Cnn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 arkadaşlar sphere i kurdum[55i] meditation hiç ilerlemiio Gm Stoic olsan bile mana hiç dolmuo onu nerden ayarlıcazz..2. Menuleri spherein içindeki script e atcaz ve nasıl aktif hale getircezz....Acık ve net anlatmrnssnz..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cnn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ewet arakdaşlar KimseYardım etmicekmi bana Lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 sphere.ini içinde, // REGEN1=x // Time in seconds for mana regeneration REGEN1=30 satırlarını bul ve istediğin düzeye göre deneme-yanılma ile değiştirerek istediğin noktaya getir :) başarılar..[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cnn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ben Mesala macrolarımda F1 e bastığımda mana doluoo ama Bi anda dolsun istyom kaç yapmalıyımm Regen1=30 u.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 dedim ye değiştir dene, istediğin gibi olmadığı zaman bir daha değiştir :) tabi bu arada rehash etmeyi unutma :)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cnn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 peki bi soru daha war Animaltamer vendorunun Taming staff ve Shirink Deed satmasını istiyorum nasıl ayarlıcamm..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 eğer taming staff ve shrink deed scriptleri serverında çalışır halde ise, vendor template'lerinin olduğu dosyadan (hangisi sende şu an bilmiyorum toplu script indirdi isen veya kabak sphere kullanıyorsan bu değişiyor tabi) değiştirebilirsin.. orada her vendorun ne sattığı yazıyor, çok basit bir dosya açınca görüceksin, takılırsan detaylı sor :)[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: Cnn, 12 August 2003 17:29 tarihinde demiş ki: arkadaşlar sphere i kurdum[55i] meditation hiç ilerlemiio Gm Stoic olsan bile mana hiç dolmuo onu nerden ayarlıcazz spheretables.scp den burayı bul {Skill 46} DEFNAME=Skill_Meditation KEY=Meditation TITLE=Stoic DELAY=0.3,3.0 STAT_STR=10 STAT_INT=100 STAT_DEX=10 BONUS_STR=5 BONUS_DEX=90 BONUS_INT=5 BONUS_STATS=70 ADV_RATE=10.0,30.0,100.0 VALUES=1,20,80 buradaki DELAY=0.3,3.0 kısmından ayarlıcaksın. bu ideal bir ayardır... 2. sorun için de; sadece ben 7123819312 kere yazdım o sorunun cevabını forumlara hala soruyorsanız yok artık cevap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: TaZmAnYaK, 12 August 2003 20:58 tarihinde demiş ki: buradaki DELAY=0.3,3.0 kısmından ayarlıcaksın. bu ideal bir ayardır... öncelikle arkadaş meditation tuşuna bastığında "ideal" bir hız değil çok yüksek bir hız istemiş anladığım kadarıyla.. said: TaZmAnYaK, 12 August 2003 20:58 tarihinde demiş ki: 2. sorun için de; sadece ben 7123819312 kere yazdım o sorunun cevabını forumlara hala soruyorsanız yok artık cevap.. çık çık çık... angelwing kurallarına uyuyor mu hiç? yardım için burdayız dimi? ppaylaşmak falan filan? neyse yinede yardımların için teşekkür ediyoruz sana... :hmm:[hline]Legbra - The interpreter of gods. Only he can translate peoples prayers and transmit them to the invisible powers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: thelegbra, 12 August 2003 21:01 tarihinde demiş ki: said: TaZmAnYaK, 12 August 2003 20:58 tarihinde demiş ki: buradaki DELAY=0.3,3.0 kısmından ayarlıcaksın. bu ideal bir ayardır... öncelikle arkadaş meditation tuşuna bastığında "ideal" bir hız değil çok yüksek bir hız istemiş anladığım kadarıyla.. çok hızlı o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 said: TheCoder, 12 August 2003 23:28 tarihinde demiş ki: taz cevap verme prim olmasınlar..[hline]Anet Exile http://uo.anet.net.tr codercım biraz araya girme o bizim kanka da biraz aramız nane 2 gündür, ben kazık attım da onun için laf sokuşturuyo, girme araya :lol: [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 12 August 2003 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Sphere_vendor.scp dosyasından vendoru bulup taming staff ve shrink deed scriptinin itemdefini yazarsın olur. Örnek olarak veriim : mesela animal vendor demi i_taming_staff i_shrink_deed bu kadar eklersin olur biter. eğer fiyat ayarlamak istiosan, taming staff ve animal shirink scpsinin içine value=xxx ne kadar yapmak istiosan yaparsın. ama vendor kdv ekler onuda söleim :-D[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cnn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Yaaa sphere_vendor.scp diye bişi yok spheretemp_vend.scp war orda tamer yok yani ben bulamadım ne yazıo Animaltamermi Yoksa Tek Tamer mi yazcak aşalardamı yukarlardamıı..?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 animal trainer arat ordan sell=i_deed_shrink //mesela buy= dasads yazarsan aldıgı itemları belirtmi olursun yani sen "sell" yazdıgında bu itemları kabul eder. satmasını istediklerini "sell=i_item" şeklinde yazcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 başlat>ara>dosya klasör içerdiği metin:animal trainer yaz konum c>sphere>scripts seç arat animal trainer olanların hepsini araştır bulamaman imkansız bulamassan animaltrainer olarak arat[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar