Prophecy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Arkadaslar Oyuna Yeni Basladim Elinşzde para edebilececk olan ivir zivir ve item varsa yardim eli uzatin su garibe :Pp[hline]L.E.Q.U.I.E.R.A.: Lifelike Electronic Quadruplet Used for Intensive Exploration and Rational Assassination Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2003 karakter adı olmadan kimse bişi yapamaz[hline]Öyle İmzaları İstemiyoruz burada.... [Bu Imza Kimliği Belirsiz Bir Admin tarafından 10 Ocak 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 ee char adı ne?[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelastmage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Char adini soyle yollayalim[hline]www.thelastmage.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ;) Lethe Sen Yolladın zaten ama Haberin yok Thelastmage saolasin simdilik ihtiyacim kalmadi yardim etmeye calistiginiz icin saolun :)[hline]Amele Olmak Hassasiyet Ister.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Oyuna yeni başlamış birine yapılacak en büyük yardım, yardım yapmamaktır...[hline]-Gene geldi trip atmaya ya... pfff -Trip atmaya değil, lafa atmaya geldim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samet Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Helalsin karpuz....[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.