Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Velvet Revolver

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

aslında bu konuyla ilgili bir topic var ama tam karşılamıyor bana göre...
o yüzden de bi şeyler karalıyım ben dedim kilitlenirse öbür tarafa taşırım ama (neyse ya...)

Velvet revolver
guns'n roses dan
slash
duff mckagan
matt sorum
ve stone temple pilots tan scott weiland ın işbirliğiyle kurulmuş olan bir grup
the project in devamı gibi bir şey ki zaten izzy stradlin de part time olarak grupla takılıyor.

eski guns elemanları scott weiland dan önce skid row vokalisti sebastian bach a teklif götürmüşler fakat ikna edememişler, bunun üzerine scott weiland da karar kılınmış

bu oluşum ne zaman oldu bilmem ama grubun ilk albümü "contraband" adıyla çıktı, ilk single ları da slither adlı bir parça oldu.
Açıkçası albümü dinlemedim ama duyduklarım grubun oldukça umut verici olduğu hakkında, 2003 teki audioslave 2004 te yerini Velvet Revolver a bıraktı gibi gözüküyor.

guns dinleyenlerin mutlaka dinlemesi gereken bir grup olduğu gibi türe ilgi duyanların da mutlaka kulak kabartması gerektiğini düşünüyorum
dinleyenlerin yorumları falan varsa bi yazsalar...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

axl'ın suçunu hepsi birden ödeyeceklerine, adam gibi bi grup kurup müzik yapmaları takdire şayan. Ayrıca da albüm de çok güzel, özellikle ilk single "set me free"[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

green_martian, 14 Temmuz 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
danimarka belediyesi=shit!

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
azmo sağolsun ben de haberdar oldum bu adamlardan ve çok hoşuma gitti, W.A.R. hayranıydım G'n'R sağken ;)
hayatımda gittiğim ilk stadyum konseriydi onlarınki, o zamanki guruptan gelen Duff ve Slash zaten artık tartışmasız iki usta

aynı şekilde sonradan guruba dahil olan Matt ve yine eskiden Guns'da da çaldığını hatırladığım Izzy de çok iyi olmuş, STP dinlememe rağmen Scott'ı bu gurupta olduğu kadar beğenmezdim, çok iyi olmuş bu birleşme yani :)

slither ve fall to pieces'i dinledikten ve kliplerini de indirip izledikten sonra bu gurup olmuş deyip bütün albümü dinledim ve bir anda üstü tozlanmış melodilerin canlandığını hissettim

:tambzap:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ne zamandır dinlemek istiyorum, albümlerini alacağım diyorum bir türlü nasip olmuyor, gerçi biraz da benim tembelliğim ama..

En iyisi Soulseek'i biraz aşındırmak..[signature][hline]Try not! Do ... or do not

Hey you
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand divided we fall
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Eski konuları kurcalayalım :)
Seven bi sevdiği sarkıyı bide elemanı yazsın bölece hem ben baya bi şarkılarını örenirim hemde kim seviyomus görmüş olurum..
Bide Axl'a (GnR) tam olarak noldu onu merak ediyorum , ben ozamanlar ufaktım azcık :)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Sosyal ağlarda paylaş

demo kayıtlarından itibaren dinlemeye başladım. live kayıtlarını falan bulmuştum. hatta angie'yi çalmışlar güzel olmuş. slash gzl bi solo udyurmuş.
axl'a bişi olmadı hala guns n roses diye takılıyo boş boş.
benim favorim slash'tir kesinlikle ama duff ve matt sorum'u da çok severim. scott'ı pek sevmem ama güzel olmuş gene...

loving an alien'ı tavsiye ederim bi de harbi güzel parça...[signature][hline]Alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
Bunun verdiği mutluluk da az değil ki /
Çıkar giderim bu kentten daha olmazsa,
Sensizliğin bir adı olur, bir anlamı olur belki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben düzgün olarak Fall to Pieces şarkısıyla tanıdım. Hatta ilk bilmeyerek "Aa ne kadar Guns'n Roses'a benziyor... Slash gibi yahu?" demiştim, arkadaş da "Salak o Slash zaten" diyerek bana Velvet Revolver'ı tanıtmıştı. Guns'n Roses'a hem benziyor hem de benzemiyor ama ben tuttum.
Bir büyük problem, Contraband albümünü bulmak mümkün değil, Sony ile BMG birleşiyor muymuş neymiş, o mesele bitene kadar albümler yok ortada.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...