hellspe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 http://www.mutasyon.net/kultur/kultur/felsefe/default9.asp sinirlerm bozuldu bunu okuyunca gulsemmi aglasamıı bilmiom :@ edik:metal müzigine hakaret[signature][hline]wtf ? [Bu mesaj hellspe tarafından 28 Kasım 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 salın abi bunları,zamanında neler demişlerdi yaa.takılsınlar kendilerince,metalika zatanizt teytey[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 vay be bu makalaeyi yazan insan nedir?kibirlimi?cok bilmişmi?metal müzikten bu kadarmı nefret ediyor?ne olursa olsun yalancı,vede salak olduunu düşünüyorum.yada belki fazla akıllı,kendisi gibi koyun arkadaslarına kendilerinden farklı olanlar "öcü" secmiş,taklıyorlar,pentegram-bir in sözlerini okumalı bu adam.eşşek herifler ya.[signature][hline]bencede.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 hua metallica'yada sataniz diyorlarsa artik pes. Bu kadar önyargi ve salaklik olamaz . Koymuslar arabeskcinin tekini oraya , yazi yazmis abuk subuk. Bu tür konularda bir bilgin yoksa ne diye konusursun ki . Bir kere metallicanin sarkilari toplumsal konulari ele aliyor. Söyle ki ; Uyusturucu bagimliligi (Master of Puppets), Kanser (Until It Sleeps), Din (Leper Messiah, The God That Failed, Creeping Death), Intihar (Fade to Black), amerikan anayasasi (...And Justice for All), Savas (Fight Fire with Fire, Blackened, Disposable Heroes, One) Aile baskisi (Dyers Eve), Ruh hastaligi (Welcome Home [Sanitarium], The frayed ends of sanity), affedilmemis Günahlar(The Unforgiven, The Unforgiven II) Idam cezasi (Ride the Lightning) Ya da kendi konser turlariyla ilgili yazdiklari sarkilar. (Whiplash, Hit the Lights, Turn the Page). . ki bütün albümlerin sarki sözlerini James Hetfield yazmis .[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 28 Kasım 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 engin ardıç geldi aklıma. da o iyi kötü destekli atıyordu yine, direk saçmalamış bu amcalar. hahaha bu ne ya :D ek: engin ardıç destekli atıyodu derken en azından akıl mantık dahilinde saçmalıyordu demek istedim, yoksa doğru şeyler yazdığından değil ehue. metal müzikle ilgili yazısını kast ediyorum, onun dışında tanımam etmem kendisini. [signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer [Bu mesaj Griswold tarafından 28 Kasım 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Bu daha acayip[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 "Am I Evil (ben şeytan mıyım?) Blitzkrieg (ani saldırı) Killing time (öldürme zamanı) Stone dead forever (sonsuza kadar geberen taş) Damage case (zarar verme) Overkill (dikkat kill değil, overkill) Die die my darling (geber sevgilim) Crash course in brain surgery (bunu cözemedim ama pek iyi bir anlamı yok herhalde)" son cumleye dikkat.. salaklar ya.. ulan onlara oyle metal şarkıalrın sozlerini veririmki ellerine oyle sozu sezen aksudanda duymamışlardır..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Eheh Yazının üslubu en fazla 15 yaşlarında bir çocuk getirdi gözümün önüne. Umarım gerçekten daha büyük değildir yazar. Ayrıca beni sağlam güldürdüğünü itiraf etmeliyim; "Crash course in brain surgery (bunu cözemedim ama pek iyi bir anlamı yok herhalde)"
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 "NOT: Bu arada eğer geçen ay ki ‘Kapitalizm ve Sosyalizm’ üzerine yazdığım yazıyı okuduysanız lütfen 1-2 satır da olsa düşüncelerinizi mail ’lerseniz çok memnun olurum. En azından tamamını okuma zahmetine katlanan birileri varsa bilmek isterim" Yalnız kalmış bu ya ondan böyle...[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ben o dallamaya mail attım maili:[email protected] isteyen girsin mail atsın[signature][hline]wtf ?
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: _Mikael_, 28 Kasım 2005 15:53 tarihinde demiş ki: "NOT: Bu arada eğer geçen ay ki ‘Kapitalizm ve Sosyalizm’ üzerine yazdığım yazıyı okuduysanız lütfen 1-2 satır da olsa düşüncelerinizi mail ’lerseniz çok memnun olurum. En azından tamamını okuma zahmetine katlanan birileri varsa bilmek isterim" Yalnız kalmış bu ya ondan böyle... atalım bizde mail.. tum maillere kafa attachlayalım[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ya protestoya ne gerek var. site duyulmamis bi site, yazan kisinin bi sifati yok. kim takar bu herifi. siz de takmayin, mail attiginizda siteye haber giricek. "zomg zatanistlerden tepkiler yagiyor" diye.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Crash course in brain surgery (bunu cözemedim ama pek iyi bir anlamı yok herhalde) ahahuzuz[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Genel olarak metal müzikte hayattan zevk almamıza yarayan meşru ya da gayri meşru bir fiile de raslayamazsınız. Dalga geçilmek için cover edilmiş ve aslen kendilerine ait olmayan 1-2 parça haricinde hiçbir Metallica parçasında karşı cinse duyulan sevgiden bahsedildiğini göremezsiniz örneğin. Sadece karşı cins değil, çicek böcek anne... hiç bir tür sevgiden de bahsedilmez. Tamamen nefret vardır. Kin vardır. Kötülük vardır. Adeta şeytanın sevdiği herşey vardır. * böeh kardeşim James den melankolik kim var
punishment Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 doğru solemiş[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian
NoS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 da adamın bilmediği şey bohemian rapsodyi yazdıktan sonra fredienin ölmesi Parçada Fredy Mercury bazen içinden gelen ses adına konuşulmuş, bazense onu öldürüp öbür dünyaya çekmek için hazır bekleyen ilahi güç adına. Elimden geldiği kadar tercüme etmeye çalıştım. demiş ama nasıl bi adamsa araştırma yapma gereği bile duymamış[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die slash duff matt toplanırsa ne olur velvet revolver olur axl ve dizzy toplanırsa ne olur bütün kızlar toplandık olur:D
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Ahaha nesi hakaret ya bunun, resmen tek perde komedi =)[signature][hline]Tomoe
Seph Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Crash course in brain surgery (bunu cözemedim ama pek iyi bir anlamı yok herhalde) Bu harbi iyiymiş çok güldüm. Bide bu yazının bu bi sayfa öncesinde şöyle bi satır var: " Nirvana'nın solisti Curt Cobain gibi kurşun sıkabiliyor bir gece insan başına." Curt ne yenirmi? [Bu mesaj Seph tarafından 28 Kasım 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Normaldir.Elektronik müziğe hapçıların,esrarkeşlerin müziği diyen zihniyetler rock-metal müziğede bu tür yakıştırmalar yapmışlar...[signature][hline]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 [email protected] şu pardon ama insancığa mail atabiliriz yani...[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ne diyimki...gitsin bi blind guardian-bard's song dinlesin otursun yerine...gerci bu adamin bu yazdiklarindan sonra,metal dinlemek istese bile dinlemesini ben istemem.Vanille ve Nefr hakli...Adam(hatta cocuk[abartmak gerekirse velet])15 yasinda salak ve onyargili biri...dinlemesin metal fln carpilir mazallah...[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
dory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 kthxby[signature][hline]l am a nice shark, not a mindless eating machine.lf l am to change this image, l must first change myself.Fish are friends, not food!
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 madem böyle güzel önyargı serbest bahsi gewçen insan ırkçının önde gidenidir. pis metalciler satanistler derken çarmıha zenci gerip yakmayı iyi bilir ama. peki ben böyle bir sonuca nerden vardım? adamın mail kkkbaba@yahoo. ku klux klandan yani. yaptığı çıkarım en az benimki kadar destekli yani:-)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Etrafında daireler çizerek gülüp kafasına yoğurt dökmek lazım bu adamın
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Zeytin, 28 Kasım 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Etrafında daireler çizerek gülüp kafasına yoğurt dökmek lazım bu adamın iste bu kadar :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
Öne çıkan mesajlar