Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 size bişey söölicem inanmıyacaksınız :D orda yazanların hepsini yaptım ama yine çalışmadı ve ilk yazdığım hata mesajı runuo ile ilgili bütün programları çalıştırırken veriyor. Zed yukardaki yazdığım hata mesajına bakıp nasıl düzeltebileceğimi söylersen memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Hmm zor oldugunu duydum ama bilmiyorum :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bilmiyorum runuo hakkında bi bilgim yok. sadece sitenin forumlarına girdim, o yazı direkt karşıma çıktı. aramadım bile.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Eh zaten Microsoft un da kendi programları dışında script yazılan bir Emu. yapması beklenemzdi değilmi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Microsoft yapmıyor hoca zaten. Bu arada sorun işletim sisteminle alakalı olabilir. Bir de .framework yüklediginden emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 runuo mu iyi sphere mü? (tabii ki runuo) :D[hline]ICQ: 4435695 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 25 Şubat 2003 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar