilirim . Level bir sayısında ofiste dev dante posteri vardı sonra bir tv kanalı var oyunları falan anlatıyo ordada dev pop 3 two thrones posteri gördüm acaip gaza geldim bilen varsa söylesin.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'da oturuyorsan ve kargoyla falan uğraşmak istemiyorsan kadıköy'de poster dükkanı gibin bir dükkan açıldı. Envai çeşitte mevcut. İlgilenirsen adres falan söyleriz.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

Envai çeşide senin dediklerinde dahil. İstemediğin kadar. Yerini biliyorum ama sitesini bırak adını dahi hatırlamıyorum ):

Sen netten bulmaya bak en iyisi.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

@janitschar,Sunbird

Yer tarifinde pek iyi değilimdir,bakalım yinede;
Şimdi bahariyede eskiden AS Sineması olan bi jimnastik salonu gibi bi yer var. Genellikle herkes bilir as sinemasının nerde olduğunu. O sokaktan dümdüz gidiyosun, yolun sağında. Sihir net cafenin biraz üst tarafında.

Bide Rexx sineması tarafından anlatıyım. Rexx'e bahariye caddesinden gidilen sokaktan dümdüz devam edip rexx'i geçiosun. Aşağı doğru kıvrımlı sokaktan düz gitmeye devam ediosun. Sokağın bitti yerin direk karşısında ışıklı mışıklı bi yer.

Açılalı 1 ay falan oldu. Biz gittiğimizde baya bi kalabalıktı. kapanmamıştır muhtemelen.

ö.m atmadım herkes yararlansın diye. artık ne kadar anlaşılırsa tabi ^^[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

[Bu mesaj Muhallebi tarafından 30 Kasım 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 30 Kasım 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
rexx nere olum :P bi de rexxi tarif edin o zaman.

yuh =)
bahariyeden cıkıyosun baya bi. sag taraftaki 3. sokak olması lazım cıkarken. tam emin değilim ama 3 tü herelde. hatta kosede deriden magazası var timber falan satıyo ahsap bina. o sokaktan gir dümdüz git işte.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

Boğanın orada simitçe mi ne var orada ki yoldan gidiceksin.
Havuz falan var, hatta tramvay var o yolun üzerinde.
O yoldan sağdan 3.sokak sanırım, öyle dendi yukarıda haha
Ben de bilmiyorum tam olarak kaçıncı sokak...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces***

[Bu mesaj Janitschar tarafından 30 Kasım 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@geffen tramvay yolunu takip et. boğanın oraya yani altıyol'a gelince bahariye başlıyor yukarıya dogru. o yolu dümdüz cık 3. sokak olması lazım saga donucegin. kosede de deriden magazası var doneceğin yerin kosesinde. ahsap bina timber satıyo.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...