Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

risk nedir??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de şunu ekleyeyim

felsefe sınavında hoca sandelyeyi masanın üstüne koyar ve sandalyenin orada olmadığını öğrencilerden ispatlamalarını ister
bir öğrenci tam puan alır
cevabı ise
hangi sandalye ?[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Mesaj tarihi:
başlığa hitaben:

budur ya...m

bakalım paticikten atılmam inşalla açıklamak açısından yazdım :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
Biz mühendislik fakültesinde olduğumuz için bize böyle abuk sorular sorulmuyor. Direk türevden girip fonksiyondan çıkıyorlar. Hey gidim tm gözünü seveyim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
hersey olabilir universitede girdigin bir sinavda .

eheh hatirliyorumda bursa uludag universitesinde girdigim bir af sinavinda mikro 5 soru toplam 40 puan gordum ya herseye inanirim artik .

ulan gecer not 50 hoca 5 soruyada dogru cevap versen 40 verecem hic bosuna hirpalama kendini demis bastan . olabilir yani boyle seyler .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Bizim kimya hocamız benim hangi takımlı olduğumu sordu. Fenerbahçe dedim. Eh o zaman dedi ve önündeki sınav kağıdına çizik attı. Sonra gittim şaka yapıyor herhalde diye. Yok bi sorumu çizmiş, 65 olan notu 45 e indirmiş. O anda ettiğim beddualar o hocanın torununun torununa kadar etki edecek.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

• Yeni Oluştur...