Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 licez diye klasik bi tabier kullaniim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
alex iyileşmesse berabere kalır veya yeniliriz, aleks iyileşirse kesin yeneriz, aurelio da kötü gününde olursa yine fark olur

çok ciddiim

[Bu mesaj DoruK tarafından 23 Kasım 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
FB'de ruh göremiyorum o GS'yi tekrar büyük bir hırsla yenecek ruh yok...hedef Avrupa'ydı o da kaçtı şimdi karşılarında kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Galatasaray var...Kafa olarak FB bu maça asla hazır olamayacağı için Alex,Anelka bireysel bişeyler yapamazsa GS için kolay bir galibiyet olur..Fark beklenemez tabiki şu durumda ama :)[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Mesaj tarihi:
bullet o gs yi yenecek ruh derken büyük ihtimalle jonson un golüyle 1-0 olan maçı kastediyorsun zaten o maçta gs tek kale oynadı ama sonuçta yenildi fb de herhangi bi hırs falan yoktu yani sadece şans ve vedatın kalçası vardı...[signature][hline]1905
Mesaj tarihi:
Gs maçı çok farklı olucak. Herzman öyle olmuştur. Milan maçı unutulur ve gs a odaklanılır.. Umarım galibiyetle döneriz..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
bence fener samiyenden çıkamazzzzz :) ....[signature][hline]1-) Bir
2-) İki

Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)
mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim
Mesaj tarihi:
said:
DoruK, 23 Kasım 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
alex iyileşmesse berabere kalır veya yeniliriz, aleks iyileşirse kesin yeneriz, aurelio da kötü gününde olursa yine fark olur

çok ciddiim
[Bu mesaj DoruK tarafından 23 Kasım 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]

aleks ne zaman büyük maçlarda iyi oynadı da o oynarsa kesin yeneriz diyebiliyorsun.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Mesaj tarihi:
Fb bu milan macında bile aklı Gs deydi.Halbuki Gs'ye yenilse bile hiç bişe kaybetmiycek.fener gs düşmanlıgını bir yere bırakıp şu milan maçına odaklansaydı keşke.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Mesaj tarihi:
vieri girmeseydi bence 5 olurdu, gilardinho çok çabalıyordu. deniz ve kemal in dünya takımında işi ne?

alex in tek +sı duran toplar bence.

[Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 24 Kasım 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daum tek forvet oynatıp aynı zmanda ofansif oynayın taktiğini verirse, 4 tane de gs dan yemeniz hiç te garip olmaz.
kısaca yeneceğiz. 3 -0 olsun.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
tabi tabi...milan feneri schevsenkoyla,vieriyle,seedorfla vs. yendi necatiyle,hakan şükürle olmaz bu işler :)

şevşenkoyuda yannış yazdım galba :P[signature][hline]ShuFuccK, 13 Kasım 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ztn her birine 1000 er dolar verebilen bi erkekse mali durumu iyi demektir.büyük memeliyi seçmesi gayet doğal bence.çok parası olan bi adam paralarını kızın memelerinin arasını saklayabilir.gayet doğru bi seçim:)
Mesaj tarihi:
said:
h1v, 24 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
necatiyle,hakan şükürle olmaz bu işler :)

necati ve hakan???
size en fazla gol atan gs oyuncularının başında geliyor hakan şükür
necatiyi ise kupadan ve ligden hatırlarsın ha bi de ümit karan var tabi...[signature][hline]1905
  • Yeni Oluştur...