pepecura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben diyorum inanmıyorsunuz dün akşam 4 oldu pazar akşamı 5 olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 5 olur veya olmaz o kadar onemli degil ama yenecegiz bu kesin bisey ama keske milandan 4 yemeselerdi hatta yenselerdi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abi kesin bişeyse niye maç yapıyo bu adamlar?[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bence milan maci ardindan FB-Gs macinin ard arda gelmesi fener icin cok büyük bi avantaj die düşünüyorum cok sansli fikstür avantaji olmasi ve bunu en iyi sekilde degerlendirmesi FB camiasi olarak cok büyük bi sans olarak görüyorum cunkuuuuuuu fenerin en zor zamanlarinda yarayan kanalarini sarmasi pek cok görüldügü gibi buda öyle olacagini düşünüorum tahmin olarakta 3-1 fener alir diorum:)[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaveTroll1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Fenerbahçe alır 1-0 2-0 3-0 farketmez ama alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 3-0 olsun cımbomuzum olsun :D[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yello1907 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 varyaa Allah gs nın yardımcısı olsuun dıyorumm ahanda noktayıda koyyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hakeden kazansin.basarilar fenerim[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 [spo1=Resim][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet![Bu mesaj Mavi tarafından 25 Kasım 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 fenerliler ümit özat'ın gs'liler de hakan suker'in oynamaması için dua ediyoodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ayağı kopana dek hakan şükür![signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 daha once sami yen de olan maçlara kucuk bi supheyle yaklasırdım ama bu maç oyle degil.buyuk bi aksilik olmadıgı surece rahat galibiyet alırız hasan kabze ve sabri 2lisinden korkmuyo degilim asdfsas[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Galatasaray tabiki fenerbahçeyi yenicek. Ümit Karan da bi 4 çeker.Defans zaten hallaç pamuğu servet gsın önemli silahı olur bu maçta.Oynamasada önemli olmaz bence. Fener Gs yenilir Daum gider.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 forza galatasaray[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yine taraftar bulmuş GS :) Sempatik geliyor tabi herkese...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yok yok o haysiyetsizlikten[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 serveti şevçenkoyu kovalarken gördüm ya gs kesin alır[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 onlar bayrak şov yapcaana ilk once adam akıllı stad yapsınlar adamlar 200 kişilk trübün için açılış yapıolar ben dedim bunlar heralde cumhur başkanını da getirtmişlerdir fln ....heralde biz kadıkoye takvie bi trübün yaptırsak şenlik war die bizim oraya akın etcekler...[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 pazar sami yen de goruşmek uzere[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 sadece parası var diye[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: bLackcha0s, 25 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Galatasaray tabiki fenerbahçeyi yenicek. Ümit Karan da bi 4 çeker.Defans zaten hallaç pamuğu servet gsın önemli silahı olur bu maçta.Oynamasada önemli olmaz bence. Fener Gs yenilir Daum gider. of saglam sıkmış[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 fenerin defansı ile orta sahasının arasına girersen iş bitmiştir...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gazete okurum diosn[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 izleyemicem ama gs alır bi aksilik olmazsa aman dağlara taşlara nazar değmesin:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 inanamıyorum kendime ya 2 bilet için 140 bayıldık =)[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar