hyde Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 yok mu abı bu olaydan sıkılan bu olayı yasıyan adam bıle oldu gecenlerde[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 olmamı lan[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
ze-NoN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben de şunu ekleyeyim felsefe sınavında hoca sandelyeyi masanın üstüne koyar ve sandalyenin orada olmadığını öğrencilerden ispatlamalarını ister bir öğrenci tam puan alır cevabı ise hangi sandalye ?[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 aynı geyikler habire maildi oydu buydu dönüp daoaşıp en gec2-3 ay içinde bit opic olarak dönüyor buraya.[signature][hline]bencede.
zarek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 başlığa hitaben: budur ya...m bakalım paticikten atılmam inşalla açıklamak açısından yazdım :)[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Biz mühendislik fakültesinde olduğumuz için bize böyle abuk sorular sorulmuyor. Direk türevden girip fonksiyondan çıkıyorlar. Hey gidim tm gözünü seveyim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hersey olabilir universitede girdigin bir sinavda . eheh hatirliyorumda bursa uludag universitesinde girdigim bir af sinavinda mikro 5 soru toplam 40 puan gordum ya herseye inanirim artik . ulan gecer not 50 hoca 5 soruyada dogru cevap versen 40 verecem hic bosuna hirpalama kendini demis bastan . olabilir yani boyle seyler .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bizim kimya hocamız benim hangi takımlı olduğumu sordu. Fenerbahçe dedim. Eh o zaman dedi ve önündeki sınav kağıdına çizik attı. Sonra gittim şaka yapıyor herhalde diye. Yok bi sorumu çizmiş, 65 olan notu 45 e indirmiş. O anda ettiğim beddualar o hocanın torununun torununa kadar etki edecek.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
Öne çıkan mesajlar