tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ali şen macı fb kazanamaz dedi o herif tutduruyo walla bence ali samıyende yenilmez gs[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 derbilerde kazım kanat ı baz alırım ben , ne diyorsa tutuyor[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ikiside aptal malum oluyo =P[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :D Hong Konglu arkadaşa pazar gs-fb maçı var dedim. işte yorum.. işte dünya derbisi olduğunun kanıtı :D[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eheh kırmıyalım hong kong lu kardeşimizi again 6-0 o zaman :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eheuhe herkeş öğrenmiş :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Nedense 5-1 6-0 kadar yankı yaratmadı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 5-1 biş deil 6-0 da ne gol atabilmiş karşı takım neden fark 4 yerine 6 olmuş (:[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 5-1 etki yarattı aslında GS cephesinde, nasıl FB'li fanatikler 6S diyosa GS'li fanatiklerde F5 diyolar kendi forumlarında. Genel kamuoyunda yeterince etki yaratmamasının sebebi de bence Kupa'nın hemen ardından FB'nin şampiyonluğu kazanmış olması, haliyle GS'liler 5, 5, 5 diye göğsünü gere gere gezemedi hatta futbol muhabbetini kestiler. Çünkü her 5 dediklerinde karşılarına 100. yılda şampyion olmuş ezeli rakip portresini koydular. 6-0 olayında ise ligin daha başları sayılırdı konuşacak çok zaman vardı. Eğer o da sezonun sonlarına doğru olsaydı eminim bu kadar büyümezdi. Çocuk gibi her olayda her maçta 6-0 konusunun açılması hem takımda stress yaratıyor, hem de taraftar olarak vizyonumuuzun istanbul il sınırlarıyla sınırlı olduğunu gösteriyor.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 6>5 şampiyonluk>türkiye kupası[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya şu karşılaştırmayı yapmayın artık yeter. al o zaman. uefa>süper kupa>şampiyonluk[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Absolut, 22 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Nedense 5-1 6-0 kadar yankı yaratmadı. Biz abartmadık olayı çünkü. Ama Fenerliler her çıkmazda akıllarına 6-0'dan başka birşey getiremiyor. Arkasından biri 7-0 diyor. Sonra başlıyor UEFA, Süper kupa muhabbeti. Ondan sonra biz onu bunu aldık siz şunu bunu aç bıraktınız. Uzayıp gidiyo gereksiz karsılastırmalar.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o deil de ilginç olan o sezonun önceki sezonu da milan inter i 6-0 yenmişti. manchester arsenal (derbi olmasa da) yine öyle farklı bitmişti 5-1 mi ne o sezon yine. o ara denk gelmişti hep büyük maçlarda farklı skorlar yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: toggie, 22 Kasım 2005 18:18 tarihinde demiş ki: ya şu karşılaştırmayı yapmayın artık yeter. al o zaman. uefa>süper kupa>şampiyonluk gelecek>geçmiş[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 konuşmaya bile değmez feneri her türlü yences..[signature][hline]Np-17k job-kasar hood(archer) clan-yok(cypher) name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 3 yıl önce = geçmiş = 5 yıl önce[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 @RayCharles anlamadın onu sen :) fenerbahçenin geleceği var , galatasarayın geçmişi...[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Fistan, 22 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki: @RayCharles anlamadın onu sen :) fenerbahçenin geleceği var , galatasarayın geçmişi... sadece "yakın geçmiş"i diyelim. 59dan öncesi katılmıyor ya :D[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 he ok o zaman :-) aslında gsli değilim ama ne bilim yanlış görünce düzeltesim geldi ehehe[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 neyi yanlış gördün? :D gelecek>geçmiş ? hangisi büyük sence?[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yok yanlış anladım işte[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 galatasaray kazanır fenerbahce de milan hezimetinden sonra ikinci şoku yaşar ve ligin alt sıralarına doğru düşüşe geçer . eğer tam tersi olur fb gs yi yenerse açık ara şampiyon olur .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Gelecekte yaşayacağın başarıya göre değişir büyüklüğü. Kaç senedir transferdi şuydu buydu para yatırıyosunuz ama avrupa'da hala sıfırsınız. Ne zaman ki UEFA kupasını kaldırdınız GS'nin başarısına ulaştınız derim. Olay gelecek/geçmiş olayı değil. Başarı ve başarısızlık olayı. Her dakika zaman geçiyo zaten durduramazsın. Eninde sonunda senin yaşadığın başarının üzerinden de 5 sene geçicek.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 eger fenerbahce milanı yene yada berabere kalırsa bu macı kesin kaybeder.olası sonuclar 1-0 2-0 ama fener milana yenilirse feneri bu macta daha sanslı gorurum.olası sonuclar 1-2 0-1 mac sonunda 3 puanı fener alırsa sampiyonluk yolunda atılmıs dev bir adım olur. ama tersi olurda gs kazanırsa sampiyonluk yarısı daha da kızısır.[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 her şekilde feneri yeneriz diyorum.galatasaray kümede olsaydı da yine yenerdik.ha diyelim fener kümede şükrü saraçoğluna gittik..fener alır..derbinin havası farklı oluyo. fakat real madrid-barça olayı da gözümü korkuttu..o maçta da her şekil madrid alır diyordum 3 yedi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar