Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En fazla kaç KM hız yaptınız?

Davion

Öne çıkan mesajlar

said:
navyamphs, 02 Kasım 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
Haaa, taam o zaman. Ne renk ? Benim var bide dene, yeşil, o ancak 260 gidiyo, amcamın war bi dene mavi o 270 gidiyo. ama oğlumun bi dene war kırmızı o 300 basıyo.

Siyah.. dalga mı geçiosun anlamadım?[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

Matama S40 T4ün geçememesi lazım, biz babamla denedik her seferinde limitleyici devreye girip gazı kesip arabayı 240-245 aralığında tuttu, 240 üzerine çıkamıyor benim bildiğim. Yokuş aşağı falan da yememesi lazım çünkü direk devir düşürüp fren olayına giriyor, bir de yandan rüzgar yedin mi alalalalalaa....[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cafein, 02 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
Ama bana isterseniz manyak deyin, bence hala alınıp kullanılmaz (Türkiyede yani), benim gibi rahatına düşkün biri için hiç yaramaz...

aynen
babamı 1.6 carisma sını 200 de gördüm çeşme otobanında
annemin 1.6 2003 model otomatik astrasıyla 180 gördük yanlışlıkla:D[140 la fln gidio annem ben dedim şu spormodu nie kullanmıon dedim madem bascan bi bastım vites küçülttü araç birden(bide max 4 vitesli galiba araba)170 e kdr 3. vitesde çıktı(eğer 4 vitesliyse)devir göstergesi 7500 e geliodu vites attı araba o atıştan 2-3 sanie sonra 180 gitti.sonra annem korkuorum dedi spor modunu kapadık gazı kesti:D]
amcamın chrysler 300m i ile 240 gördüm.
ben ise geçen direksiyon kursunda 1.2 palio ile 100 gördüm:D(bu kdr dandik bi araba olamaz)[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sosyal ağlarda paylaş

195 ti sanırım.... çok kısa bir süre ama.

ama en büyük dumurumu adapazarı-kocaeli arasında 160 sabit hızla giderken arkamdan bana göre ÇOK SÜRATLİ gelen arabanın slektörlerini gözümün içinde hissedince yaşadım... sonra arkasından görebildiğim kadarıyla 2.2 litrelik bir vectra olduğunu anladım.. bir önceki kasa...

tahmini 240 falan gidiyordu...[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matama, 03 Kasım 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
ha o geyige gireceksek ben 950km yi gordum. THY ile airbus ile amerikadan donerken tvde 950km yaziyordu. NOrmalde bu kadar hizli gidemezmis ama arkadan ruzgar almisiz neden oymus.

bayır aşağı gidiyomuşsunuz o sırada... bide o uçakların güzelliği yan rüzgarlardan etkilenmiyor pek..[signature][hline]My Space
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

bir de o hızlardan 0km'e inmek var :) işte onu Allah kimseye göstermesin. 175-180km/h arasında ani fren gerektiğinde, gerçekten hayatın nekadar kısa olduğunu ve yaşanmış hayatınızı gözünüzün önüne getiriyorsunuz. saniyeler dakika gibi geliyor.

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Espri yaptin sanirimda. Eger THY nin yurtdisi ucaklarina bindiysen onlarin ekraninda yazar kacla gittigi ucagin. Ben gordugumde bayag sasirmistim. Pilotlar babamin arkadasi, babam surekli kokpite gidip geliyordu ona sordum, ona dedikleri arkadan ruzgar aldik o yuzden hizliyiz. Yani ustu bilmem ben gordugumu soylerim.

said:
tunch, 03 Kasım 2005 09:15 tarihinde demiş ki:
said:
matama, 03 Kasım 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
ha o geyige gireceksek ben 950km yi gordum. THY ile airbus ile amerikadan donerken tvde 950km yaziyordu. NOrmalde bu kadar hizli gidemezmis ama arkadan ruzgar almisiz neden oymus.

bayır aşağı gidiyomuşsunuz o sırada... bide o uçakların güzelliği yan rüzgarlardan etkilenmiyor pek..
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir-Çeşme Otobanı Urla yokuşu...2004 Porsche Cayenne S Turbo ile 266 km/s.Çeşmeye geldiğimizde araba içindekilerin ikisi bayılmak üzereydi.Cihaz "Warning:Top speed" uyarısı ile 46.5 litre/100km gibi ciddi bir sarfiyat gösterdi...
Bir daha böyle bişey yapmam sanıyorum...
Bu arada 6400 "redline" i göremedim hala da görmek istemiyorum.[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10
Audi A6-Paladin-9L-ML9
VW Polo-Buffbot-3L-ML6
Hyundai Tucson-2L-ML3
Volvo S40-4L-ML5

[Bu mesaj Ramocan tarafından 03 Kasım 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vespa-120[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...

[Bu mesaj Malruthion tarafından 04 Kasım 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 03 Kasım 2005 02:23 tarihinde demiş ki:
bende f-117 ile 2450 km gördüm.. babamındı, kaçirdim sabah 4'te, bi dünya turu attım geldim. çok zevkliydi

F-117nin azami hızı 950km civarı. Subsoniktir, yani ses üstü hıza çıkamaz. 2450km gören de zaten topu tüfeği 5 model uçak falan var. Tek aktif görev yapanları da SR-71 (3.5 Mach) bir de Mig-25 (2.5 Mach).

Volvo S40 T4 bizim de 2000 model. Yapmıyor abi o kadar limitleyici kesin var arabada. Anlamadım ben olayı. Şimdi kaçırıp basayım mı napayım :) Hazır annemler yokkene... Yoksa bizimki 2001 miydi yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

Madem herkez yazmis bende yazayim dedim..
Jaguar 4.2 V8 Supercharged(ben degil amcam)=303-305 arasinda degisiyordu(digital olarak 240 kmden sonra aciliyor merak eden arkadaslara ortaklar otomativ yetkili servis numarasini verebilirim)
Bmw X5 4.8is(baska bi amcam)=230 km
Grand Cherokee CRD=220 gostergede 200 km hiz kendm yaptim..
Volkswagen Touareg V10=Kisa bir yolda deneme amacli gece surusu 200 km..
BMW 5.30=Ben,yanimda Raiden,arkada Axl ve 2 arkadasim daha olmak uzere benzinlik istasyonu cikisndan 4-5 km lik bir yolda gece surusu 220 yaptik arkada bir arkadasim bayildi..
Ilk tam olarak arbayla bi yerler gitme manasinda kullandigim arabada yani Peugeot 306 1.8 motordada en fazla 170 km yaptim..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?

[Bu mesaj Genor tarafından 05 Kasım 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben konuya söle yaklasayım...düz yolda basmayla şöförlük olmaz...meraklısı bilir caddebostan-bostancı.....S virajı....oraya yalan olmasın 110-130km arası bi hızla girdiğimi biliyorum.uğraşmayın yanlamadan olmuyo.bu arada sol ayak yapabilen varsa özelden yollasın bişiler..serkan yazıcıyla authodrom da konustum asfalt yolda 30km hızla başla dedi.bence denemeyin araba tahmin ettiğiniz tepkiyi vermiyo..bana 30 la yap diyen adam yarısta ortalama 150km ile yapıyo:D.bu arada kız arkadasıma bostancıda ön camdan neredeyse denizi gösteriyodum..az kalmıştı...meraklı arkadaslara video yollayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlis hatirlamiyorsam 2000 le 2001 arasindaki en buyuk fark. Koltuk isiticisi birinde ayarli birinde ayarsiz(2000) direk kicini yakiyor:)

said:
Cafein, 04 Kasım 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
said:
MeSh, 03 Kasım 2005 02:23 tarihinde demiş ki:
bende f-117 ile 2450 km gördüm.. babamındı, kaçirdim sabah 4'te, bi dünya turu attım geldim. çok zevkliydi

F-117nin azami hızı 950km civarı. Subsoniktir, yani ses üstü hıza çıkamaz. 2450km gören de zaten topu tüfeği 5 model uçak falan var. Tek aktif görev yapanları da SR-71 (3.5 Mach) bir de Mig-25 (2.5 Mach).

Volvo S40 T4 bizim de 2000 model. Yapmıyor abi o kadar limitleyici kesin var arabada. Anlamadım ben olayı. Şimdi kaçırıp basayım mı napayım :) Hazır annemler yokkene... Yoksa bizimki 2001 miydi yahu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...