tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: crimS0n, 25 Kasım 2005 19:16 tarihinde demiş ki: gazete okurum diosn milan maçını izlerim diorum[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 izlediysen bilirsin bi necati bi hakan sukur bi hasan kabze vs shevchenko deil o yuzden sen hayallerinle yaşamaya dewam et.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 saçma sapan konuşmayın o zaman siz milanla bi daha oynayana kadar ya da barcelona vs kimse sizi bi daha 4 leyemeyecek ya da yenemeyecek öyle mi bırakın bu işleri ya kendinizi avutun anca necati hakan o muymuş bu muymuş kupa maçından sonra da böyle mi düşünüodun[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 niye onlar 4 çekmiyor mu ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gs-fb maçında sahada bi kişi var 4 çekebilcek oda anelka.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 @Tony futbolu bildigin kadar konuş. Milan maçını izleyipte böle böle yaparsak yeneriz diyosan sen ilk bi hava alıp geliceksin. 6 yabancı sınırı olan bir lig.Milan maçında 3 yabancı yok.Bunlar oyunun kilit isimleri denilicek nitelikte oyuncular. Aurelio,Alex,Luciano Sen Hakan Şükür le Seva yı bir tutup Kakaylada Necatiyi bir tutarsan sana Zeki Müren'den - Rüyalarda Bulusuruz adlı sarkıyı dinlemeni tavsiye ediyorum. Milan'nın deplasman oyun anlayışı bellidir ( Her İtalyan takımında oldugu gibi ) Bakarsın adamlara - büyük maçlardan bahsediyorum - sahada uyurlar.Kimse takımın top oynadıgını falan görmez.Ama bir kontra 2 pasta gol..Sonra tekrar çekil deligine..Hop 2 pas tekrar gol.O yüzde Italyan futboluna kontra üzerine kurulu futbol diyoruz. O yüzden Savunmasında pas ve hızlı top çıkarma özellikleri olan futbolcular barındırıyolar.. Hakan Şükür üzerine kurulu abes top şişirme oyununu sürdürdügü taktirde ikinci bir Fenerbahce - Milan maçı izlicez.. Ama bu sefer rolleri degişiyoruz siz bizim yerimize geciceksiniz biz milan olucaz..Şişirilen her alakasız top savunmamızdan kurucuya gecicek kurucudan Anelkaya ordan kaleyi gördügü an şut.Bu böle sürüp gidicek.. Dedigim gibi kendi takımını Milanla karsılastırıp böle basit düz mantık kurmaya calısıyosan. Rüyalarda bulusuruz bu şarkıyla kavusuruz...[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sen milan maçında 90 dakika boyunca Maldininin saçındakı beyazları say, sonra gel galatasaraya 4 at. anelka hiçbirşey yapamaz. pardon yapmaz :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 servet e bahane bulmayın, milandan orda 3 tane yerken Luciano mu vardı Servet mi?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sen ne dersin arkadaş yaa... Üstte yazdıgımı oku ona göre konuş. Eger o sekilde oyun tarzını sürdürürse sonuç bu sekilde olucak bence diyorum. Biliyosan konuş bilmiyosan sus.Varsa fikrin yaz okuyalım degerlendirelim.Böle örnekler vererek ortamı germe. Sokak agzı yapma yani futbol konuş. [Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Kasım 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 3 tane asımız yoktu diyorsun, vardıda ne oldu diyorum. anlıyormu burayı beynin.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 futbolu bidliğin kadar konuş? o zaman sen buralara pek uğrama benden sana tavsiye shevayla hakanın bir olmadığını herkes biliyor tamam da sonuç? yani öyle diye şimdi gs feneri yenemeyecek mi ya da geçtim gs ı başka bi takım feneri yeneyemeyecek mi ona buna bok atacağına ne yazdığımı ne demek istediğimi bi anla sonra gel konuş cevabını al git ve uyu.[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Spastik_Serce, 25 Kasım 2005 21:09 tarihinde demiş ki: 3 tane asımız yoktu diyorsun, vardıda ne oldu diyorum. anlıyormu burayı beynin. 3 tane as oldugu maç 87 dakika 0 dı maç. Son 3 dakika 1 gol yedik ve ardından afalladık 2.gol geldi. Bilmedigin belli konuşmanın anlamı yok..Elinde çekirdek sokakta mikrofon uzatılmış halk adamı rolüne devam edebilirsin.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 25 Kasım 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bence sadece Milan, Milan gibi oynadığı için yenildi FB.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: O yüzden Savunmasında pas ve hızlı top çıkarma özellikleri olan futbolcular barındırıyolar.. said: Fenerbahce - Milan maçı izlicez.. Ama bu sefer rolleri degişiyoruz siz bizim yerimize geciceksiniz biz milan olucaz.. uygun smiley bulamıyorum bu cümlelere.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 daha fazla tartışmaya gerek yok sen futbolu çok iyi biliyosun belli hayatında sana başarılar dilerim aman sen halk adamı olma neme lazım...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Alıntı yaptıgın cümleler belli bir sebep-sonuc ilişkisine baglı. Şu şu olursa biz milanın yerine gecicez bu maç diyorum.. sen sebepleri kesip sonuc cümlesini yazıyosun.. Laf atıcam diye komik ve luzumsuz hale geliyosun. Bana futbol konuş arkadaşım.Bırakalım şimdi bu kişisel tartışma ve kavgaları. Sen devam edebilirsin sokak agzına.. Futbol konusursan futbol olarak cevap vericem sana.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 açık ve net, konuyu başka yerlere çekip üste çıkmaya çalışma. bunlar takımında varmı diyorum. sonra gelip futbol bilgisinden bahsediyorsun. fenerin Savunmasında pas ve hızlı top çıkarma özellikleri olan futbolcular kimler?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 şimdi ben mi yanlış anladım ya da okudum sen geldin laf attın karşılık görünce mahalle ağzı falandı filandı demeye başladın benim kimseyle kişisel bi problemim olamaz herkesin kendisine göre bi futbol bilgisi vardır emin ol sağa sola bulaşan ona buna laf atan oturduğu yerden ahkam kesen insanlar genelde futboldan anlamayan boş konuşan insanlardır üzerine alın ya da alınma beni bağlamaz bu futbol konuşmak istiyorsan zeki mürendi oydu buydu laflarını bırakacaksın öyle geleceksin ki ben de sana futbolla cevap vereyim[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 maç başlayana kadar bu konunun kilitlenmesinin talep ediyorum boşuna tartışma oluyo[signature][hline]gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: tony_montana, 25 Kasım 2005 18:49 tarihinde demiş ki: fenerin defansı ile orta sahasının arasına girersen iş bitmiştir... Genellemiş burda arkadaş. Diyo ki bizim takımımızda aynı sekilde Fenerbahce defasının ve orta sahasının arasına girerse işi bitiririz.. Orta saha üstünlügünü Aurelio,Api,Serkan gibi savunma özelligi yüksek oyuncularımız oldugu için elimizde tutucagımızı düşünüyorum.Ortasahayı rahat kontrol edemeyen Galatasaray uzun top yapıp adam düşürmeye calısıcak.Hakan'nın klasik zıplayışları saga sola pas bırakışlarını izlicez diyebilirim.Bu dakkadan sonra gerisi savunmaya kalıyor.Luciano gereksiz hatalar yapmadan topları iyi kesip orta alana ulaştırırsa tek pasla cabuk görürüz g.s kalesini diyorum. Biz g.s yenersek kontra oyun sayesinde yeneriz gibime geliyor. Ev sahibi olmanın avantajını kullanıcak g.s. İlk dakikalarda yüklen yüklen sallı sollu gelmeye calısıcaklar. Orta sahayı cabuk sobeliyen maça %90 hakim olur diyorum. Ve bu konuda da Orta saha ya güveniyorum.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Spastik_Serce, 25 Kasım 2005 21:19 tarihinde demiş ki: açık ve net, konuyu başka yerlere çekip üste çıkmaya çalışma. bunlar takımında varmı diyorum. sonra gelip futbol bilgisinden bahsediyorsun. fenerin Savunmasında pas ve hızlı top çıkarma özellikleri olan futbolcular kimler? Umit Ozat , Serkan Balcı , Aurelio (yakın oynarsa)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 şimdi oldu gs rize maçındaki şablonla maça çıkacaktır orta sahayı kalablık tutacak ve defansıyla orta sahanın arasında saidouyu köprü gibi kullanarak burada güvenliği sağlayacaktır bunu fenerde yapacaktır maharet orta alanla forvetlerde zaten bunun yanısıra ergün ya da ilic rizedeki gibi saidounun yardımına gelerek yükü haffileteceklerdir hasan şaş ve ümit özat karşılaşmasının ise çok zevkli geçeceği malum gs nin zengin forvet hattı da maça etki edecektir bekler gene orhan ve cihana emanet olacaktır fb cephesine gelecek olursak fb maçın genelinde defans yapıp anelka tuncay yozgatlı gibi oyuncularla kontraya çıkmayı amaçlayıp gs i vurmaya çalışacaktır saidou-appiah kapışmasından galip gelen taraf maçı alır apiiahın geldiği günden beri olduğu gibi aurelionun daha çok hücuma çıkması ile aurelio bir virtüöz oyuncu görevi üstlenecek tabi bu alex in oynayıp oynamayacağına da bağlı muhtemelen ne kadar başarılı olacağı tartışılır sonuç olarak gs baskılı bir oyunla kalabalık bir orta sahayla ve etkili forvetleriyle galibiyete yakın taraf bana göre...[signature][hline]1905 [Bu mesaj tony_montana tarafından 25 Kasım 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 necati, hakan falan serveti geçemez ki? ne bu heyecan ehehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Fistan, 25 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki: necati, hakan falan serveti geçemez ki? ne bu heyecan ehehe. heheh görücez bakalım![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Fistan, 25 Kasım 2005 22:12 tarihinde demiş ki: necati, hakan falan serveti geçemez ki? ne bu heyecan ehehe. ahuahah :D[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar