Cafein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Matama, o problem arabanın fırlama anı bitene kadar, yoksa yola öyle bir aşkla sarılıyor ki tutana aşkolsun, ben hayatımda bizim Volvo ile bir kere spin attım, onda da önümüzde yol gösteren jandarma Land Rover'ı kayarak yol dışına fırladı, biz olduğumuz yerde 2 tam bir de çeyrek kadar tur dönerek kurtardık paçayı, yerde öyle bir buz vardı. Onun dışında arabanın kıçını şöyle bir savurduğunu bile hatırlamam. 306 ile 50km/h ile kasarak döndüğüm yerleri de Volvoyla hızımın farkında olmayarak (ve büyük ayılıkla afedersiniz, alışmışım yüksek ve savrulan arabaya) 90la döndüğümü bilirim. T4ler kalkış anında biraz fazla şevkle olaya girdiği için bir an bir hantallık sonra da ilk fırlama anıyla beraber 1-2 saniye arası süren bir komple kontrol kaybı oluyor. Bu açıdan yeniyetme bir insana özellikle yoğun trafikte hiç önermeyeceğim bir araba. Dizginlemeyi öğrendikten sonra oldukça keyif verici ama başlarda altınızda gemi azıya almış bir at olduğu hissini uyandırabilir.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Şöförlük işte o anlarda belli olur zaten kaybetmeyecen kontrolü dana gibi gaza basıp hehehe. Hanım koş tuz getir yaralarına basıcam Volvocuların hehehe. T4 ile 1 kere kapışma fırsatım oldu ama kuzeninki değildi. Polatlıdaki ışıklarda yanyana durduk ve yeşille kalktık. Direk öne geçtim ondan sonra 220 ye kadar 1 araba farkla öndeydim ki yavaşlamamız gerekti. Daha devam etseydik geçerdi herhalde ama 220ye kadar geçemedi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 arabam olmadıgı ıcın bısıkletımle zamanında 50 yapmısımdır :P[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 abi adam bana benim arabami ogretiyor:) olm ben o arabayi yaladim yuttun:) ama ne yazikki benzinden birde sanki rusyada komunist zamani yapilmis ic designindan biktim. Birde yedigi benzinden:) said: Cafein, 12 Kasım 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Matama, o problem arabanın fırlama anı bitene kadar, yoksa yola öyle bir aşkla sarılıyor ki tutana aşkolsun, ben hayatımda bizim Volvo ile bir kere spin attım, onda da önümüzde yol gösteren jandarma Land Rover'ı kayarak yol dışına fırladı, biz olduğumuz yerde 2 tam bir de çeyrek kadar tur dönerek kurtardık paçayı, yerde öyle bir buz vardı. Onun dışında arabanın kıçını şöyle bir savurduğunu bile hatırlamam. 306 ile 50km/h ile kasarak döndüğüm yerleri de Volvoyla hızımın farkında olmayarak (ve büyük ayılıkla afedersiniz, alışmışım yüksek ve savrulan arabaya) 90la döndüğümü bilirim. T4ler kalkış anında biraz fazla şevkle olaya girdiği için bir an bir hantallık sonra da ilk fırlama anıyla beraber 1-2 saniye arası süren bir komple kontrol kaybı oluyor. Bu açıdan yeniyetme bir insana özellikle yoğun trafikte hiç önermeyeceğim bir araba. Dizginlemeyi öğrendikten sonra oldukça keyif verici ama başlarda altınızda gemi azıya almış bir at olduğu hissini uyandırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 @absolut ya modifiyeni bilmemde passat la T4 karsilastirilmaz abi. Hos ben 250 beygirlik T4 te biliyorum. Chip le falan cok kolay oluyor, 20-25lt/100km benzin hediyesi. Acaba su yeni s40 T5ler nasil deneme sansi olmus olan? Kasa daha kucuk , hafif motor daha guclu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: matama, 12 Kasım 2005 04:15 tarihinde demiş ki: abi adam bana benim arabami ogretiyor:) olm ben o arabayi yaladim yuttun:) ama ne yazikki benzinden birde sanki rusyada komunist zamani yapilmis ic designindan biktim. Birde yedigi benzinden:) Aman abi haşa, benden iyi biliyorsundur. Zaten araba benim olmadığı için senin kadar tecrübe nerdeee.... Ben 306dan inip Volvo'ya binince bunları yaşadım ama( eşekten inip ata binmek mi desek?), o kalkıştaki tepişme huyu beni başta özellikle korkutuyordu. Normal, halim selim bir 306 ile 130km/h ve üstü hızlarda gezindikten sonra Volvo'ya binersen benim gibi hayranı olup böyle konuşursun :D Dizayn Rus tipi.... ıhhıınhn 306ya binmedin mi abi naptın :) Edit: Abso, sen artık babaX2 pati olduğun için yavaş yavaş, sarsmadan, sağdan sağdan gidip arabada "BABY ON BOARD" taşıman lazım, yok öyle yaraya tuz falan, bak söylerim hanıma. [signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. [Bu mesaj Cafein tarafından 12 Kasım 2005 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 selam, volvo önden çekişli mi? saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sonuçta benim passata yaptıgımın fabrikada yapılmışı Volvo 2.0 T4. Yani 2.0 T ile 2.0 T4 un farkı turbo basıncı sadece. Benim araba ile normal passat 1.8tnin farkı da aynı o yuzden çekişirim baya gibime geliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 evet onden cekisli paramecium Abso yanlis biliyorsam duzelt ayni motor a6 1.8t dede var Audi tt 1.8t dede Yani sunu soyliyim bende a6 1.8t var ve inanilmaz fark var iki araba arasinda. Tabi a6 nin agirligi vesaire ama fark cok hissediyorsun yani. Cafein abi ben hala o range rover a para veren baba sana nasil bir audi TT almaz diye dusnuyorum:) Ulan okulda hocayi falan mi yaktin oyle bir kotuluk mu yaptinki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HedeHude Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Ankara Cinnah yokuşunda 180 yaptık. gece 4 gibi felandı heralde..[signature][hline] Gelecek senin olsun.Ben güzel geçmişimi istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Lamborghini Gallardo ile milano-siena otobanında kökledim 317km/h hızı gördüm ibrede annem uyandırdı kalk elektrik faturasını yatır diye.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Hardter, 12 Kasım 2005 03:40 tarihinde demiş ki: arabam olmadıgı ıcın bısıkletımle zamanında 50 yapmısımdır :P Bisiklette hız rekortmenimiz Halfmumi'dir. En son açtığı konuda 75.2sini göstermişti. :) Edirne-İstanbul otobanında 195+ ile yarım saat kadar yolculuk yaptırdım bizimkilere. O gün herkez iyi niyetli idi. Hep yol verdiler bana. Yol bile istemedim. Hiç fren ihtiyacı duymadım. Peki neden yarım saat diye sorarsanız, aslında ben daha devam ederdim lakin 30. dakikada valideden çıkışı kaçırdığımın haberini aldım. O gün 3 şey öğrendim. 1. hız dediğin araba gibi arabada yapılır. Benim kızın o taraklarda bezi yok. O hızda giderken sol dikiz aynası öyle bir sallanıyordu ki Zekeriya Beyaz hoca 5-10 dakika baksa gözlerindeki sorun giderdi. 2. Eğer bir yere ilk defa gidiyorsan hız yapmak kadar salakça bir iş yok, zira çıkışı kaçırıp varış saatinizi geciktiriyorsunuz. 3. Eğer varacağınız yer tahtalı köy ise ilk 2 madde geçersizdir. ps: Evet madde bağımlısıyım.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Daniel, 01 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: selcuk otobanında 1000 RR da iki kişi kullanan abim arkada ben 276 görmüştük hayabusada 2 kişi 290 gördük oha iki kişi binip 290 yaptınız tabi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hız düz yolda yapılmalı yani max hız için diyorum. Çünkü viraj vsya yoldaki hatalar max hız sırasında çok sakat olabilir. Benim araba ile düz yolda sorunsuz tokatladığım TTx4 virajda şöför burnunu karıştırken geçmişti beni :) Ben o sırada bildiğim 3 duayı hatırlamaya çalışıyordum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, hahahaha bunu hiç unutmayacağım :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Abi ben kullandim TT arkadasimin arabasi duz yolda da gecmen zor bence 225hp idi benim kullandigim belki sen 180ligi tokatlamissindir.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Motor'la 110 yaptım..[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşın arkasında motorla 230 görmüşptük ama acaip tırsmıştım yani füyyyy diye uçup gidicem sanmıştım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, iki tekere ancak motorsuzsa binerim :) mümkünse 4 teker olsun ve hatta quattro olsun ;) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mercedes S500 le 240 yaptım.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbunya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 anadolun 130 yaptıgını gördüm (vallahi içinde idim hatta açılmasın diye sağ kapıyı tutuyordum). hyundai elantra ile sabanciuniv yolunda (istanbul tem) 180 civarına çıkabiliyiorum rekorum bayrampaşa-sabiha gökçen yolunda 195 (o araçla o kadar gidiliyor) biraz hızlı gittiğimden biraz da aracı bağırttırmaktan benzin ortalamam 13 lt/100 civarı seyrediyor daima. not: artık uslandım (temde birinci şeritte 170 civarı önümdeki arabayı sıkıştırdım ve araba bir anda çekilince önüme gelen kamyon tamponunun üstünden geçtim. halen nasıl ölmedim bilemiyorum ama inanılmaz yusufladım). [Bu mesaj barbunya tarafından 15 Kasım 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 *! dülu lüüp * evet, arkadaşları alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bugün aynı yolda 190 yaptım. Benim araba düz yolda 180max gidiyormuş 6 aydan sonra bunuda test etme fırsatım oldu. =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Patinajcı patiler, trafik cezası konusunda da yazdım ama, TEM'de akşam 20.00den sonra basacaksanız ve hızınız 120+ olacaksa, orta ve sol şeritte giden yeni Renult Megane ve Toyota Corolla araçlara müdahalede bulunmayın, farkederseniz yavaşlayın, siper alın, sinsice yaklaşın. O saatlerde zaten yol kenarlarında devriyeler oluyor, yetmezmiş gibi sinyalizasyon sistemlerini tamamen kapamış ve bazen saçmalık derecesinde sadece parkları açık giden Trafik Polisi araçları oluyor, birine patlamanız çok olası. Özellikle ışıkların yanmadığı kesimlerde yüksek hızda öndekinin ne olduğu belli olmuyor, aman diyeyim. Tongaya düşerseniz de aynen yüzsüzce devam edin, genelde kovalamaya kasmazlar en kötü plakaya ceza gelir, kuzu kuzu yavaşlarsanız zaten aksiyon arayan abiler sizi kenara çeker. Sonra uğraşmayın "Bağlayacam arabayı, alkollü müsün lan genç?" diye.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ehliyet yok ama BMW 3,16 ile 110-120 arası bişi yaptım otobanda...Şehirde basamıoz malum ehliyet yok boku bokuna yemiyek ceza :D[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar