Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bir aralar runuo yu download etmiştim.adamlar habire yeni versiyon çıktı filan diye mail atıp duruyorlar.bu sabahta beta 18 çıkmış diye mail geldi.Bi download edip bakayım dedim hiç denememiştim.Bilgisayarımda .net frameworkta kurulu ama çalışmadı.şöyle bi hata verdi. runuo.exe common language runtime debuging services Application has generated an exception that could not be handled Process id=0xffe8a29f vs vs vs bu hatayı gidermem için ne yapmam lazım? ikincisi runuonun çalışma sistemi nedir,frameworkla bağlantısı nedir? sphere gibi bi ayar yapıcağımız ini dosyası varmı? kısacası bi bilen bana anlatıversin.Sağolun... "Ben tam bilmiyorumda böyleydi sanki" gibi cevaplar gelmezse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 baggio yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Run UO hiç kullanmadım ama sadece şunu biliyorum. Onun scriptleri C++ dilinde yazılıyor...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 hocam sana zahmet bi kurup denermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 download edebilmen için üye olmak zorundasın tabi uzun sürebilir.istersen sana hem runuo yu hemde microsoft.net frameworku yollıyabilirim. İcq:163594288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Bende framework var. Şuan bir işim var. Birazdan denerim...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 oke ben akşam 23 e kadar burdayım.beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 runuo nun dili C# framework de sanırım cs uzantılı fileları acabilmeni falan saglıodu. kısacası C# ortamında calısmanı saglıyor. aslında Visual C++.NET gibi bi compilerın varsa en güseli :) yalnız kullandıgı dil sphere e benzemez. anlamıosanız yanasmayın derim. bir programlama dili falan bilmiosanız da 0 dan C# epey kasıcı bi dil. Direk kafadan classlara falan dalıyo ki, biraz agır gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 scriptlerle bi hatası yokki, runuo nun kendisi açılmıyor anladığım kadarıyla..[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Tabii ki şunu da unutmamak gerek Sphere scripting dediğiniz olay çok kısıtlayıcı, istediğiniz her şeyi gerçekleştiremezsiniz, öte yandan c++ yada visualbasics ile hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz. Gerçekten bir noktaya kadar gelinebilir ancak sonra bakıyorsunuz ki bu iş tag'lerle, morex'lerle, trigger'larla yada 2,3 if diziniyle hallolacak kadar kolay değil.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 hata mesajını yukarıda yazmıştım sizde varsa kurup bakabilirseniz sevinirim.Yoksa icq dan gönderiim dicem ama 10 dakika evvel koptum giremiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 daha geniş olsa bile bu sonuçta herşeyi yapabileceğin anlamına gelmez ki, emulatör sonuçta seni bir türlü kısıtlayacak.. açık kodunu vermiyorlar sanırsamki.. sonuçta yine genelde kullandığın şeyler taglar vs dir. (packettir vs olayları varsa bilmem ama sonuçta onlar bile çok aman aman şeyler değiller)[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 görüşlerinize katılıyorum.gerçekten c++ la epey yol katedilebilir ama runuo da yeni yeni gelişen bi emülatör olduğundan epey eksiği var.Gerçi bana son yolladıkları iki maile baktığımda onlarda geliştiriyorlar hemde hızlı bi şekilde son versiyonda orc bomber bile koymuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bide bunu beyenmemin başka ibi sebebi adamlar yeni veriyonlarında sphere gibi daha çok buglı versiyon vermiyorlar.Buldukları şeyleri fixleyip yeni versiyonu veriyorlar.Misal taming vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 emu bu ne yapabilirsinki şu anda stabil olmadığı için server açılmıyor script konusunda da çok çalışan yok o yüzden bu nedenle sınırlarını zorlayan kişi yokken sınırsız gibi görünebilir aslında sonsuzunda bir sonu vardırki sonsuz diyorsun karışık oldu biraz ama açık sanırım :) run uo için framework yüklü olcak xp w2k nt kullanman daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Ya tabii ki bir noktadan kısıtlanacaksınız, asla "her şeyi" yapamazsınız, bir dili kullanırsanız, bir diğer dildeki özelliklerden feda edersiniz, başka bir dili kullanırsanı başka bir dildeki özellikleri feda etmiş olursunuz. Ama çok daha kapsamlı visualbasics bence, tabii bir o kadar da zor, ben sphere scriptingi 1 haftada öğrenirken visual basics'de aynı sürede anca variables nasıl kullanılıyor tam anlamıyla çözebilmiştim onu da arkadaşım kaç saat kafa patlattı öğretecem diye. Sonuçta anlatmak istediğim şudur, bu ikisini karşılaştırırsak tam olarak bir dil olarak düşünelim, biri türkçe biri fransızca olsun, türkçe ile istediğiniz şeyi anlatıyorsunuz, bu bir gerçek ama zaman zaman ya zorlanıyorsunuz yada bizim çok yaptığımız gibi ingilizceden bir kelime alıp cümleyi tamamlamasında yardımcı oluyorsunuz. Fransızca'da ise çok geniş bir kelime topluluğu olduğundan istediklerinizi çok daha rahatça anlatabiliyorsunuz ama bu demek değil ki Fransızca'da HER istediğini anlatabilirsiniz. Sadece biri daha kolay, eh unutmamak gerekir Fransızca öğrenmek çok daha zor.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 peki bide şööle yapsak biri bana hatanın nasıl giderileceğini ve runuo yu nasıl kurmam gerektiğini ve nasıl çalıştıracağımı detaylı anlatırsa sanırım daha güzel olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 C# yı VB ile kıyaslama bence. C# daha cok karısık bi dil. Yalnız cok yakında sphere i geride bırakacagı kesin. Genelde sphere versiyonları birbirinin üzerine inşa edilmekten ziyade, habire küregi topraga vurup bastan baslıolar. Onca zamandır bi yere gelememelerinin nedeni de bu zaten. Runuo eskibi cok daha verimli ve organizasyon icinde calısıyor. Oldukca da ciddi bir ön plandan sonra runuo yu hazırladıkları kesin. Zaten cektiginizde siz de görürsünüz ne kadar sistematik bir şekilde yazılmıs oldugunu.. Ancak dedigim gibi C# bilmiosanız, bas agrısından fazla bişey vermez size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 cedaycım sphere in her versionunda o olay olmuyor mesela bir version çıktı sonra eğer hata yoksa üzerine ekleme yapıyorlar yapıyorlar yapıyorlar tıkandıkları noktada yeniden yazıyorlar yada public teste açmadıkları versionlarda buldukları bugları fixliyorlar ne zaman istedikleri şekle girerse o zaman yayınlıyorlar sence mantıklı mı 0dan yapmak her seferinde :) düşün yayınlanmayan test versionlarla birlikte ne kadar version var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 abi işte 99bilmem kac küsürden sonra l mi ne işte, komple syntax deişti..ne yapıolar ne ediolar belli deil :) syntax deişikliklerinde ben şey görmüştüm de epey güldüm mesela: 55i QVAL syntaxi=> ? true : false> sphere devi bu ne sacma syntax, bunu bi dahaki versiona değiştircem demişti, değiştirdi de :) ,true,false yaptı zannedersem.. oysa bu bütün programlama dillerinde kullanılan bir conditional if türü :) adamlar l den sonra daha düzgün bi syntaxa gectiler ancak bürüsürü bug yarattılar. sanırım menace fazla zaman ayıramıyor, digerleri de eline yüzüne bulastırıyor işleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Açıkçası bence Sphere Dev Team hiç ileri görüşlü davranmamış. Yaratacakları olaya o kadar heveslenmişler ki, "sonra ki versiona düzeltiriz yow" edasına bug'ları bir kenara itmişler. Ancak şimdi görüyorlar ki o bugların bazılarını repair etmek için işin temelini değiştirmeliler. Eh akılsız başın cezasını klavye kullanan elleri çekiyor.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 menace baskın olduğu zaman daha iyi şeyler ortaya koyuyorlar zaten :) yeni syntax çok kötü hemde acaip yani bir kaç yıl geri bile gittiler diyebilirm en azından eskiden 400 kişi max oynarken şimdi 200-250 kadar kesin kaldırmıyor 150 fln max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 YAV BİRİDE ŞUNUN NASIL ÇALIŞTIRILDIĞINI SÖYLESİN.C++ BİLMEM SADECE Bİ AÇIP GİREYİM NEDİR NE DEĞİLDİR Bİ BAKAYIM DEDİM.bİLEN VARSA ALLAH RIZASI İÇİN SÖÖLESİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 burda anlatmışlar.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 İşte genel yönetici farkı :D teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar