Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden doymaz insan ?

Kraven

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
gece gece cozuttum galiba alkolde wvar yuksek promilde ama hala ne yaptıgımın farkındayım...
1 yıl 2 aylık bi ilişkim bitti... Sevdim mi aşık mı oldum yoksa hoşlandım yada sadece bir tutkumuydu anlamadım bu gece bitirdi.
Cevremdeki kimse sevmedi onu; ne ailem, ne iş -normal arkadaşlarım ben hariç... Kimse istemedi. Hata yaptım aldattım daha yolun başındayken, ama affedici göründü yada gerçekten affetti. ama herşey ondan sonra başladı. Sahip oldugum herşeyden nefret etmeye başladı ama genede beni sevdigini söylüyordu. İyi bi hayatım wardı, ufak capta ailemin serveti kendi hayatım işim - milli sporcuydum... bir günde terk ettim herşeyimi biraktim 3 hafta sokaklarda yattım, başaka insanların yanında calişmaya başladım, eski arkadaşlarımın yanında kaldım. Borcun "b" harfini bilmezken 27 milyar borca battım. vücudumdan 7 kurşun cıkarıldı. 1 hafta nezarete atıldım sadece birileri canını sıkıyor diye. genede toparladım tam yeni hayatımı yerine oturttum derken. farklı sorunlar sundu ilgisizsin, beni hiç düşünmüyorsun benimle ilgilenmiyorsun. tek nediyse başım belaya girdiginde sıgındıgım bir evdi kaçmak için.
başıma gelecekler önemsiz mi ?? dedigimde tek cevabı banamı sordun oldu... işler iyice koptu bu saatten sonra zaten tabiri caitse koskoca istanbulda tek başıma sıfırdan hiç bişiyim olmadan bi hayat kurmaya calisiyodum. busbutun battim herşeyin içine. Ne yaptıysam doyuramadim. Bu gun oldu yanına gidemedim. Birakin sigara alacak parayi, dilenciye vericek 50o binliram bile yoktu cebimde. Bulamadım , buluşturamadim. Zaten ugruna millete asalak olarak yaşamaya başladım - dilenmeye kadar wardıramadım. Ta biri caitse alışmamış g.tte don durmuyor. Dilenemedim.
Ve sonunda gece son sözünü söyledi; Seni hayatımda istemiyorum artık !
Neler yaşadım, neler yaşattım ? yaşım daha 22 de tabiri caitse ugruna görmedim şey kalmadı... Sigara bagimlisi alkolik biriyken onun ugruna bunlardan vazgeçtim. Param cok ailemle mutluyum diye kıskandı; üzülmesin diye ayrıldım... Milli sporcuydum oynamak istedi beceremedi sinirlendi diye sporu bıraktım; hatta komiktir.. Spor'u bırakınca insan biraz kilo alır dogaldır. Zayıflamazsan terkederim dedi 1.5 ayda 20 kilo verdim..

Herşeyin ödülü terkedilmek midir ?
Niye doymaz insan ??
Yada Lord of the rings de dedigi gibi gerçekten sonsuz bi tamahkarlıgımı vardır insanın ??

Niye yazdın derseniz. Düşünmedim hiç. Hatta ilk defa topic aciyorum pati ailesinde o da budur.
Siz siz olun; kız olun erkek olun; fedakarlık-ödün vermeyin : kâr-ı yok götürüsü cok. Yada onun gibi olun doymasını bilin. Size verilenleri objektif görün. ona göre davranın

Sapıttım galiba iyice ben ama bi arkadaş tavsiyesi olsun benden size...
Okuduysanızda okumadıysanızda teşekkürler, sonuçta kişisel'e yazılan bir hayat tecrubesi.
Mutlu yada MUT'lu olun Her zaman[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki:
Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!!

Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)

[Bu mesaj Kraven tarafından 28 Kasım 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk başta bi göz gezdirim dedim, okudukça bırakamadım. Kitap gibi olmuş. Güzel yazı bi o kadar da acıklı.

Çok kısa ve net bişey söyliim.

Sürekli başkaları istiyor diye kendi hayatını değiştiriyorsan, bu tip acıları yaşamaya mahkum olursun...

Ha neden mi değiştirmemelisin??

Bak, terketmiş işte... Değdi mi yaşadığın sıkıntılara? Yukarıda yazanlara göre pek değmemiş gibi duruyor.

Hayat bu, ilkönce kendi poponu sağlama alıcaksın. Ya ne bilim, bi ilişkide neden kontrolü bu kadar kaybeder insanlar? Umarım kendini toparlayıp düzlüğe çıkarsın. Çıktığın zaman da bu yaşadıklarını, ileride tekrar yapmayacak kadar gözünü açık tutarsın...[signature][hline]The time of my defeat is through
I'm totally going to pwn you
Instead of my fingers i'll use my toes
I'll still play way better than you
Thats what i'll do
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç kimse için kendi hayatından ödün verme,vermişsin bundan sonra kendine çeki düzen vermeye çalışmalısın ve bir daha karşındakinin seni oldugun şekilde kabul etmesini sağlamalısın,gerçekten o seni sevmiş olsaydı zaten senden yaptıgın şeyleri istememiş,onları yapmana engel olmuş olurdu...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 28 Kasım 2005 11:11 tarihinde demiş ki:
gerçekten o seni sevmiş olsaydı zaten senden yaptıgın şeyleri istememiş,onları yapmana engel olmuş olurdu...
[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bir yazı yazmışsın
edebi açıdan bakarsak düşmek istediğim bir not olacak; tabiri cait değil tabiri caizdir doğrusu(sadece bilgilendirmek için yazdım no offence)

kişiselden bakarsak;
bir kız için çok şeyler yapmışsın. ve gördüğün gibi değmiyor işte.. önce her zaman kendini düşüneceksin.. başkalarının mutluğuluyla mutlu olmak yerine, kendi isteklerini gerçekleştirirek mutlu olmalısın. başkasının mutluluğu seni mutlu etmemelimi? tabiki hayır. ama 2.planda olmalı diğerleri. çünkü bu bedende ruhta sen varsın ve ölene kadar yine hep sen olacaksın. demekki öncelikli olarak kendini düşünmelisin.
bir kız uğruna, spordan ve ailenden vazgeçmişsin. sigara ve alkoldende.. tabi sigara ve alkolden vazgeçmen güzel bişey...

şimdi senin yapman gereken bişey var. o da
1. ailene dönmen(eğer hala dönmediysen)
2. spor kariyerine devam etmen
sigara ve alkolede mümkünse başlama..
ama spora mutlaka devam et. hatta kıza nispet yaparcasına.

şunu da unutma ki kaçan kovalanır.. yani sen bir kız için dünyaları vermeye kalkarsan onun da bi yerleri kalkar, daha fazlasını ister. bir nevi naz yapmak gibi bişey bu...

hayat her zaman istenildiği gibi gitmez. gitmiyor işte. olmuyor...

ayrıca şunu da unutma ki mutlu aşk varsa da, mutlu son yoktur..[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yangına korukle gitcem ama:

[spo1=Goodbye My Lover]James Blunt - Goodbye My Lover Lyrics

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer but when I wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.

[/spo][signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

Hmm garip..Tipler standart zaten...Değişen tek şey biraz saf olması kahramanın...Neyse tavsiyeye yönelik yazı madem bir tavsiyede benden asla hayatını başkalarına göre şekillendirme.Hayatta gerekli yaşa geldiğine karar verene dek sadece aileni dinle ondan sonrada bağımsız yaşa....

Fistan film olayına gelincede.Patiden oyuncu bulur çıkartırız senaristimiz var zati ben kamera sorumlusu sen yönetmen paticikdende bikaç pati bi kısa film halinde çeker köşeyi döneriz...(Örnek bu da bir doyumsuzluktur-neye mi dayağa)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

super yazmissin roman gibi..okudukca okuyasim geldi yani..;)

ama gercekten cok uzucu senin icin..gecmis olsun..

bundan sora yapicagin sey hani onun ugruna kimlerle kavgaliysan gidip ozur dilemek..ve yeni bi sayfa acmakk..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

Sosyal ağlarda paylaş

sevmişsin galiba, insan sevdiği için her şeyi yapar bundan daha normal bir şey olamaz. yapmalı da zaten. Ama karşılıksız olduğunu nasıl anlayacaktın ki o seni seviyorum derken ?

Seni gerçekten seven biri bu kadar kötü duruma düşmene müsaade etmezdi sana bi yerde engel olurdu. Bu da bir tecrübe olmuştur senin için. Ayağa kalkacaksın, gerçek dostlarına bu durumu anlatacaksın, özür de dileyeceksin onun için kalbini kırdıklarından.

Yeniden yaşamaya başlayacaksın. Başka türlü olmaz.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkeze tekrardan selam,
Çok güzel şeyler yazmışsınız; tazdıklarımı tekradan okuyup ta cevaplara bakınca oha demekten kendimi alamadım. Dediginiz şeyleri galiba siz demeden yapmaya başladım. Sabah ilk işim şirketim geri dönmek oldu ; güzel yanı onlarda kabul etti sağolsunlar. Eşyalarımı eve taşıdım öglenleyin akşamda tekrardan spor'a başladım... İnsanlar hiç bir şey yaşamamışız gibi sardılar tekrardaan hiç birşey olmamış gibi hayatıma geri döndüm bir kerede... Kimse hiç birşey bahsetmiyor. Güzel yanıda bu olsa gerek.

Bazı arkadaşlara birde cevap vermek istiyorum.

Değdimi sorusunun cevabı tabiki belli kesinlikle degmedi

Öncelikli olarak edebi olarak düşünen arkadaşlara teşekkür ederim (tamam söz bundan sonra tabiri caiz :) ).. Filmini isterseniz yaparız hatta farklı şeyler yaşarım isterseniz siz yeterki senaryo isteyin :)

Salaklık kısmına gelince hem biraz dogru hem biraz yanlış. Ben hayatıma hiç bi şekilde sınır koymadım koydurmadımda. Engel olan yada olabilecek cıkmamıştı karşıma (hatun zat dışında). Arkadaşlarım ve ailem dışındaki terk ettigim herşeyimi ben yaptım ben biraktım. Hem sevgi ugruna hemde salaklıgıma diyebilirim sadece. Zaten anlatmak istedigim diger insanların yapmaması...

Bu arada kafama sıkma konusuna gelirsek :) kendimden daha cok onun kafasına sıkmak uzereydim, yaşadıgım şeylerden bazılarıda zaten böyle geçti, detaylara gerek yok bence.

Sadece sevdigim ugrana köpekten beter oldum. Kimsenin böyle şeyler yaşamasını istemedim paylaşmak istedim.

Şuana gelince; inanmıyacaksınız belki ama gerçekten sanki hayatima 1 yıl 2 ay eksik devam etmeye başladım. Hala sızı ve nefret taşıyorum tabikide aynı zamanda da seviyorum. Ama gerçekten hiç bişi degişmedi sadece ders calistim ögrendim ve hayatıma devam ediyorum. Arada sadece paylaşabilecegim pati ailesi oldugunu fark ettim ve yazdim...

Her zaman mutlu olun :)
Edit/P.S : Zayıflamakta işime geldi hani fit olmak güzel duygudur iyi hissetiriyor insanı :)
[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki:
Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!!

Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)

[Bu mesaj Kraven tarafından 29 Kasım 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hm vay be.
Salaklik konusunda hak vermiyorum cünkü ; insan gercekten asik olursa , ilk baslarda mantikli düsünemez . Ilk basta sadece duygular vardir. iyice kaptirir kendini ta ki birseyler onu mantikli düsünmeye yönlendirene kadar. Birseyler derken ; aci veren üzen ve yipratan seyler .Zaten iliskinin sonunu , nasil bitecegini , nasil sonlanacagini düsünerek baslayamaz bir iliskiye insan. Sonucun böyle olacagini bilseydi belki o'da baslamak istemezdi . Yine de hayat tecrübelerden ibaret . Yasadikca birseyler ögreniyorsun. Yasadiklarin icin pisman misin peki ?
Ben bir de sunu cok merak ettim . Ailen ve arkadaslarin kiz arkadasini hangi nedenlerden dolayi istemedi ?
Ve takdir ettim seni gercekten. Kendini salmayip eski hayatina tekrar sımsıkı sarilmissin. Aci ve kederin yerini güzel seyler alicak eminim zamanla. Umarim mutlu olursun bundan sonra ask konusunda .[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 29 Kasım 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen uo takıl biraz kafan dağılsın :)

benden geçtim bu dönemlerden şimdi daha güzel bir ilişkim var.

genç yaşta iyi tecrübeler edinmişssin
herşeyde bir hayır vardır derler kesinlikle doğru.
hakkında hayırlısı[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 29 Kasım 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
hm vay be.
Yasadiklarin icin pisman misin peki ?
Ben bir de sunu cok merak ettim . Ailen ve arkadaslarin kiz arkadasini hangi nedenlerden dolayi istemedi ?
Ve takdir ettim seni gercekten. Kendini salmayip eski hayatina tekrar sımsıkı sarilmissin. Aci ve kederin yerini güzel seyler alicak eminim zamanla.

Cevap vermekten cekinmem asla :D
ilk soruna gelirsek pişmanlıgım kişi konusunda oluyor. Sonucta inanılmaz bi tecrube kazandım bu yuzden de pişman degil gibiyim. Yani hem pişman hemde degilim :)

Insanların sevmeme konusuna gelirsek;
Çok dusunuyor yani gerekende fazla plan yapıyor. Bir bardak su içmesinin bile özel bir amacı var. mutlaka altında bir plan yatıyor yani. Benden önce tanıdıgım biriyle cıkıyordu buda benim hatam sayabiliriz ama ben pek önemsemem sonuçta benim için ifade etmiyen biriyle cıkmıştı benden önce. Ama gene cevremdekilere göre yanlıştı.
Benden önceki insanı benim bulundugum ortama (spor) girmek için kullanmaya calismisti. Bende de denedi ama cevremdeki insanlar bunu bildiklerinde istemedi ve de sokmadi.
Asırı derecede kıskac huysuz biriydi... sevilcek bi yanı yoktu insanlara göre.. ama bende ne oldu yaratan bilir sadece...

Nedenlere gelirsek saymakla bitmez. Ama olan oldu yasanan yasandı. Kötü tecrublerle ögrendim bir cok seyi ama ögrendim sonucta dedigim gibi hem pişman hemde degilim...

Dileklerin vede dilekleriniz icin cok Teşekkürler... İnanın bana ben sizin icin cok daha fazlasi diliyorum; yasadıklarımın ugruna...
Her zaman mutlu olun patili dostlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...